Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 257 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Nie wiem kto jest najgorszym żyjącym współcześnie aktorem, ale gdybym miał wybierać to pewnie miedzy Stevenem Seagalem a Vinem Dieselem. Takie miernoty rzadko ma się okazję oglądać. I ten głos....
W sumie pan Diesel przypomina mi mojego napakowanego sterydami kuzyna . Obaj mają IQ na poziomie silnika diesla.

icek_3

To ,że nie podobał ci się jakiś film to nie znaczy ,że Vin gra do kitu! A zresztą napewno nie wiesz jakie IQ na Vin!!!

ossoria

Oglądałem kilka filmów z tym panem( dokładnie 3), a nie jeden. Co do IQ to prawda, nie wiem jaki ma, ale jako aktor jest po prostu okropny ( mimika, intonacja głosu). Jest po prostu sztywny, a jego twarz nie wyraża żadnych emocji. Dla mnie to, że potrafi się bić i skakać się nie liczy, bo w aktorstwie przede wszystkim najważniejsza jest umiejętność okazywania uczuć, wczucia się aktora w graną postać, a tu pan Diesel leży:-(. No, chyba że grana postać z założenia żadnych uczuć nie ma, a mięśnie twarzy ma porażone, pała jedynie chęcią zemsty ( też zresztą niewiarygodnie ), ale po co w ogóle kręcić takie filmy? Dla mnie dobry aktor potrafi zagrać każdą rolę ( vide Nicole Kidman czy Marlon Brando ). Pozdrawiam.