Voo Voo

biografia Voo Voo

Voo Voo jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

filmografia

Brak danych do wyświetlenia
  • Wydali następujące albumy:
    - 1986 r. - "Voo Voo";
    - 1987 r. - "Sno-powiązałka";
    - 1988 r. - "Małe Wu Wu";
    - 1989 r. - "Z środy na czwartek";
    - 1991 r. - "Zespół gitar elektrycznych", "Tam tam i tu";
    - 1993 r. - "Łobi jabi";
    - 1994 r. - "Zapłacono";
    - 1995 r. - "Rapatapa-to-ja";
    - 1997 r. - "Flota zjednoczonych sił";
    - 1998 r. - "Oov Oov";
    - 1999 r. - "Kalejdoskop";
    - 2001 r. - "Płyta z muzyką";
    - 2002 r. - "Płyta";
    - 2003 r. - "Voo Voo z kobietami";
    - 2005 r. - "XX Cz.1";
    - 2006 r. - "21";
    - 2007 r. - "Tischner", "Małe Wu Wu śpiewa wiersze ks. Jana Twardowskiego";
    - 2008 r. - "Samo Voo Voo";
    - 2009 r. - "Voo Voo i Haydamaky";
    - 2010 r. - "Wszyscy muzycy to wojownicy";
    - 2012 r. - "Nowa płyta";
    - 2014 r. - "Dobry wieczór";
    - 2015 r. - "Placówka '44";
    - 2017 r. - "7";
    - 2019 r. - "Za niebawem".
  • Zespół powstał w 1985 roku.
  • To dopiero !!!

    • autor: chemas
    • 2016-06-15 11:20:18 +0200

    Jestem w szoku. Jeden z najważniejszych zespołów polskich w historii. Niepowtarzalny, charyzmatyczny, pod względem tekstowym znakomity i poetycki. A tu cisza na forum. Zapraszam do wypowiedzi przypadkowego wędrowca. :)

zobacz wszystkie tematy na forum

twórcy strony zobacz więcej

Cieszymy się, że Ty też masz łeb pełen filmów i chcesz podzielić się swoją wiedzą z innymi.
Niniejsza strona została utworzona dzięki takim jak Ty! Najwięcej treści dodali:

dowiedz się więcej