The Notorious B.I.G.

Christopher George Letore Wallace

9,2
6 ocen materiałów archiwalnych
powrót do forum osoby The Notorious B.I.G.

Koleś przy Tupaku wypadał bladziutko, ale nie zasługiwał na śmierć, tak samo jak Shakur...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Saif_Al_Adel

nie ma to jak dbałość o piękno języka ojczystego. gratuluje.

aaanka1

Na pewno nie wyglądał przy nikim bladziutko :P a tak na serio... Biggie robił zdecydowanie lepszy G-rap niż Tupac... tylko, że Tupaca bardzo mocno wypromowali i wszystkie dzieci znają jego kawałki z TV... do muzyki Notoriousa trzeba docierać z własnej inicjatywy (przynajmniej w Polsce)... bardzo imponuje mi również to, że Biggie oprócz lansowania siebie, zajmował się promocją młodych talentów. Acha... jeszcze jedno, Biggie miał wyjątkowy talent muzyczny i w przeciwieństwie do Tupaca potrafił, oprócz rapowania, śpiewać...
RIP dear Christopher... In fans hearts You will live for eternity!

aaanka1

Wchodzcie na mojego nowozalozonego bloga stworzylem temat 2pac vs Notorious B.I.G glosujcie a okaze sie kto jest lepszy 2pac czy B.I.G

R.I.P Makaveli [*]
R.I.P Notorious B.I.G [*]

aaanka1

Biggie i Pac byli zajebisci tylko tyle napisze :PP

Road_Warrior_X

Już nie ma west side i east side jak kiedyś. Tylko jakiś 50 Cent pacyfistyczny. Napalmem ich potraktować tylko.

aaanka1

Heh, ja na szczęście 'dotarłem' do Biggy'ego. I muszę przyznać, że jego muzyka jakoś bardziej mi odpowiada od 2Paca, i nie wierzę (zresztą nie wiadomo do końca), że to on zlecił zabicie 2Paca (choć nie znam się na tym do końca).
A co do B.I.G.'a - posłuchajcie jego utwór 'Big Poppa' - bardzo udana przeróbka genialnego utworu Isley Brothers - Between the sheets.
Pozdr

Wild_Madafaka

hahaha od razu widac ze wogole nie masz pojecia o rapie, wez idz lepiej ogladac twojego ulubionego 'Harry'ego Pottera' dziecko i przestan sie wypowiadac na fimwebie, bo jestes zalosny i tylko sie kompromitujesz...

_MAT_

Ostatni punkt powinien być nr 7 oczywiście

_MAT_

Nikt nie zasługuje na śmierć, a już na pewno nie raper :D

Eminem11

"ale nie zasługiwał na śmierć, tak samo jak Shakur..." - jak widać w życiu za niewyparzony język mozna nie tylko w ryj dostać ale także zginąc - to prawda, że mowa jest serbrem ale milczenie złotem.

aaanka1

przecież on po walce bodajże tysona naskoczył na jakiegoś typka z gangu i za to go zabili