ach ... nie ma to jak szpan widzę że jesteś nie cywilizowana i z problemami psychicznymi to już człowiek nie może lubić jakiegoś aktora i nie może pisać jakichś miłych komentarzy na jego temat ponieważ są nie zdrowi umysłowo ludzie którzy się przyczepią boki zrywać ... uważaj bo jesteś fajna mi przykrości nie robisz bo takie idiotyczne komentarze piszą takie osoby jak ty ja mam prawo lubieć Taylora Launtnera lubić zmierzch to moja sprawa a ty jeśli masz problem to zadzwoń na telefon zaufania i sobie po narzekaj bo to ,miejsce jest stworzone do czego innego ..
Przykro mi ale nie przeczytałem dalej niż do końca pierwszego zdania. Te (pewnie) smuty to do innych słiciastych faneczek zmierzchu. Pa =*
aja w twojej wypowiedzi widzę tylko (jestm fajna jestem chora na głowę bla bla bla ) lecz się z idiotami nie dyskutuje
przestań się szpanować bo zanudzasz .Nie ma to jak czepiać się dziewczyny za to że lubi jakiegoś aktora ...dziecinada
jeśli chodzi o to to ja lubię więcej filmów niż zmierzch ;) nie chce się z tobą kłócić bo to dziecinne więc może rozejm ?
Nie znosze tych Zmierzchu i tych dalszych czesci, ten blady Pattinson i ta ledwo zywa Stewart to chodzace porazki aktorskie tego swiata... Nie zebym chciala tu obrazac fanow filmu, bo to nie jest moim celem, kazdy lubi co lubi i mu wolno... Co do Taylor'a to jesli juz nie jest ladny a przystojny. Ladna moze byc kobieta, a to jest facet na litosc boska... Co wiecej, lepiej wygladal w dlugich wlosach... Ale przystojny to jest, fakt.
o tak taaak, cudowny, piękny... jak alpaca
http://3.bp.blogspot.com/_BzovXp390K8/S7R2a2CloJI/AAAAAAAAA0c/F8-xJW0x2Ns/s1600/ TAYLOR-LAUTNER-ALPACA.jpg