Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 306 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Ja tam nic do niego nie mam, nawet zaczęłam go lubić, choć Jacob z Niego żaden. Ale chłopaczek jest b.symapatyczny i uroczy.
Tylko on nawet nie ma 170cm...Więc jak chcą z Niego zrobić 2-metrowego, boskiego Jakoba??? To niemożliwe...A gdyby Steven Strait zagrał Jacoba to byłoby tak pięknie...Choć moja siora mówi, że wówczas Edek zostałby przyćmiony...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Flou

No to może. Jak z niego zrobią 2 metrowego chłopaka nie wiem, ale na pewno coś wymyślą.

Flou

w Bravo pisze że ma 1,79m wzrostu ...pewnie te "160 i coś" mierzył kilka lat temu

anaa177

No pewnie.No ale około 1,79to nie są 2 metry. No ale to juz ich problem nie nasz.

Flou

Wiem ze to troche glupi przyklad ale...
Z 'harrego pottera' Ron z ksiązki tez jest bardzo wysoki, wyzszy od bliźniaków... a w filmie nie...

Notebook

No tak to też prawda.

użytkownik usunięty
Flou

Poza tym 20cm różnicy to nie 40. (;
Coś wymyślą.

No właśnie.

szpilki ..

rattyMonster_

HaHa. Chciałbym to zobaczyć...

Pati_Peace

A ja nie... xD hehe

arisa_

To musiałoby ciekawie wyglądać. Ale niech lepiej go nie wsadzają w te szpilki, bo se jeszcze kostkę zwichnie.

Flou

a w Ogniem i Mieczem nasza kochana Scorupco miała blond warkocz, chociaż w książce stoi, że "włosy czarne jak skrzydło kruka". to są szczegóły, które nie muszą być dokładnie odwzorowane - podejrzewam, że gdyby chcieli wiernie odtwarzać książkę, to film trwałby 6 godzin, a jego realizacja 20 lat (;

manowce

No tak pewnie to by tak było.

Pati_Peace

te 1,80 może być ;P Skąd by zresztą jakiegoś wysokiego i ładnego aktora do roli Jacoba wzieli? Taylor mi pasuje ;)

Acilut

Tak, dokładnie.

Pati_Peace

Serio jest takim kurduuuuuplem ???????????????? xD

Flou

a jaki cudem Pattinson łazi po drzewach i biega z predkością światła?
kochani, era komputera xD

yuki_ashitakaa

No dokładnie.

Flou

Zrobią to pewnie w ten sam sposób co we Władcy Pierścieni Froda:) Ta sama technika komputerowa.

cybermitchnik

nie wiem tego filmu nie oglądałam.

Pati_Peace

schemat ten sam ; ]
poza tym techniki filmowania sa rozne, przeciez nikt nie musi wiedziec ze Taylor stoi na pudełku rozmawiając z Robem czy kimś innym ; ) xD

yuki_ashitakaa

No to akurat z tym pudełkiem prawda

Pati_Peace

sadze ze jest tyle sposobow ustawien swiatla i kamer ze ingerencja komputerowa bedzie przydatna tylko w planach wiekszych niz amerykański ; )

Flou

A jak z Elijaha (czy jak to się tam pisze xD) Wooda zrobili hobbita? xdd Wszystko się da ;p Najwyżej będzie chodził na kijkach xD

kristen_twilight

Chciałabym go na tych kijkach zobaczyć.

Pati_Peace

a tam, ja mam nadzieje ze film odbiegnie troche od ksiazki, bo akurat ta czesc srednio mi sie podobala ;p nawet jesli Taylor mialby byc nizszy od Pattisona