Tomasz Bajer

8,3
3 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Bajer

Tragiczna sztywna, nie śmieszna, marna aktorzyna.. Jego role podobają się pewnie 10-14 latkom, którzy uważają że palenie marihuany jest kozactwem.
Żałosny aktor.. 1/10

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pan_TykTak

"Tragiczna", "marna", "żałosny" - Nie za mało tych synonimów, określających jedną i tą samą osobę? Poproszę jeszcze parę, bo nie zrozumiałem co masz na myśli...

"nie śmieszna" - Ok, Ciebie nie śmieszyła, może masz za bardzo wygórowane i "sztywne" poczucie humoru, dodam, że ludziom postać Laski podoba się bardzo, ze względu na jego podejście do życia i teksty przez niego wypowiadane.

"aktorzyna" - Kim aktor by nie był, nieładnie jest tak go określać, zresztą zagrał w 2 kultowych filmach, dla przypomnienia: "Poranek Kojota" i "Chłopaki nie płaczą", także jest to prestiż i można nawet rzec zaszczyt grać w takich filmach, a postać jak wspomniałem wcześniej, została bardzo dobrze przyjęta przez znaczną większość widzów.

"Jego role podobają się pewnie 10-14 latkom" - Mam 21 lat i mi się podoba, słabo spekulujesz.

"którzy uważają że palenie marihuany jest kozactwem" - Nie wydaję mi się, żeby dziecko mające 10 lat (3 klasa podstawówki) myślała o tym jako o czymś kozackim, nie wiedzą co to jest do końca, a nawet jeśli, to wiedzą, że jest to złe i niekoniecznie musi być takie zajefajne.Gdyby było jednak inaczej, to cały film mógłby się tylko podobać "10-14 latkom" z racji występujących w filmie licznych bójek, zabójstw, scen ukazujących spożywanie alkoholu, narkotyków oraz licznie występujących wulgaryzmów, bo wszystkie te rzeczy mogłyby być uznane za "kozackie".

Liosha

zgadzam się z twoją wypowiedzią 100%

Pan_TykTak

Laska jest zajebisty bo jest z Polski! :D

Pan_TykTak

człowieku, nie bądź takim materialistą, trzeba się wyluzować

gajdozaur

Też się podpisuję Laska dobry wariat wara od niego

Pan_TykTak

Jak można nazwać go sztywnym aktorem, kiedy zagrał chyba najbardziej wyluzowanego gościa, jakiego widziałem? :D

Pan_TykTak

Ale o co Ci chodzi? Przecież to nie jest zawodowy aktor, więc dlaczego się przyczepiasz?

Pan_TykTak

Oooo, ja też mu dałem jedynkę :P