Dawono nie widziałem aktora o tak tępej twarzy jak on. Jego wątpliwą zaletą są tylko mięsnie.Tego to mu nie zbywa
hm.. skoro dawno nie widziales aktora o tak tepej twarzy jak Vin Diesel ( to Twoje zdanie ) to chyba zadko wlanczasz TV!! :/
Jeżeli obchodzi was tylko wygląd to gratulacje ,tępy wyraz twarzy nie oznacza tępego umysłu. A zresztą czy tępy człowiek jest scenarzystą?
ty wiesz co piszesz?tempa głowo ty poprostu mu zazdrościsz bo nie maż tego co on
sam jesteś straszny vin jes najprzystojniejszym facetem na ziemi a ty jesteś przeciętniak
on jest super,przystojny, umiesniony,ludzie nie znacie sie ,jakby byl brzydki nie bylby aktorem
i tu sie mylisz... sa aktorzy tacy co normalnie patrzec na nic niemozna, a graja w filmach i sa calkiem dorzy...
Oczywiscie jestem zdania ze Vin to super gosc, o pieknej buzce, i z pieknym usmiechcem, cudownymi miesniami... jednym slowem IDEAL..... nic dodac nic ujac :)
no oczywiście,że wygląd to nie wszystko,liczy się osobowość,a w przypadku aktora talent,ale przecież nikt tu nie kwestionuje jego zdolności,każdy ma inny gust,mnie też osobiście diesel obrzydza i co,najedzie na mnie zaraz grupa osób obrażając mnie bo mam inny gust??panowie i panie,a gdzie kultura??gdzie tak popularna obecnie tolerancja??eh...pytania retoryczne....just another silly questions about something which won't be known