Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Ja daję Eminemowi 1... bo on jest okropny i nie umie rapować w ogóle.. i Dziewczyny nie przejmujmy się jakimś slimem_shady_fan bo to jakiś idiota wiem że każdy może wyrazić swoje zdanie ale bez przesady... Jak go nie lubi to po co wchodzi na jego forum proszę powiedzcie mi... Przecież to świadczy o tym że go trochę lubi.. Nie można krytykować wszystkich od tak jak slim_shady_fan.. On go nawet nie zna... to niech się nie przywala... Ville jest na pewno fajny ale eminem nie.. tak mi się przynajmniej wydaję..!:P

merry2000

Ja już dawno dałam eminemowi 1 xD. A tak przy okazji to życzę wszystkim fankom HIM wesołych świąt!!! :)

villemaniaxD

No co wy! Eminem jest świetny ja osobiście dałam 9/10

Poison_Girl

EEj no to ja już nie wiem nie przyznałyście mu nawet racji że eminem jest ,,świetny'' no to ja już nie wiem co wam jest ;pp ale ja nigdy go nie bede lubic i ja jak zwykle przyznaje racje villemanixD..! eminem jest mega brzydki,głupi,i jest burakiem... przynajmniej ja tak z vilemanią sądzę z tego co widzę... wiec szkoda że nie lubicie tylko HIMa ale też aminema wszystko po prostu co leci.. i jeszcze jedno.. nie wiem jak można słuchać hip-hopu a jednocześnie rocko-metalu... jesteście szalone! xD

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Ja na pewno nie dam Eminemowi 1/10, raczej 10/10. Co prawda niektóre jego wypowiedzi budzą moje zastrzeżenia.Jednak...Jest na pewno świetnym raperem, jednym z nalepszych jakich dane było mi usłyszeć w moim życiu. Poza tym przeszedł bardzo trudną drogę, by stać się tym kim jest, i by osiągnąc to co osiągnął, a czego tak naprawdę nie można powiedizeć o VV, którego życie raczej zbyt ciężko nie doświadczyło. Poza tym Slim_Shady_Fan wyraził swoje zdanie, które ja szanuję, jak on szanuje moje. Ja się cieszę, że są ludzie, których gust choć trochę różni się od mojego, ponieważ dzieki temu życie jest ciekawsze, a i nasze horyzonty się rozszerzają. Nie powinniśmy zamykac się tylko na jedną drogę, na jeden rodzaj doznać, doświadczeń, gdyż wtedy nas rozwój nie będzie pełny. Wielu ludzi nie cierpi HIMa, czy VV i wypowiada się o nim znacznie gorzej, a gdybym przejmowała się każdym zdaniem osoby, która nie lubi tych samych artystów co ja, już dawno miałabym wrzody żołądka. Jeszcze ad. Eminema, ja go mimo wszystko lubię, choć pewne rzeczy mnie w nim denerwują mam dozę szacunku do niego samego oraz do jego twórczości.

użytkownik usunięty

merry2000 zastanów się czasem nad tym co mówisz! Zamykanie się na jeden konkretny gatunek jest dowodem głupoty a nie mądrości! Ja nie zamykam się na żaden konkretny gatunek muzyczny, słucham wszystkiego co mi się podoba. A dlaczego? Napisałam przed chwilą. A jeśli masz coś do Eminema, prosze o konstruktywną krytyke, a nie żenujące wpisy godne wielbicielek Britney Spears. Jednak jesteś dopiero dzieckiem i do niektórych spraw musisz dorosnąć...

użytkownik usunięty

Ale przyznaję Ci rację, ja jestem szalona, oszalałam już dawno, jak wszysycy. Bo szaleństwem jest żyć w tym świecie...

Cartoon ja powiedziałam że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie więc mi tu nie trój nie wiem czemu wy takie jesteście pobłażliwe dla slima ;p on mógł gnoić VILLEGO i na swoim koncie widziałam że założył temat dla anty fanów HIMa i VILLE! ;p niby jesteście ,,największymi fankami VV'' a go ciągle krytykujecie... przykro mi ale musze to powiedzieć nie jesteście fankami dziewczyny wy spójrzcie co wy robicie... i jeszcze jedno nie zamykam się na inną muzykę po prostu nie interesuję mnie hip-hop i wiem że nie rozwinęła bym się po przez słuchanie takiej muzyki chyba tylko jak papier toaletowy bym się rozwinęła..;p

użytkownik usunięty
merry2000

merry2000 mam nadzieję,że jak podorośniesz zrozumiesz pewne rzeczy, bo ja jestem zmęczona bezskutecznym tłumaczeniem
Jestem jego fanką, oczywiście,że jestem, ale to nie oznacza,że muszę "gnoić" każdego kto nie lubia HIMa, ponieważ nie wartościowuję ludzie po tym czego słuchają, a czego nie, kogo lubią, a kogo nie. I będę Slima bonić, ponieważ go lubię i szanuje jego prawo do odmiennych poglądów. Czego Ty nie potraisz, a tym samym pokazujesz swoją niedojrzałość.

Ja nie gnoję każdego kto nie lubi HIM, po prostu odpłacam się tym samym a chyba sama przyznasz że slim_shady _fan nie był dla nas fanek najmilszy i nie uszanował naszych poglądów i przekonań...nie wiem po co w ogóle na forum o VV wchodzi i się do niego przyczepia :P niech nie zadziera z PRAWDZIWYMI fankami !!!

merry2000

Ja słucham HIM od około 7 lat więc nie mów mi,że nie jestem prawdziwą fanką tylko dlatego,że lubię różny typ muzyki lub że czasem patrze realnie na niektóre sprawy. Owszem czasem krytykuje muzyke Valosa ale poprostu mam powody. Nie lubię na siłę słuchac danych piosenek tylko dlatego,że to jeden z moich ulubionych zespołów. Zawsze tak jest,że zespół czy wykonawca ma gorsze czy lepsze kawałki.

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Poison Girl cakowicie się z Tobą zgadzam.
Marry ja słucham również HIMa od wielu lat, jak również rocka, metalu i punku, więc nie gadaj od rzeczy

Poison_Girl

Widzę że się tu nawiązała ostra dyskusja... Zostawcie merry w spokoju, po trochu ją rozumiem bo po prostu dzielnie broni Villego przed slimem shady który chyba każdą z nas wkurzył!

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Ale potem zmienił zdanie, pisząć,że ma fajne kawałki, ale jest kiepskim aktorem. Rozumiem jego argumentację, a że ma dość bez pośredni sposób wyrażania myśli...

merry2000

Ta dyskusja jest coraz bardziej żałosna. Nie ważne kto jaką dał ocenę. To jest indywidualna sprawa. Po co na wzajem się wkurzać? Dajcie już sobie spokój.