Tragiczna sztywna, nie śmieszna, marna aktorzyna.. Jego role podobają się pewnie 10-14 latkom, którzy uważają że palenie marihuany jest kozactwem.
Żałosny aktor.. 1/10
"Tragiczna", "marna", "żałosny" - Nie za mało tych synonimów, określających jedną i tą samą osobę? Poproszę jeszcze parę, bo nie zrozumiałem co masz na myśli...
"nie śmieszna" - Ok, Ciebie nie śmieszyła, może masz za bardzo wygórowane i "sztywne" poczucie humoru, dodam, że ludziom postać Laski podoba się bardzo, ze względu na jego podejście do życia i teksty przez niego wypowiadane.
"aktorzyna" - Kim aktor by nie był, nieładnie jest tak go określać, zresztą zagrał w 2 kultowych filmach, dla przypomnienia: "Poranek Kojota" i "Chłopaki nie płaczą", także jest to prestiż i można nawet rzec zaszczyt grać w takich filmach, a postać jak wspomniałem wcześniej, została bardzo dobrze przyjęta przez znaczną większość widzów.
"Jego role podobają się pewnie 10-14 latkom" - Mam 21 lat i mi się podoba, słabo spekulujesz.
"którzy uważają że palenie marihuany jest kozactwem" - Nie wydaję mi się, żeby dziecko mające 10 lat (3 klasa podstawówki) myślała o tym jako o czymś kozackim, nie wiedzą co to jest do końca, a nawet jeśli, to wiedzą, że jest to złe i niekoniecznie musi być takie zajefajne.Gdyby było jednak inaczej, to cały film mógłby się tylko podobać "10-14 latkom" z racji występujących w filmie licznych bójek, zabójstw, scen ukazujących spożywanie alkoholu, narkotyków oraz licznie występujących wulgaryzmów, bo wszystkie te rzeczy mogłyby być uznane za "kozackie".
Jak można nazwać go sztywnym aktorem, kiedy zagrał chyba najbardziej wyluzowanego gościa, jakiego widziałem? :D