Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Jak jej nie lubicie to nie piszcie tu koment
Idzcie się pobawić lub coś w tym stylu.

agnieszka418

oj ludzie,ludzie...
-po pierwsze bardzo Was proszę nie piszcie komentarzy w stylu "ciekawa jestem czy ty byc tak zagrała jak ona napewno nie tylko poprostu cwaniakujesz " bo są po prostu żałosne, nie są żadnym kontrargumentem.
-po drugie nie wyrażajcie się w sposób wulgarny bo to nic nie da a tylko świadczy o Waszej kulturze osobistej.
-po trzecie argument "Bo nie potrafi grać!! " wcale nie jest Błahym powodem tylko konkretnym argumentem tak jak dlaczego nie lubisz jabłek? bo mi nie smakują. koniec. Starczy. Wszystko jasne.
-po czwarte nie krytykujcie się już tak nawzajem bo "Filmweb jest po to, aby się wypowiadać" i każdy, podkreślam słowo KAŻDY może mieć własne zdanie.
-po piąte zakładanie tysiąca tematów w tym samym stylu jest
a) bez sensu
b) niepotrzebne
c) zbędne :P
a tak na marginesie chciałabym zauważyć że "wojna" fanów z antyfanami nic nie da... Fani nie przekojnaja antyfanów do swoich racji a antyfani fanów do swoich. Zawsze kończy się na wyzwiskach, skłóconych filmwebowiczach i tysiącach takich samych tematów :)
P.S. Przepraszam że się wtrąciłam ale po prostu musiałam xD

marlin25

Ej wy w ogóle nie jesteście w temacie, tutaj sie wypowiadamy o tej
dziwce, nie?

sysiakiss

Nie. Ten temat jest o k#@wach nie potrafiących dyskutowac i dających upust swego niezadowolenia ku własnej uciesze.

Khaosth

Chcesz jej wady? Wesz czemu jej nie lubimy? Bo nie potrafi grać!!

Moniia

oki...
No tak. Ale to trochę za mało, zbyt błahy powód jak na razie.
Ale dzięki za odpowiedź. :)

Khaosth

O ile się nie mylę, Filmweb jest po to, aby się wypowiadać. Ludzie wypowiadają się dobrze lub źle, ale mają prawo mówić co chcą!

BellatriksBlack

Fakt. A ich słowa wystawiają im najlepsze świadectwo.

Ja tylko chcę poznać argumenty - tyle. A kiepska gra jest argumentem nie najlepiej tłumaczącym użycie obelg pokroju "dz#@ka". Ale ta, która obelgi użyła jak na razie na wytłumaczenie się z tych słów się nie sili i sądzę, że takiego jak na razie w ogóle nie ma.

Moniia

ciekawa jestem czy ty byc tak zagrała jak ona napewno nie tylko poprostu cwaniakujesz ~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 a nie umiesz cocenic czyjegos talentu i tego ze jest ładniejsza od ciebie 1!!!!!!!!!!!!!!!

Moniia

no bez przesady! Ty za to potrafisz oceniać i krytykować, już jade po tobie kolejny raz, bo cały czas widze twoje żałosne odpowiedzi na miarę dziecka z gimnazjum. Weź dziewczyno..