Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 187 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Odczepcie się od niej dzieciarnia lepiej zajmijcie się nauką a nie oglądaniem golizny. Vanessa popełniła błąd i przeprosiła, mi to w zupełności wystarczy.Prawdziwi fani Baby V zawsze będą z nią na dobre i na złe.

Kamil85

hehehe rozsmieszasz mnie.To wyszło na światło dzienne a ona gra w filamch dla dzieci.POwinni wywalic ja na zbity pysk.Przed tym jak nie wystepowała dla disneya nikt jej nie znał.Skończy sie kariera HSM i większosć jej fanow przepadnie razem z nia.Pozatym zdjęcia nic speclanego.Może jest szczupła ale nie ma za dużo do pkazania:D.

sara137

To raczej ty mnie rozśmieszyłaś na Disneyu sie świat nie kończy.

sara137

no zgadzam sie z toba saro.. wkoncu ktos normalny ;p Ma dziewczyna 5 min w tym hsm .. potem wszyscy o niej zapomna.. tak jak o watson po potterze [mam nadzieje]

Kamil85

wes co ty dupczysz ... tu nie ma co uspr jej.. ona jest idolka takich malych 8 letnich dziewczynek jak ty co udaja Vanesse przed lusterkiem xD i po zobaczeni takich zdjec jesczze beda chodzic na golasa hahaah

Kamil85

Niech ona idzie sie uczyc a nie gówniara rozbiera dwa pieprzyki jej ledwo wyrosły a do tego jest brzydka i beznadziejnie spiewa i ty sie ic uczyc narka palancie .....

LOve_tOM_2

żebyście wy dziewczynki takie byly jak ona to Polska była by piękniejsza i przede wszystkim mądrzejsza, jak ktoś tu powiedział do nauki, nie lubiącej jej nie zagladcie albo kupcie sobie wibre.

Krzysiek_zks

Ja nie zaglądam na strony osób których nie lubie i nie obrażam ich i ich fanów, więc spadać stąd zazdrosne dziewuchy.

Kamil85

Ja rozumiem można kogoś nie lubić powiedzieć to raz i jest ok, ale jak to się robi bez przerwy to nie wiem co to jest, pewnie zazdrość, bo ta osoba co tak robi musi mieć w tym jakiś interes, ale wypisując takie głupoty sama sie błaźni, bo normalny tak nie napisze.

Krzysiek_zks

To jest zazdrość i zawiść, nie wiem ile one mają lat ale ich teksty świadczą że to po prostu dzieciarnia. BABY V 4ever

Kamil85

No ciekawe kto komu zazdrości... :/ Bo ja jej nie mam czego. Serio! Nie chodzi mi o te zdjęcia, bo wszyscy o tym pieprzą. Chodzi mi o to jak ona śpiewa. Przeciez nie umie! Spójrzcie sobie! Ona ma dodany efekt stereo! Obniżaja jej głos o ton i nie ma takiego dziecinnego. Jak nie wierzycie to posłuchajcie sobie bez dubbingu rozmowę Gabrielli z Troyem przed Gotta go my own way. Zobaczycie różnicę. Najpierw mówi normalnie, a potem ma niższy głos.
Poza tym jest niesamowicie sztuczna...

Zosia_94

A ja do niej nic nie mam,jak dla mnie Super gra w HSM i fajnie śpiewa , lubie jej rolę w HSM chociaż wole Ash tisdale ;) Ale słucham jej piosenek ma naprawdę fajoski głos ... a te foty ?/ Kto z nas nie popełnia błędów ? zrobiła błąd i przeprosziła każdemu należy się druga szansa ... nikt nie jest idealny ;/ Pzdr dla jej fanów

Czekoladova_Czekolada_

Yyyyyyyy..........
Chciałabym nawiązać do pewnych Twoich słów. "Ma fajoski głos".
No wiesz... Kup sobie (może jusz taki masz), za kilka tysięcy dolarów program do przerabiania głosu, a zapewniam; też będziesz taki miała.
Powodzenia!

Kamil85

Love Tom- pisze sie idź a nie "ic" !!!

poza tym co do vanessy to.. a co tam :P jeden blad młodości :P i tak b.fajnie gra w "high school musical " ;)))))))

Kamil85

Alussa - pisze sie juŻ a nie "jusz"
prosze.. czy juz nikt nie uczy sie polskiego !?

Flicka

No tak, sorry, mój błąd. Byłam nieswiadoma co piszę ^^. Jednak pisownie tego wyrazu znam.