Za co? Za pokazywanie swoich bialutkich zębów? Jak zwykle, stara tradycja nowego Disneya: ładna, wesoła, śpiewająca i oczywiście przesłodzona. Skarbnica dzisiejszego Disneya otwiera swoje bramy. Zobaczycie, ona niedługo zniknie z okładek gazet, bo prasa będzie miała nowe sensacje. I nikt już nie będzie pamiętał o niej. Już wszystko oklepane! Nie ma co o niej napisać, bo się nie sprzeda, już koniec mody na Vanessę. To samo robi dziś Disney. W końcu tzw. "wiernym fanom HSM" znudzi się Vanessa czy Zac. Pomachają ręką na do widzenia. Więc Disney odkrywa co nowe "wielkie gwiazdy". Disney wywali te wszystkie znane nam dzisiaj gwiazdeczki. Tak to jest, i choćby wszyscy zaprzeczali, tak będzie. Niech idą w innym kierunku, skoro tak dobrze śpiewają, niech śpiewają! Ale do aktorstwa...im jeszcze daleko...
Za chwilę zostanę oblężona przez fanów HSM. Mam nadzieję, że znajdą się osoby podzielające moje zdanie. To by było na tyle...
A ja będę milsza niż moja poprzedniczka i dam 3/10 :)
Nie tylko za zęby,ale też za ładną buzię :)
A tak na serio to z niej taka aktorka,że szkoda gadac.
I założyciel/ka tematu ma rację.Już niedługo minie moda na Vanesse i jej równie ,,utalentowanego'' chłopaczka.
Poprostu przyjdzie kolejna gwiazdeczka Disney'a i każdy się będzie nią podniecał,a potem jeszcze następna i następna i tak w kółko...
Bo Disney spełnia marzenia,ale tylko na jakiś czas.
Dzięki temu można szybko i łatwo dostac się na sam szczyt,a i równie szybko z niego spaśc.Bo niby dlaczego taka np.Dakota Finning,pomimo młodego wieku,jest uważana za świetną aktorkę i ,,złote dziecko Hollywood''?? Bo nie poszła na casting do ,,High school musical'' i nie zrobiła z siebie słodkiej-idiotki. Zamiast tego dostała się do świetnego filmu ,,Sam'' i nie zagrała z Zaciem Efronem,tylko ze wspaniałym Seanem Pennem!Także dziewczyny mówiące ,,kocham Zaca!'',
,,uwielbiam Vanesse!'' są naprawdę bardzo głupie,bo to samo powiedzą za dwa lata,kiedy nowa gwiazda Disneya będzie na tym ,,mylnym'' szczycie,a o Zacu i Vanessie nie będą nawet pamiętac.
pozdr. :)