Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Ja tam nic do niego nie mam, nawet zaczęłam go lubić, choć Jacob z Niego żaden. Ale chłopaczek jest b.symapatyczny i uroczy.
Tylko on nawet nie ma 170cm...Więc jak chcą z Niego zrobić 2-metrowego, boskiego Jakoba??? To niemożliwe...A gdyby Steven Strait zagrał Jacoba to byłoby tak pięknie...Choć moja siora mówi, że wówczas Edek zostałby przyćmiony...

Flou

No to może. Jak z niego zrobią 2 metrowego chłopaka nie wiem, ale na pewno coś wymyślą.

Flou

w Bravo pisze że ma 1,79m wzrostu ...pewnie te "160 i coś" mierzył kilka lat temu

anaa177

No pewnie.No ale około 1,79to nie są 2 metry. No ale to juz ich problem nie nasz.

Flou

Wiem ze to troche glupi przyklad ale...
Z 'harrego pottera' Ron z ksiązki tez jest bardzo wysoki, wyzszy od bliźniaków... a w filmie nie...

Notebook

No tak to też prawda.

użytkownik usunięty
Flou

Poza tym 20cm różnicy to nie 40. (;
Coś wymyślą.

No właśnie.

szpilki ..

rattyMonster_

HaHa. Chciałbym to zobaczyć...

Pati_Peace

A ja nie... xD hehe

arisa_

To musiałoby ciekawie wyglądać. Ale niech lepiej go nie wsadzają w te szpilki, bo se jeszcze kostkę zwichnie.

Flou

a w Ogniem i Mieczem nasza kochana Scorupco miała blond warkocz, chociaż w książce stoi, że "włosy czarne jak skrzydło kruka". to są szczegóły, które nie muszą być dokładnie odwzorowane - podejrzewam, że gdyby chcieli wiernie odtwarzać książkę, to film trwałby 6 godzin, a jego realizacja 20 lat (;

manowce

No tak pewnie to by tak było.

Pati_Peace

te 1,80 może być ;P Skąd by zresztą jakiegoś wysokiego i ładnego aktora do roli Jacoba wzieli? Taylor mi pasuje ;)

Acilut

Tak, dokładnie.

Pati_Peace

Serio jest takim kurduuuuuplem ???????????????? xD

Flou

a jaki cudem Pattinson łazi po drzewach i biega z predkością światła?
kochani, era komputera xD

yuki_ashitakaa

No dokładnie.

Flou

Zrobią to pewnie w ten sam sposób co we Władcy Pierścieni Froda:) Ta sama technika komputerowa.

cybermitchnik

nie wiem tego filmu nie oglądałam.

Pati_Peace

schemat ten sam ; ]
poza tym techniki filmowania sa rozne, przeciez nikt nie musi wiedziec ze Taylor stoi na pudełku rozmawiając z Robem czy kimś innym ; ) xD

yuki_ashitakaa

No to akurat z tym pudełkiem prawda

Pati_Peace

sadze ze jest tyle sposobow ustawien swiatla i kamer ze ingerencja komputerowa bedzie przydatna tylko w planach wiekszych niz amerykański ; )

Flou

A jak z Elijaha (czy jak to się tam pisze xD) Wooda zrobili hobbita? xdd Wszystko się da ;p Najwyżej będzie chodził na kijkach xD

kristen_twilight

Chciałabym go na tych kijkach zobaczyć.

Pati_Peace

a tam, ja mam nadzieje ze film odbiegnie troche od ksiazki, bo akurat ta czesc srednio mi sie podobala ;p nawet jesli Taylor mialby byc nizszy od Pattisona