Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

On jest okropny, brzydki i w ogóle ble ble ble ! Kwadratowy ludek !

Dulce_

Czemu kwadratowy ludek, może lepiej plastelinowy? Był sobie kiedyś niejaki Plastuś, nawet podobnie mu uszy odstawały. Pamięta ktoś?

Cris

Chodzi o tego Plastusia co mieszkał w piórniku :D ???

ArteXus

taaa ja wiem.... PLASTUSIOWY PAMIĘTNIK ! ;D

Watson

Konopnicka jest jednak nieśmiertelna.;-)

_Ja_

Po Plastusiu mam jakąś traumę!:P Zawsze mu ta mała przycinała nóżkę klapą od tego piórnika, czy coś takiego!:) Masakra!:P

Mims

Pamiętacie! Nawet lepiej niż ja, bo mi tylko odstające uszy utkwiły w pamięci. :)

Wróćmy do Wentusia. A konkretnie Scofielda. W ostatnim odcinku (tak, tak, widziałem) źli ludzie postanowili go zabić, bo jest najprzystojniejszym facetem w całym więzieniu. Ja mam pytanie, do Ciebie Mims, jako przedstawicielki płci pięknej - czy Wentuś jest rzeczywiście tak atrakcyjnym osobnikiem? Szczerze. Zaczęło mnie to interesować, a sam męskiej urody ocenić nie potrafię.
Pewnie już kiedyś to pytanie padło, ale nie pamiętam odpowiedzi.

Jeśli są tu jakieś inne, trzeźwo myślące dziewczyny/kobiety, to również proszę o szczerą odpowiedź.
Panowie, którzy potrafią ocenić wygląd innego faceta - nie krępujcie się.
Piszcie wszyscy, czy Wentuś jest przystojny. Bo dla mnie to zagadka.

Cris

Drogi Crisie, jak widzisz, trzeźwo myślących kobiet tu nie ma:), więc będzie musiała Ci wystarczyć, póki co, tylko moja opinia!:P
Owszem, jeśli chodzi tylko i wyłącznie o walory wizualne wspomnianego "obiektu", przyznać muszę szczerze, skoro o to prosisz, że faktycznie jakoweś posiada!:P Według moich subiektywnych, rzecz jasna, odczuć, "warunki" facet ma całkiem niezłe, co zupełnie mi nie przeszkadza, żeby się z Wami pośmiać z jego marnego aktorstwa:P
Yyyy, to oznaczało, że TAK!:P

Mims

Dzięki, teraz mam już jakiś pogląd. Wg mnie jest śmieszny, z tymi uszami, szeptaniem i przymkniętymi oczami. :) Ale co ja tam wiem.

Swoją drogą, ten brak odzewu to znak nastałych tu czasów. Kiedyś dostałbym setkę odpowiedzi, jaki to on jest "cudowny, bossski i kofffany". Widać fanki zmieniły obiekt westchnień. Ciekawe tylko na kogo.
A może je "trzeźwo myślące" przyblokowało. :)

Cris

Ja tam go nie lubię. Niezbyt mi się podoba z wyglądu. No, ciało ma niezłe, gorzej z twarzą. Do Johnnego Deppa mu daaaleko. O aktorstwie nie mówiąc, bo to wole przemilczeć. Pozdr!

Cris

Cris, to są detale!:P Uszy pomijam, bo to mi chyba umknęło!:P
No, kiedyś to były czasy, nie nadążałam czytać!:P

Mims

Ja uważam, że jest przystojny ale zbyt laleczkowaty jak go T- Bag nazwał "Słonko" czy jakoś tak. Może innym się podoba... nie mi :)

AnkaWi

A z resztą tak już namieszałam, że nawet nie czytajcie tego.

Cris

Ach, też się wypowiem ;D
Otóż uważam, że ten pan, o którym tutaj mowa nie jest ani najprzystojniejszy, ani też najbrzydszy ;P Przypomina mi takiego hmm. chłopaka z podwórka, o. Można takich znaleźć dosyć sporo na swoich osiedlach. Jeśli chcesz znać moją ocenę, to myślę, że jest okay ;)
Pozdrawiam ;)

Gabriel_7

a mi ostanio sie Went spodobal ..tez zawsze uwazalam zejest brzydki i wogole. ale stwierdzilam zeon na fotach tak tylko wyglada ..a w filmie jest bOoski :*

RobertaRBD

Hm. No tak, też mi się wydaje, że na zdjęciach to taki troszkę... um. W filmie, moim zdaniem, wygląda zupełnie inaczej, ale czy jest boski... hm. no cóż. Każdy ma swój gust, a o tym się nie dyskutuje ;)

użytkownik usunięty
Gabriel_7

jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słowo "boski" jest tutaj chyba za bardzo nadużywane ;P

Słowo "boski" jest tutaj chyba za bardzo nadużywane ;P

Gabriel_7

Dla jednych ładny dla innych brzydki......

slucha4589

Według mnie brzydki nie jest, ale jest za bardzo, że tak powiem, "lalusiowaty" :D. Na 1 rzut oka widać że to gej :) Ja i tak wolę kolesi w stylu EminEm'a, 2Paca i Dr. Dre :)

użytkownik usunięty

went jest bosy???

tak czułem :)

:) (bo za krótki)

xDDD Jest przystojny, ale jak to ktoś ujął zbyt "lalusiowaty". Chociaż każdy postrzega go inaczej i ma inne zdanie o nim. Chociaż wstyd mi się do tego przyznać, ale miałam przez pewien czas na jego punkcie... obsesję?! bzika?! :) Ale teraz to już odległa pezeszłośc (na szczęście) :D:D A co do serialu może być, nie mam nic przeciwko a nawet czasem oglądnę :) Pozdro :**

AnkaWi

paulina3333 jesteś jakaś głupia ! Wencik jest moim sweet koffaniem! Uroczy i czarujący :D A do tego jaki aktor...za dwa, trzy sezony PB dorówna Hopkinsowi albo Pacino! Jak oglądam PB to aż mnie iarki przechodzą kiedy patrzę na Jego śliczną buźkę, a kiedy jest zbliżenie do Jego oczek to serce bije mi mocniej!!
PS.Mona wróciła i serdecznie Was pozdrawia!

użytkownik usunięty
Mona

zgiń, przepadnij mono nieczysta!!! go back where you come from, go back to your world!!!

Też się cieszę, że cię widzę :) Wencik jest słodziutki i koffaniutki :) a skoro Ty nie podzielasz mojej fascynacji tym boskim mężczyzną to masz problem :P

użytkownik usunięty
Mona

i damn you, i cursed you, for all gods in Asgard i comand you!!! go back to your world, evil ghost of this portal!!!!

Oj..czuję się potępiona..ale czy to moja wina, że przymrużone oczka i zmarszczone czółko Wencika tak mnie oczarowało?

użytkownik usunięty
Mona

odkryłem coś!!!!

Mona - w przeliczeniu kabalistycznym i numerologicznym daje liczbę 666!!!!

zgrozo

Możesz się śmiać ale Wencik jest THE BEST! On jest taki sweet koffany...Gdyby było więcej takich facetów z pewnością nie byłabym lesbijką :P

użytkownik usunięty
Mona

Mona tak na marginesie, NIE jestem tolerancyjny...

w swoim życiu miałem to nieszczęście spotkac jednego czy dwóch homo i pogadać z nimi chwilkę... i powiem tobie oraz reszcie luda która to czyta, Ci ludzie mają coś nie tak z główkami i tyle,

gdybyście wywalczyli swoje prawa byłby burdel na miarę Holandii - nie dziękuję, postoję...

No więc powiem tak "lesbijka" było przenośnią miałam nadzieję, że się skapniesz, że to była moja powitalna prowokacja ;p W wakacje walczyło się o prawa ludzi tzn: z koffanymi dziewczynkami ktore uwielbialy Wenta :P
Nie jesteś tolerancyjny? Aha...nie chce juz mi sie wyglaszac calej formułki tolerancji wiec zapraszam na swoj blog.

użytkownik usunięty
Mona

no własnie zajrzałem na twój blog i piszesz na nim w kategoriach "My - ci inni", więc konkluzja mi się sama nasunęła..

Jestem osoba biseksualną ale nie praktykującą ani z mężczyzną ani z kobietą. Co innego homoseksualista , który wyboru nie ma. Ale co do tego co powiedziales o homoseksualistach...nie wiem o czym z nimi rozmawiales ale faktem jest, że czasami można trafić na gejów którzy strasznie się obnoszą ze swoją orientacja ale powtarzam jeest to na prawde rzadkość, bo zazwyczaj się kryjemy.

użytkownik usunięty
Mona

a co to za przypadek: homo który nie ma wyboru? możesz jaśniej?
według mnie wybór ma każdy żyjący, myslący człowiek,

o niczym szczególnym nie rozmawiałem, ale zachowanie (niestabilne często), stan psychiczny i emocjonalny u tych ludzi pozostawia wiele do życzenia... nie wydaje mi się żeby orientacja homo należała do normalnych i naturalnych rzeczy, zdrowy psych. i fizycznie człowiek czuje podskórnie że to jest chore,
według mnie jesli ktoś ma takie zapędy to albo musiało na niego wpłynąć jakieś przeżycie albo jak już powyżej napisałem jest chory gdzieś tam głęboko w sobie, i tyle...

tak już ten świat stworzony że mężczyzna + kobieta = jedność, dwa bieguny, "+" i "-", itd.

Homoseksualista, w porównaniu do biseksualisty nie może zastanawiac się nad życiem"normalnym", jeśli chce być szczęśliwy będzie w związku z osobą tej samej płci, nie zrobi niczego na przekór sobie, aczkolwiek są tacy, którzy zakładają rodziny i do końca życia są w tych rodzinach, są dobrymi rodzicami i partnerami, a biseksualista którego pociagaja zarowno mezczyźni jak i kobiety wiedząc jak wygląda sytuacja może wybierać czy rozwijać skłonności homoseksualne czy heteroseksualne.
Nie chce mi się tłumaczyć tego i owego o odmiennosciach seksualnych, bo osoba która w tym nie siedzi nie pojmie co homoseksualista przeżywa.

Zagdzam się, mężczyzna i kobieta tworzą coś czego zawsze zabraknie w związkach homoseksualnych.
pozdrawiam

Mona

Cytat z wypowiedzi Mony:
"Wencik (...bla bla bla...)A do tego jaki aktor...za dwa, trzy sezony PB dorówna Hopkinsowi albo Pacino!"

Twoje marzenie, które nigdy się nie spełni jest cudowne ale musze cie zmartwić. NIGDY się nie spełni. Przykro mi. :(
Twój kochany sweet Wentuś-kotuś, jest za słabym aktorem, który nawet Seagalowi choć w małym stopniu nie dorównuje. Niestety taka smutna prawda.

Flaj

Oj to straszne..przecież on jest taki koffaniutki :P <czy nikt nie rozpoznaje ironii?>

Mona

Witam, Mona. Ale Twoja ironia to i tak nic w porównaniu z moim "wejściem smoka" na tym forum ;]

Pozdrawiam.

Cris

Nie wiem czy jestem trzeźwo myślącą dziewczyną, ale się wypowiem ;)
Przyznaję, nie obejrzałam ani jednego odcinka PB w całosci, bo niezbyt mnie takie coś interesuje. Zresztą, nic mnie tam nie zachwyca.
A co do Wenta... Hmm. Mam 15 lat. I z reguły nie podobają mi się mężczyźni po 25... :P Wyjątkiem jest Johnny Deep i Jean Reno. Ale nieważne. Went ma 35 lat [ o ile się nie mylę...], nie jest jakiś megaprzystojny, prawie nie ma włosów [nie cierpię facetów krótko ściętych...] i ogólnie nie ma w nim nic zachwycającego. Jest wielu innych aktorów młodszych od niego, którzy nie tyle, że lepiej grają, ale również 'jest na czym oko zawiesic' ;)

Pozdrawiam ;)

Dulce_

nie ocenia się ludzi po wyglądzie. Powinnaś raczej ocenić jego zdolności aktorskie, a nie to, czy ma kwadratową twarz i czy jest brzydki.

speculation

Z tym, że Miller nie posiada żadnej z wymienionych cech :P

Mona

Ej, sorry... To chyba temat poświęcony Wentylowi a nie o waszych poglądach, ale spoko

AnkaWi

O Wentylu wystarczy powiedzieć dwa zdania i starczy-po co więcej? Offtopic dozwolony

Mona

LOL, nic więcej nie mam do powiedzenia... w prawdzie temat zaczął się od czegoś innego i tego się trzymajmy bo potem wychodzą jakieś głupoty

AnkaWi

No więc wrócmy do tematu...Wentorth(czy jak to sie pisze) Miller..jest...jest..jest...idolem nastolatek :D-żal..muszę skończyć wreszcie to chore naście :P

Mona

O gosh xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD trzeba dodać, że ni których nastolatek... znaczy nie wszystkich. Nie jestem jego fanką, ale uważam, że jest przystojny :)

AnkaWi

Eh.

Uzi

Aaa.."GOSH"? Co to znaczy? bo się nie orientuję w PoKeMoNkaCh<szpan> :D
Oki...są różne gusta..jednym podoba się Went innym Brad Pitt albo (kto jest teraz komercyjny?) Johnny Depp ;D

Mona

Ejj, bo się prawie spieniłem przed laptokiem. Co ma znaczyć stwierdzenie, że Depp jest "komercyjny"? Najlepiej na wstępie zdefiniuj (własnymi słowami, nie chcę xero z wikipedii) "komercję", bo coś mi się wydaje, że za bardzo nie rozumiesz znaczenia tego słowa. A po podaniu definicji wpasuj mi w nią Depp'a.

Cris

Komercja to jednak źle użyte słowo...Depp jako Depp nie jest komercyjny-jako on sam, jednak jest On uwielbianym aktorem, którego wszyscy strasznie podziwiają i gdzie nie spojrzę tam jest Depp-gazety/blogi/portale.
No więc tak, większość młodzieży jest zafascynowana twórczością panna Deppa twierdząc, że Jego najlepszą rolą jest Kapitan Jack z POTC i to jest strasznie wkurzające, że takie aktor stał się "przytulanką" dla koffanych dziewczynek,a przecież ma tyle wspaniałych ról o których wszyscy zapominają...fakt rola Jacka była świetna-ale nie zapominajmy o Jego wcześniejszych filmach, gdzie stworzył doskonałe kreacje aktorskie. Właśnie rola z piratów zrobiła z Niego aktora komercyjnego przez niższą grupę społeczną...On sam nie jest komercyjny, bo wiemy jaki jest Depp, nie można o nim powiedzieć złego słowa, nie ma skandali, 5 newsów na dzień z Jego żcyia prywatnego itp. Przyznaję, użyłam złego sformułowania mogłam swoją myśl rozwinąć.