Tomasz Oświeciński

6,4
20 972 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Oświeciński

Facet rozwalil system rola STRACHA i poniekad ukradl ten film.Bylem w kinie w niedziele 7 lutego o 13tej i uwierzcie mi byla prawie pelna sala... Wielu kinomanow po seansie wlasnie o jego roli rozmawialo a to dowod jak spodobala sie jego rola...

punisher822_filmweb

Taaa... Dowód na zidiocenie publiczności.

Kattak

Po czesci masz racje ale pamietaj JEST POPYT JEST PODAZ. Mamy spoleczenstwo jakie mamy i gwarantuje ci ze taki koks lub jakas plastikowa pyskata imitacja Dody zdobedzie wieksza popularnosc niz skromny poukladany aktor ktory po prostu nie umie szokowac.Jasne ze mamy zidiociale spoleczenstwo wystarczy sobie zobaczyc ile milionow ludzi poszlo do kin na obie czesci PITBULLA ktore zrobil Vega.Debili i debilek w tym kraju nie brakuje co widac w polskich szkolach i co reprezentuje studenckie bydlo.Bron boze nie napisalem KAZDY STUDENT LUB LICEALISTA TO PRYMITYWNY DEBIL KTORY JEDYNE CO BY ROBIL TO IMPREZOWAL I GADAL O BZDURACH... Sa tez spokojni normalni mlodzi ludzie ktorzy maja poukladane w glowie ale sa przycmieni i zalani prymitywnymi ludzmi naokolo. Nie uwazam sie za debila pomimo tego ze podobala mi sie rola Oswiecinskiego w obu Pitbullach.Facet genialnie zagral stereotypowego koksa ktory najpierw cos robi a dopiero potem mysli.Wyszlo mu to genialnie i nie wiem czy wyszlo to bo po prostu taki jest czy tak fajnie zagral ;-)...

punisher822_filmweb

taki jest, nie tylko w filmie. W Białymstoku raczej nie znajdzie spokoju ;)