Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 479 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Jak na razie na więcej nie zasługuje, bo ani to nigdzie wybitnie nie zagrał, ani nie był pierwszoplanową (albo drugoplanową) postacią w żadnym naprawdę świetnym filmie (w Szeregowcu Ryanie był dość krótko). Na razie daje mu 7/10 i to głównie za "Find me guilty". Tam zagrał naprawdę dobrze. Ale czekam na jego przełomową rolę, jeśli takowa będzie:) Może ten film o Hannibalu, co będzie w 2011.

NickError

ja tam go lubie ale faktycznie jego role praktycznie koncza sie na filmach sensacyjnych ..

cocochanel

Jego życiową rolą pozostanie "Szeregowiec Ryan"

Black_Smog

Ale to nie była wielka rola.

NickError

No właśnie - co to była za rola? Na zdjęciach z filmu nawet go nie zauważyłem. Taka mało go tam było?

Podejrzewam go o umiejętności aktorskie na wysokim poziomie, facet na pewno ma charyzmę. Oby dostał w życiu parę dobrych ról poza filmami akcji.

NickError

To jakoś przespałeś jego rolę jako Riddicka ;)
Poza tym w "Synowie Mafii" zagrał wyrazistą postać.

Jak dla mnie obydwa filmy klasa.

MacVas

W "Riddicku" rzeczywiście zagrał świetnie ("Synów Mafii" nie widziałem), ale nie mniej podobała mi się jego rola w "Find Me Guilty". Mimo to jestem przekonany, że jego naprawdę wielka rola dopiero nadejdzie, przynajmniej chciałbym tego. Chyba, że nakręcą kolejne części "Riddicka" i stanie się on naprawdę kultową serią (też by było miło:)

NickError

Pitch Black,Kroniki Riddicka i Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay [co z tego,że to gra komputerowa?].

c65

ja też czekam :P
wiem, ze go na to stać...
po prostu zycie mu jeszcze nie dalo takiej szansy, a moze dalo tylko jej nie wykorzystal...

kasiaaa7891

A co z Find Me Guilty?