On jest nawet dobrym aktorem, przynajmniej mi się bardzo podoba jego gra aktorska. A co do jego urody, (bo tam niektórzy pd spodem pisali że ma ''świński ryj'' itp.;, ale mi się tak nie wydaje) wydaje mi się że nawet łady jest, tylko jak był młodszy (gdzieś tak 13 lat) był ładniejszy ^^. A teraz no cóż .., przestał być taki słodki i stał się bardziej ''napakowany''.
Masz jakieś problem? A może chciałeś się wypowiedzieć bo twoja wypowiedź jest naprawdę inteligentna.
Tak, tak ty weź lepiej nic nie mów już bo nic nie mówisz do tematu a tylko psujesz widok chłopczyku ;/
chłopczykiem nie jestem...po prostu znajdź sobie inny obiekt westchnień, który faktycznie wyglądem i umiejętnościami aktorskimi może się pochwalić bo ten gostek to totalne dno...
on nie jest ''obiektem moich westchnień'', tylko po prostu go lubię jak gra w filmie ;) A to, ze mi się bardziej podoba jego twarz jak był młody, nie znaczy, że już bez niego żyć nie mogę.
ale on nie gra w tych filmach -.- on tworzy z nich tragedię..myślałem, że tak tylko w badziewnym zmierzchu ale w tym nowym filmie wystarczył mi trailer aby przekonać się, że to szczyt jego umiejętności..