Oglądałem z nią wywiad i zrobiła na mnie wrazenie-miła dyskretna stonowana dziewczyna i wie kiedy ma coś powiedzieć a kiedy coś przemilczeć!!!a kulfon i fragles to sam jestes gniocie!!!
:)Frazesy-heh!!!:)Fajnie to ująłeś chociaz trochę nie trafiłeś bo raczej nie jest to jakas wielka sprawa a ja małym człowieczkiem nie jestem a to co napisałem fakt jest banałem i tylko jakieś dzieciuchy w piaskownicy by się kłóciły o taką głupotę a nerwy mnie trochę poniosły jak napisałeś o tym kulfonie chyba ze uwazasz się za doskonałość w kazdym calu!!!kazdy ma jakieś mankamenty więc z tym kulfonem przesadziłes :)3maj się:)!!!
hhmmmm:)Z fasonem mówisz???:)az taki swobodny to nie jestem ale się staram :) Twoje zakończenie naszej dyskusji zabrzmiało raczej trochę sarkastycznie wobec mojej osoby jezeli chodzi o ten tzw "fason" :)
:)raczej nie dla mnie i nie skorzystam ale dzieki następnym razem zaproponuj jakąś inną produkcję!!!
To powiedz wpierw jakie gatunki Cie interesują ? Skoro z gory dziekujesz za film ktorego nie widziales .
No tez prawda mogłem od razu napisac więc zazwyczaj gustuje w kryminałach ,biografiach,thrillerach ale od czasu do czasu lubie lekki obyczaj z odrobiną humoru!!!Gatunkiem S-F tez nie pogardzę więc wychodzi na to ze wszystkiego po trochu!!!
A teraz nie mogę się doczekać " Insidious: The Last Key" ale to w następnym roku w styczniu chyba będzie jako prequel !!!
A ja " Mother" i " zabicie swietego jelenia" . W takim razie polecam " inland empire" choc mozesz nie wytrzymac :) , dla mnie twn film ryje mozg jak zaden inny . Moze zaciekawi Cie tez " Uwiedziony" . Na chwile obecną tyle. Kolejne tytuly bede dozowal na bierząco :) .
Oka!!Dzięki!!!Postaram się ściągnąć ewentualnie w necie obejrzę!!!"Uwiedziony" z tego co pamiętam ogłądałem juz dawno ale sobie odswiezę!!!A ten drugi skoro twierdzisz ze taki psychisz terror to zobaczymy :)
Akurat nie przepadam i w nocy tzn nad ranem zacząłem oglądać i raczej nie dla mnie!!!zresztą nie pamiętam ile obejrzałem bo zasnąłem :) A co do terroru to chodziło mi o taki psychiczny ze kiełbie we łbie jak to się mówi!!! I właśnie taka jak dla mnie jest ta produkcja !!!
Właśnie obejrzałem "1922" i zadnej rewelacji moim zdaniem!!! Jebnięty ojciec zmanipulowany synalek zabijają zonę matkę i tak się monotonnie toczy ekranizacja powieści kinga :)nic wielkiego " :) Na pewo juz oglądałeś!!!
Haaahahaaa:) Całkiem mozliwe chociaz nie mam takiego jednego wybranego mentora odnośnie napisanych scenariuszy ale Lynch ze swoimi potrafi się wdrapać na wyzyny wybrednego zwykłego widza :)
Oczywiście ze oglądałem te pozycje bo są obowiązkowe dla kazdego i z chęcią polecam!!!Moi znajomi nie bardzo przepadają za takim kinem więc nawet nie staram się z nimi polemizować w kierunku takiego kina bo oni lubią ze tak powiem "łatwe proste i przyjemne"heheheee :) bez zadnego wytęzania umyslowego jezeli chodzi o treśc wątek i zrozumienie produkcji :)heee!!!Czasami mnie rozśmieszają bo zachowują lubią takie filmy ze Ja to omijałbym coś takiego szerokim łukiem :)