Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 479 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Nie wiem czy i do was doszły informacje o tym że ponoć ma zostać nakręcona czwarta część Terminatora ale bez udziały znanego nam dobrze z tego właśnie filmu Arnold Schwarzenegger. Jaki to ma związek z Vin Dieslem ? ponoć to on ma zastąpić Schwarzenegger w głównej roli Co o tym sądzicie jeśli to prawda ?? Czy pasuję do tej roli ??

http://film.wp.pl/idGallery,2386,idPhoto,112053,galeria.html

sea

Mogli by już dać spokój tej serii a nie kombinować jak tu znowu zarobić na znanym tytule.

kabal92

Ty oczywiście brzydziłbyś się pieniądzmi, które mógłbyś zarobić na kontynuacji znanego hitu...

Ludzie wbijcie sobie do łbów to, że jeśli coś się dobrze sprzedaje, to ludzie chcą na tym zarobić - i to normalne.

markus_89

No dobra ale to nie zmienia faktu że ciągnięcie tej historii w nieskończoność jest żałosne i nie zamierzam przymykać na to oko bo "ludzie chcą na tym zarobić". Ja do kina na to na pewno nie pójdę!

sea

Ja wczoraj na onecie przeczytałem, że nowym Terminatorem ma być Christian Bale.

Demonologic

Krystian0789 ty debilu bale ma zagrać johna connora , tak sie znasz na terminatorze jak ja na chińskim balecie lol!

sea

Vin nadaje się do każdej roli ekstremalnej, i wogóle Arnold Schwarzenegger MOIM ZDANIEM JEST JUŻ PRZEREKLAMOWANY !!!! nie lubie go!!!!
żartuje....ale to normalka że ludzie chcą zarobić a jak coś się dobrze sprzedaje co szkodzi zrobić jeszce jedną część i następna (ale bez przesady)
jeśli chodzi o Modę na sukces to bez przesady!!!!

pOZdROwiOnKA!!! :*