Jak jej nie lubicie to nie piszcie tu koment
Idzcie się pobawić lub coś w tym stylu.
oj ludzie,ludzie...
-po pierwsze bardzo Was proszę nie piszcie komentarzy w stylu "ciekawa jestem czy ty byc tak zagrała jak ona napewno nie tylko poprostu cwaniakujesz " bo są po prostu żałosne, nie są żadnym kontrargumentem.
-po drugie nie wyrażajcie się w sposób wulgarny bo to nic nie da a tylko świadczy o Waszej kulturze osobistej.
-po trzecie argument "Bo nie potrafi grać!! " wcale nie jest Błahym powodem tylko konkretnym argumentem tak jak dlaczego nie lubisz jabłek? bo mi nie smakują. koniec. Starczy. Wszystko jasne.
-po czwarte nie krytykujcie się już tak nawzajem bo "Filmweb jest po to, aby się wypowiadać" i każdy, podkreślam słowo KAŻDY może mieć własne zdanie.
-po piąte zakładanie tysiąca tematów w tym samym stylu jest
a) bez sensu
b) niepotrzebne
c) zbędne :P
a tak na marginesie chciałabym zauważyć że "wojna" fanów z antyfanami nic nie da... Fani nie przekojnaja antyfanów do swoich racji a antyfani fanów do swoich. Zawsze kończy się na wyzwiskach, skłóconych filmwebowiczach i tysiącach takich samych tematów :)
P.S. Przepraszam że się wtrąciłam ale po prostu musiałam xD
Nie. Ten temat jest o k#@wach nie potrafiących dyskutowac i dających upust swego niezadowolenia ku własnej uciesze.
O ile się nie mylę, Filmweb jest po to, aby się wypowiadać. Ludzie wypowiadają się dobrze lub źle, ale mają prawo mówić co chcą!
Fakt. A ich słowa wystawiają im najlepsze świadectwo.
Ja tylko chcę poznać argumenty - tyle. A kiepska gra jest argumentem nie najlepiej tłumaczącym użycie obelg pokroju "dz#@ka". Ale ta, która obelgi użyła jak na razie na wytłumaczenie się z tych słów się nie sili i sądzę, że takiego jak na razie w ogóle nie ma.
ciekawa jestem czy ty byc tak zagrała jak ona napewno nie tylko poprostu cwaniakujesz ~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 a nie umiesz cocenic czyjegos talentu i tego ze jest ładniejsza od ciebie 1!!!!!!!!!!!!!!!