Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 336 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Uważam, że najlepszą rolą Toma jest Lestat z "Wywiadu z wampirem". Ten film mogę oglądać na okrągło. Oczywiście ze względu na Tomka.

maartam

Ja obstawiam Rona Kovica z "Urodzony 4 lipca"

użytkownik usunięty
maartam

zgadzam sie z Toba, ze bardzo dobrze zagral w wywiadzie z wampirem... i mozliwe ze jest to jego najlepsza rola. I choc bardzo lubie ten film, to nie ogladam go tylko z powodu "Tomka", lecz z powodu calego filmu...

pozdrawiam

maartam

dla mnie najlepsza rola to jerry mcguirre

yareck_2

Witam:)Ja tez bym postawiła na "Wywiad z wampirem"..no ale nie widziałam wszystkich filmów z jego udziałem...Pozdrowionka:)

Jaskolka

zdecydowanie tylko i wyłącznie tytułowa rola w filmie Jerry Maguire... :] później Urodzony 4 lipca...

error

Mi się podobał w Jerry Maguire, ale zdecydowanie bardziej w wywiadzie z wampirem... ale co za roznica? wszedzie i tak jest świetny :P

użytkownik usunięty
Reeze

zmieńcie fote ta jest lekko do dupy .............................. .............................. .............................. ........................

użytkownik usunięty

Co Ty chcesz od tej fotki?? Jak dla mnie do Tom wygląda świetnie na każdym zdjęciu:) A to mi się akurat bardzo podoba... No, ale cóż, każdy ma swój gust...