Yeeey jak ja kocham tego aktora ! prześliczny chłopaczek noo .! zajebista gra, ma zajebisty głos i wygląd hihi. mój ideał mogę powiedzieć (chodzi o wygląd) chiałabym go zobaczyć gdzieś jeszcze. Ma talent niech go biorą do filmów !
+ http://www.ajakiri.ut.ee/orb.aw/class=image/action=show/fastcall=1/file=05e2b70a 18573ea82fc9d4a98a6185ea.jpg taki wielce on piekny? :p Przystojny, ale nie idealny.
Po jednym filmie to stwierdzasz? :p To idealy sie wybiera po wygladzie? No ciekawe, widac wypowiedz hot 13>15, az smiac mi sie chce
ja podobnie. bo widzisz napisalam ze chodzi mi o wyglad, ale jestes na tyle (nie)bystra ze nie zauwazylas. uwazasz ze moja wypowiedz jest glupia? wiec proponuje przeczytac wszystko jeszcze raz tyle ze ze zrozumieniem.dopiero sie usmiejesz! aha, i nie trafilas, hot 16 ;];];]
wielka znawczyni idealow, ja bede decydowac kto jest nim dla mnie.
czas leci, a ten pan spoważniał z wyglądu i sam ma dwoje dzieci :D wszyscy dorastamy czasem. Przynajmniej taką mam nadzieję.
o matko a nie lepiej wybierać ideały pod względem, no nie wiem, charakteru na przykład, nie zawsze to co ładnie wygląda zasługuje na uznanie
jeśli chcesz jeszcze na niego popatrzeć to obejrzyj Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas nic nie zrozumiesz, chyba że znasz estoński, bo napisów nie ma
Byłoby wielką szkodą dla ludzkości, gdyby któraś sikorka z tego wątku zdążyła złożyć jaja. Top f*cking lel.