Val Kilmer

Val Edward Kilmer

7,8
28 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Val Kilmer

http://www.pudelek.pl/artykul/4225/gruby_val_kilmer/

puma

Na serio. Spasł się trochę. Jednak nie wiadomo, czy do roli w jakimś filmie, czy też dla kobiety.

Nedziu

chyba ani to ani to.pzdr.

puma

Kilmer przytył na potrzeby filmu "Aleksander" i to 20 kilo. Niestety, w jego wieku nawet gdyby nie wiem jak sie starał, raczej już tego nie zrzuci. To nie jest młody Christian Bale, który tyje i chudnie na zawołanie... w Wieku Vala chudnięcie nie jest już takie proste ;-)

Z poważaniem

użytkownik usunięty
flexia

E tam. Z pomocą trenerów i dietetyków i..stylistów zrzuci od razu^^

Tak jak ktoś już tutaj mówił, przytył do filmu...

flexia

ja jednak powiem inaczej !! Podaje przykład ... Tom Hanks w Cast Away schudł 25 kg a młody już nie był !!!!

Adash

Ale Kilmer to nie Hanks xD
Jeśli on akceptuje siebie z lekka nadwaga to ok, nie sadze zeby to przycmiewalo jego talent aktorski ;-)

flexia

Słucham ??????????????????? Sugerujesz że Kilmer jest lepszym aktorem od Hanksa ?? Jeżeli tak to niedorzeczność !!!!!! Val do pięt nie dorasta Tomowi !!

Adash

Nic takiego nie powiedziałam przecież, jesteś przewrażliwiony. Chodziło mi raczej o metabolizm i tendencje do tycia. Nigdzie gra aktorska nie była wspomniana, nie denerwuj się tak.

flexia

No to sorry za zniewage ... chodziło mi raczej o to iż ... napisałes ze "Ale Kilmer to nie Hanks xD " to dla mnie bylo jednoznaczne ze ujmujesz talentowi jednego kosztem drugiego i dlatego tak to odebralem.

Adash

Oj tam, kazdemu moze sie zdarzyc zle cos odebrac ;-). Uwielbiam Kilmera, ale nie jestem bezkrytyczna w stosunku do jego osoby i bynajmniej nie uwazam ze jest lepszym aktorem niz taki geniusz jak Hanks ;-)

flexia

Oj ... widziałem "am" qrcze nie zauważyłem że z płcia piękna mam doczynienia a już sądziłem że najezdżałem na jakiegoś ziomala :P To bardzo Pania przepraszam i najlepszego z okazji walentynek :P !!

Adash

Oj nie ma za co, ciesze sie ze juz doszlismy do porozumienia ^^

Ja takze zycze milego swieta zakochanych ^^

flexia

oj dziękuje ale niestety się nie przydało i cały dzień się dołowałem niewiedząc gdzie się podziać ... ale mam nadzieje że Ty hucznie świętowałaś "świeto złamanych serc" :)

Adash

Oj niestety tez troche mi nie wyszlo, ukochany jest chory juz od tygodnia a cala reszta znajomych powyjezdzala na ferie, wiec tez snulam sie bez celu przez caly dzien po Szczecinie

nie lubie walentynek, oj nie ;-)

Adash

Hanks to kawałek sklejki w porównaniu z Kilmerem.