Vanessa Ferlito

7,2
2 641 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Ferlito

widziałam wczoraj Dead Proof i jest to pierwsza twarz działająca na mnie tak hipnotyzująco i obezwładniająco.. nie mogłam oderwać oczu, a ona nie jest tak klasycznie ładna, tego mi nikt nie wmówi.. totalnie piękna i nieregularna, nie wytrzymam...

wpaskiikropki

jeszcze była tak sfilmowana (Tarantino przecież), cholera no 100% prawdziwości.

tak crazy, odpowiadam sama sobie ale musiałam to dopisać i nie moge wyjść ze zdziwienia, że ona mi tak po głowie chodzi od wczoraj (!!!!) jak nic LOVE:)

wpaskiikropki

Miałam tak samo po obejrzeniu Death proof. Z ciekawości szukałam później jej fotek i ze zdziwieniem doszłam do wniosku, że w sumie wcale nie jest taka piękna. Jednak jej rola u Tarantino mnie absolutnie urzekła a lap dance w jej wykonaniu jest dla mnie najseksowniejszą sceną kinematografii :)

wpaskiikropki

M: czuję się dokładnie tak samo jak Ty!! Widziałam "Anioła stróża", jednak nie zwróciłam wówczas na nią większej uwagi. Dopiero jakieś dwa tygodnie temu - po obejrzeniu "Grindhouse: Death Proof" dostrzegłam w niej prawdziwe piękno.. wciąż mogę oglądać scenę tańca! Nie wiem czym dokładnie mnie urzekła, ale ma ona w sobie coś takiego.. przyciągającego! Nie potrafię tego opisać, ale ona jest cudowna!! Piękna i intrygująca w każdym calu jej perfekcyjnego ciała! Pierwszy raz w życiu spotkałam kogoś takiego jak ona - i wiem jedno: Vanessa jest idealna! Też ją kocham - jej nie da się oprzeć;) Pozdrawiam

butterfly_14

ach mrrr.... taniec, może rozpalać męskie zmysły (żeby tylko..) jeśli ktoś lubi prawdziwe, ukazane bez żadnych kompleksów i z taka pewnością siebie ciało.. prawdziwe. ja myślę o głosie, o spojrzeniach spode łba, o gestach, o tym, że chciało by się znać taką osobę.. ale zgadzam sie ze wszystkim w 100%. nie do zapomnienia. kocham nadal :) (!!!!!)

wpaskiikropki

tak tak tak tak ;] zgadzam się ze wszystkim ;]

wpaskiikropki

Tak, może trochę źle to ujęłam, ale rzeczywiście nie tylko taniec mnie w niej urzekł. Zgadzam się z Tobą w zupełności - co do jej spodobu poruszania się, spojrzenia, uśmiechu.. jest idealna! ja też ją kocham..

wpaskiikropki

Ja uwazam ze jest strasznie przecietna, i wogole mysle ze mocno przesadzasz,ma bardzo dziwny nos,dziwny....

AnnKristin

Cóż, każdy ma inny gust;) mnie osobiście nie podoba się Angelina Jolie, za to V.Ferlito jest w moich oczach piękną kobietą.

AnnKristin

oj tak, myślałam, ze ten nosek jest powypadkowy ..lub w dead proof ucharakteryzowany..ale nie, to po prostu taka wyróżniająca cecha, dla mnie dodaje jej charakteru i wyjątkowości. nadal najpiękniejsza, nadal uwielbiam.

kochałam się już w gładkich urodach, eva longoria, no perełka. podziw mój zbledł po dwóch tygodniach. (choć oczywiście że jest śliczna. ale tak - śliczna, zadbana, wymuskana, gładka to dla mnie mało mało:)

wpaskiikropki

Zgadzam się co do jej noska:) To naprawdę dodaje jej charakteru;)Vanessa ma w dodatku zniewalający uśmiech i takie rozmarzone spojrzenie.. miodzio!

wpaskiikropki

Hej. Ja nie mam żadnych uprzedzeń, tylko pytam z ciekawości. Czy Wy jesteście naprawdę lesbijkami czy tylko się zgrywacie?

Gallardo

no właśnie tez jestem ciekawa hehe...ale w sumie mam podobne zdanie o Vanessie co te dwie panie i nie jestem les;)

Gallardo

hi. czemu trzeba być lesbijką żeby beznadziejnie kochać vanesse ferlito? :)
w życiu kocham się w chłopakach, na ekranie ubóstwiam vanesse ferlito,może być?:) dla mnie nie było jeszcze, tak wyjątkowej aktorki, w młodszym pokoleniu kina.

wpaskiikropki

Ja równiez nie jestem lesbijka. Mam chlopaka, a Vanesse podziwiam jako piekna intrygujaca kobiete:)

butterfly_14

A więc mit obalony:D

Gallardo

Ja też kocham Vanessę!!!!!! ARRRRRRRRRRRRR...:) ;)

R_R__RR

TAKKKKK!!! Piękna, podniecająca, elektryzująca, idealna kobieta, spełnienie
marzeń erotycznych!

Gallardo

Mężczyźni mają seksowne umysły, kobiety ciała. Jestem bi, kocham faceta, oglądam się za cyckami.

Gallardo

nie zgrywają się. gdyby mogły, na pewno chciałyby spróbować z kobietami powiedzmy podobnymi do niej ( najlepiej tak, by nikt się nie dowiedział.) nie są lesbijkami tylko czystymi bi

Gallardo

Kobieta nie musi być lesbijką, ani nawet biseksualistką, aby dostrzec i docenić piękno i nietuzinkowość drugiej kobiety. Jesteśmy po prostu nieco bardziej wrażliwe pod względem kobiecej estetyki. Nie do końca więc zgodzę się z "nagash", jakoby komentarze przedstawicielek płci pięknej powyżej, jednoznacznie określały ich orientację, jako "czyste" BI. Chociaż styl wypowiedzi koleżanki "Wpaskiikropki" mógłby to sugerować...;) Ale niekoniecznie...

wpaskiikropki

jest niesamowita, trzeba jej to przyznać. w death proof bardzo miło się ją oglądało ;)

wpaskiikropki

co prawda ogladam ja tylko w csi ny, ale wgl mnie no to fakt jest ladna ale te oczy to ma czasem takie jakby miala jakis niedorozwoj ;]

wpaskiikropki

Ja czułem to samo po obejrzeniu kilku odcinków CSI:NY :)jest drugą aktorką która mnie swoim spojrzeniem zahipnotyzowała/oczarowała.