Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

obejrzeliśmy wczoraj "A więc wojna" z narzeczoną (swoją drogą całkiem fajny film) i ona
stwierdziła że absolutnie zakochała się w Tomie i czy nie bedzie mi przeszkadzał jego
plakat
2x2 na ścianie, hehe ;-) a ja to zebrałem opr jak się śliniłem do Anne Hathaway! ;-) ja
tam gościa lubie, uważam ze dobry aktor, przystojny (nie ładny, tylko przystojny a to jest
róznica) facet z charyzmą.

użytkownik usunięty
maciekozi

high five kolego :)

Cruz, koleżanko psychofanko Tomka H. ;-) masz jakiś lik do tego miniserialu The Take? jak gdzies znalazłem to mi go wcięlo albo przestał działać. Może być do sciągnięcia albo i do samego obejrzenia. Będę wdzięczny :D

użytkownik usunięty
maciekozi

wypraszam sobie ta psychofankę!!! fanką jestem na pewno!

użytkownik usunięty
maciekozi

np.tu http://kat.ph/martina-cole-s-the-take-mini-series-hdtv-xvid-bia-xtv-torrent-t343 4420.html

oj przeciez wiesz, że zartowałem, dzięki ;-)

użytkownik usunięty
maciekozi

się należy 5 zł! rachunek wyślę pocztą :)

cruze, z jakiego filmu ta miniaturka Tomka w Twoim avatarze?

maciekozi

Nie jestem Cruz:) jednak wydaje mi się że z Rock'n'rolli . Jeśli jeszcze nie widziałeś koniecznie zobacz. Film bardzo fajny , Tom wspaniały , do tego cały materiał kręcony w Londynie co jak dla mnie jest dodatkowym plusem bo Londyn uwielbiam .

Funnykiiki

widziałem :)

użytkownik usunięty
maciekozi

z Rock'n'Roll :)

maciekozi

:) sama bym najchętniej miała jakieś zdjęcie z Tomem gdzieś w ramie :) nawet knuje coś takiego :) . Mojego mężczyznę próbuje zarazić fascynacją Tomem i dzielnie to znosi moje Słońce jednak myślę że aż tak go nie "polubi" żeby chciał go mieć na ścianie np. naked ;p

Funnykiiki

no naked to moze faktycznie bez przesady ale na plakat z worriora bym sie nie obraził :)

maciekozi

Tam jest do połowy bez ubrania to też może być :p
tak czy tak nic się nie przejmuj że Ci tak Tom narzeczoną zbajerował bo nie ją jedną . Możesz jej od nas przekazać że ma silną konkurencje :) taki mały żarcik .

Funnykiiki

hehe, spoko ;-) dziś pewnie coś z nim obejrzymy więc znów będzie ślinotok ;-)

maciekozi

obejrzyjcie "wojownik". Dziewczynie się spodoba - film. :D

maciekozi

facet ma seksowny głos i świetne oczy! :)

priyanka_roma

może z oczami przesadziłam :D ale ma za to brytyjski akcent1!

priyanka_roma

W żadnym wypadku ! Uważam że ma cudowne oczy . Nie wiem do końca czy właśnie one mi się najbardziej nie podobają. Oczywiście poza całą resztą rzeczy :)

maciekozi

Ha :) spoko, to też moja ''platoniczna'' miłość, aczkolwiek jestem zdziwiona , bo myślałam że już trochę jestem ''za stara'' żeby śnić , przyklejać plakaty, ustawiać jako tło pulpitu itp :D ''Zakochałam'' się już bardzoo dawno, jak obejrzałam Królową dziewice.. i wtedy wyłonił się TOM i od tego czasu aureola serduszek nad mą głową lata haha :))) a tak ogólnie, pomijając ''dżołk'' sytuacyjny to aktor jest genialny i zdolny i w końcu konkretniej ruszy jego kariera , polecam Bronsona :-)) Pozdrawiam koleżanki zafascynowane naszym Tomem :))) yeaaa :))

maciekozi

Morał jest jeden nie oglądać filmów z jego udziałem w towarzystwie swoich kobiet. :p Aż podziwiam was panowie ze te ich schizy tak znosicie:D:p A co do aktora to trzeba przyznać że bardzo dobry..