Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

oceniłam go na 5/10 jakieś tam zadatki ma, jakieś tam filmy na koncie ma, Jakieś nagrody ma, ale "jakieś" nie wystarcza na oscara sam stwierdził iż chciałby kiedyś go dostać.Osobiście to wyśmiałam, ale cóż chłopakowi szansę dać trzeba.
Jak na razie ma nalepkę wilkołaka i na długo się ona od niego nie odczepi.
Chciałabym go zobaczyć w jakimś ambitniejszym filmie i może nie koniecznie jako pierwszoplanowego aktora ale trzecioplanowego bo wydaje mi się, że z takim bagażem spartolił by rolę.
Osobiście chce mi się już rzygać wilkołakami, wampirami, chłopaczkami 'i'm you're hero you're my princess"..sorówka za angielski...
Więc na prawdę nie wiem dlaczego ma taką wysoką ocenę.
Chociaż? tak słit dziewczynki lecą na klatę i twarz, ale FAK błagam reszta ludzi uratujcie ocenę bo masakra.
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że się nie znam itd.
ale mam swoje zdanie i z chęcią bym podyskutowała o tym "co myślicie na temat jego uhm...talentu"?.

fayfiore

Cóż w pełni się... jednak zgadzam z twoją opinią oceniam też 5/10 widziałam z nim: wszystkie części sagi zmierzch, porwanie, rekin i lawa, walentynki i fałszywa 12... jak dla mnie masz rację szanse trzeba dać ! Choć aktor z niego na miarę oscara nie wyrośnie i to stwierdzam już dziś... Cóż ładny nawet jest no ale to nie wystarczy, jak wspomniałaś zadatki JAKIEŚ tam ma i to "jakieś" jest jak dla mnie dobrym stwierdzeniem !!

lol233

proszę Was, Kate Winslet też specjalna nie była za młodu, za to później się wyrobiła, poczekajmy jeszcze trochę, nie skreślajmy go, bo może nas zaskoczyć, choćby Johnny Depp numer 2 ;))))) za każdym razem jak widzę jakikolwiek film z jego udziałem, to mi banan automatycznie wyświetla się na twarzy, chłopak ma jednak jakieś zacięcie czy coś w tym rodzaju ;D

Sonja3

nie no ja go w żadnym wypadku nie skreślam : )
wszystko się zawsze może zmienić także nawet bym się wręcz ucieszyła tym, że zaczął by grać w ambitniejszych filmach
A jakby się w nich sprawdzał to już w ogóle :3
tyle, że kiedyś a dziś...hmm...no zobaczymy bo co prawda to prawda kiedyś robiło się inne filmy i lepsze, teraz rzadziej kręci się filmy dobre, a jeżeli takowe są to nie bardzo puszczane bo przecież to nie jest o głupotach więc się nie sprzeda
także tak

użytkownik usunięty
fayfiore

On ZaJeBi*cIe gra a wg fajnie zagrał w porwaniu pokazał swój talent aktorski

fayfiore

"tak słit dziewczynki lecą na klatę i twarz, ale FAK błagam reszta ludzi uratujcie ocenę bo masakra.
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że się nie znam itd."

Tak jest.

1. Co do jego "talentu" aktorskiego, to , ehm... Nie żebym się czepiała, bądź co bądź sama aktorką nie jestem, ale Taylor jako aktor po prostu się nie nadaje. Wybaczcie, Fani Lautnera i Zmierzchu.

2. Co do jego słodkiej, chłopięcej buźki, uuummmmmmm... Od czasu, kiedy moja znajoma zaczęła się nim podniecać po obejrzeniu Zmierzchu (i też wtedy pierwszy raz zobaczyłam, jak wygląda- jako że nie przepadam za Zmierzchem), jestem uczulona na osoby, które w wieku 17-20 lat podniecają się słodkim chłopczykiem o wyglądzie piętnastolatka.
Proszę Was.
Ale może nie będę dyskutować o gustach.

3. Poza tym wszystkim, pomimo wątpliwej gry aktorskiej, wyglądem nie pasuje ani trochę do wilkołaka. Oczywiście, że nie chcę widzieć owłosionych, obleśnych, podstarzałych facetów w takiej roli, ale nie chcę też widzieć dzieci o słodkich buźkach.

użytkownik usunięty
Syenne

moim zdaniem on nie ma twarzy piętnastolatka
no ale czemu twoim zdaniem on nie pasuje do roli wilkołaka ??