Mam ogromną prośbę, bo się straszny bałagan zrobił, aby każda projektantka wpisała tutaj swój numer gadu-gadu i czym się zajmuje jako projektantka EMHE: Polish Version.
Żeby to wszystko pozbierać do kupy i dopiero wtedy wybrać nowego Ty'a Penningtona, bo tak to biedak nie będzie wiedział, na co się porywa.
Paranoia a.k.a Neo
GG: 3092213
Zajęcie: grafika / html [Ty wyznaczył mnie do zajęcia się księgą gości i działem fan art na stronie]
Projektantka - Fretkaa
Numer GG - 528931
Zajęcie - skróty z odcinków (razem z Kickiem i oLKUSz'em) oraz kierowanie projektem pamiętników - pamiętnik Ty'a.
SIEEEMA!!!
Jestem Imoen i napisałam do ciebie PAIGE HEMMIS I POZOSTAŁYCH PROJEKTANTEK liścik na waszym Oficjalnym forum EMHE PL także prosze zajrzyjcie tam BŁAGAM!!!
czekam na odpowiedż z niecierpliwością
Co prawda nie projektantka ale sie wpisze
Projektant: Ty Brick
Numer gg- 3645145
Projekt/Zajecie- lider grupy Pl tajne projekty, utworzenie strony z waszych projektow
Witaj ponownie na pokładzie Ty Bricku!
Super mamy lidera! cóż więcej chcieć?
Wiem że teraz palne ale dopiero od dziś jestem wtajemniczona i chciałabym pogadać o projektach czym konkretnie się mam zająć zaprojektować jakieś wystrzałowe mebelki lub pokój?
A potem przysłać wam a dokładniej gdzie???
PS Wiecie moje dialogi czasami aż załamują człowieka, ale ogólnie jest spox =)
projektantka: Kicek
Numer gg- 5484886
Projekt/Zajecie- na stronie - streszczenia odcinków, opowiadania, a tak wogule to projektantka dziecięcych pokoi