Vallo Kirs

8,4
204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vallo Kirs

Yeeey jak ja kocham tego aktora ! prześliczny chłopaczek noo .! zajebista gra, ma zajebisty głos i wygląd hihi. mój ideał mogę powiedzieć (chodzi o wygląd) chiałabym go zobaczyć gdzieś jeszcze. Ma talent niech go biorą do filmów !

nike55555

mógłby ktoś dodać fote tego słodziaszka ? ;bb

nike55555

+ http://www.ajakiri.ut.ee/orb.aw/class=image/action=show/fastcall=1/file=05e2b70a 18573ea82fc9d4a98a6185ea.jpg taki wielce on piekny? :p Przystojny, ale nie idealny.

DzikaManina

w tle Raadio Maria ^^

nike55555

Mega ciacho ;p

nike55555

Po jednym filmie to stwierdzasz? :p To idealy sie wybiera po wygladzie? No ciekawe, widac wypowiedz hot 13>15, az smiac mi sie chce

DzikaManina

ja podobnie. bo widzisz napisalam ze chodzi mi o wyglad, ale jestes na tyle (nie)bystra ze nie zauwazylas. uwazasz ze moja wypowiedz jest glupia? wiec proponuje przeczytac wszystko jeszcze raz tyle ze ze zrozumieniem.dopiero sie usmiejesz! aha, i nie trafilas, hot 16 ;];];]
wielka znawczyni idealow, ja bede decydowac kto jest nim dla mnie.

nike55555

czas leci, a ten pan spoważniał z wyglądu i sam ma dwoje dzieci :D wszyscy dorastamy czasem. Przynajmniej taką mam nadzieję.

nike55555

w Naszej Klasie prezentował się bardzo korzystnie ;P

nike55555

o matko a nie lepiej wybierać ideały pod względem, no nie wiem, charakteru na przykład, nie zawsze to co ładnie wygląda zasługuje na uznanie

nike55555

ma profil ma facebooku :)

nike55555

jeśli chcesz jeszcze na niego popatrzeć to obejrzyj Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas nic nie zrozumiesz, chyba że znasz estoński, bo napisów nie ma

nike55555

Byłoby wielką szkodą dla ludzkości, gdyby któraś sikorka z tego wątku zdążyła złożyć jaja. Top f*cking lel.

Birke_La_Folle

Po tylu latach to jest prawdopodobne że jednak złożyła :P a tak na serio, mam nadzieję że co niektórzy dorosli i zmienili swoje priorytety na bardziej rozsądne.