Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 187 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Brzydka jak noc i jeszcze grać nie potrafi...

mati_kroolik

Masakryczna aktorka ... jeżeli w ogóle można tak o niej powiedzieć :\ Żal mi jej! I czemu takie brzydki aktorki grają z ładnymi aktorami ???

mati_kroolik

Zgadzam się! Brzydula!Nie przepadam za nią.Jest taka dziecinna!

mati_kroolik

Zgadzam się. Podrzędna aktorzyna, której się udało.

użytkownik usunięty
mati_kroolik

Nie przesadzajcie . Po prostu jest słodziutka , dziecinnie się zachowuje i gra głupie role , takie jej dają . Nie jej wina . Mnie się podoba , za urode 9/10 , aktorstwo 7/10 . Ostatni ma dobre role no i grała kiedyś w Trzynastce .

zamknij się trollu tutaj mam blog zrobiony własnie o tobie!!! http://www.filmweb.pl/user/megatron22/blog/530243

mati_kroolik

Pomimo, że jej nie lubię, i uważam ją za beznadziejną aktorkę, to się nie zgodzę, że jest brzydka.

Camilla3

Nie jest brzydka,ale też nie piękna. A co do gry,to rzeczywiście nie umie grać i jest sztuczna,wygląda i gra jak lalka tylko troche brzydsza . Ogółem nie widzi mi się :P

flos_d

Żeby pisać, że ktoś nie umie grać najpierw trzeba zobaczyć gdzie ten ktoś grał;/
Ja wiem, że wy kochacie takie niewydarzone aktorki jak Kristen Stewart, ale nie obrażajcie Van. Dostaje dużo nowych ról w całkiem ciekawych filmach. HSM to już przeszłość i chyba nie warto obwiniać Van za to, że w nim zagrała. Dostała taką propozycję i tyle! Więc zanim napiszecie, że Van jest dziecinna bo grałą w HSM to zastanówcie się, czy wy byście w nim nie zagrali;/[gdybyście mieli możliwość, w co wątpię]

LoveVan

To nie chodzi o to,że obwinia się ją o udziale w tym filmie,tylko o umiejętności aktorskie w nim. Dostaje propozycje ? Ponieważ jest znana i kochana przez małolaty i ludzie,którzy jej proponują role w filmach na to patrzą,ze jest znana i lubiana przez sporą publike i myślą,ze jak stworzą film z jej udziałem to będą mieli dużą oglądalność.

mati_kroolik

Sorry, ale przeglądając filmy w jakich grała, nic mnie nie zaciekawiło, wszystko takie denne, dlatego też uważam, że nie umie grać, ale to moje własne zdanie. Jedyny film na jaki mogłabym się skusić, to "Beastly", zobaczymy jak wypadnie tam.

Camilla3

No jej nie zapraszają przynajmniej do ról naiwnych kretynek jak Kristen w Zmierzchu, bo do niej nie pasuje;/ Zapraszają ją do zagrania czegoś ciekawszego niż tylko tanie romanśidlo;//

LoveVan

jest kiepska i kazdy to wie wiec prosze cie uspokoj się albo skumaj sie z skrimusiem

Camilla3

zgadzam się z tobą ona w ogole nie ma talentu i biora ja tylko za ryjek do filmow:)

mati_kroolik

No właśnie zapraszają ją do takich ról, i do tego nadaje się idealnie, czyli grania głupiutkiej dziewczyny, więc o czym mowa... HSM, jest tego najlepszym przykładem.
I taki szczegół, nie romanśidlo, tylko romasidło.

Camilla3

Jezu ona zagrała w HSM chyba 2 lata temu i już dawno zerwała umowę z Disney;/ Ale macie rację kariera Kristen się rozwija;D teraz dużo filmów powstaje jest o narkomanach i żulach więc ona doskonale się nadaje. A co do Van to myslę, że Sucker Punch i Beastly to dobre filmy. Oba pojawią się w kinach. A u Kristen - tylko beznadziejna saga Zmierzch i kontynuacja.
PS. To Kristen ma jednolite role. Azyl, Zmierzch...
vanessy role są różne. Sa5m, Gabriella, Blondie i Linda...

LoveVan

Nie zgadzam się tu z połową komentarzy. Ludzie wy jesteście ślepi czy co ?
Spójrzcie w lustro.
Ona jest piękną kobietą..a wy z zazdrości piszecie takie zdety.
Lepiej bierzcie się do nauki zamiast wypisywać głupoty.
No proszę. Żal.pl.
Zamiast siedzieć cały czas na necie i pierdolić głupoty jaka to jest Vanessa. Zrócie coś ze sobą.

Dobra rada; psychiatra. Przyda się co poniektórym.

użytkownik usunięty
karmelova

Vanessa jest piękna, założę się, że połowa z was dałaby wszystko, żeby tak wyglądać .__.
a to, że w HSM była słodka (słodka nie znaczy głupia, tak przy okazji), to dlatego, ze TAKA BYŁA JEJ ROLA. Jak można się jej czepiać, ze grała w HSM? bez tego by tak szybko nie zaistniała, to była jej wielka szansa! poza tym, miała wtedy 17 lat. niedługo skończy 22 i gra w poważniejszych filmach. wielcy krytycy i znawcy, a oceniają ją tylko na podstawie jednej roli.

powazniejsze role??? jakie np:D

To jest prześliczna dziewczyna, ale z zazdrością kobiet o urodę takich kobiet po prostu nie wygrasz. Zawsze będą bluzgać, bo nigdy nie zbliżą się choćby w połowie do urody takiej, jaka ma Vanessa. Tu nie ma nawet co się sprzeczać z takimi. Wystarczy im współczuć...

GABRIEL_san

That's right.

mati_kroolik

Prawda

ObiWanKenobi444

zgadzam się

mati_kroolik

na grze sie nie znam, ale jesli ona jest brzydka to sie boje spojrzec na ciebie :O

heylove09

szkoda że sie nie znasz.... bo na prawde kiepsko gra

mati_kroolik

Ty się kur.wa nie znasz ! i się nie kur nie udzielaj !

mati_kroolik

Ona jest ładna! I potrafi grać, a cieszę się, że zagrała w HSM, bo chociaż ten film był kiepski i dziecinny, to dzięki niemu stała się popularna.

mati_kroolik

Jest bardzo ładna http://youtu.be/i5dMcwSnnEY

simon3333

Dlatego niepotrzebnie przesadza z "upiększaczami". Od jakiegoś czasu.

mati_kroolik

Ona brzydka? Chyba ktoś tu jest po prostu zazdrosny ! Na pewno jet 100 razy ładniejsza, niż Selena Gomez i ta cała Megan Fox ;/

Carmellia

Wszystko się zgadza. Tylko ostatnio nie wiedzieć czemu zakłóca tę urodę nadmiarem tapety, co ją postarza.
Być może chce wyglądać poważniej.

mati_kroolik

Masz coś chyba z głową. Jest ładna i dobrze gra odczepcie się od niej

mati_kroolik

Noce akurat bywają piękne :) a jej uroda? Cóż kwestia gustu. Dla mnie taka zwykła sztuczna lala z niej, a co do zdolności aktorskich to się zgadzam :)

mati_kroolik

Fakt szpetna jest...a aktorstwo? Czego sie spodziewac pokoleniu high school musical?

mati_kroolik

Co? Ona jest bardzo ładna.

eizagonzalez

"Co?"

Zawiść malutkich ludzików - oto jedyna odpowiedź :)