"Gosh" ---> w moim znaczeniu zastępuję mi słowa typu LOL, WOW... I nie jestem fanką ani Wentyla, ani Pitta, ani Deppa chociaż ten ostatni jest najlepszym aktorem :)
Kurde, jak ten portal działa. Trzeci raz piszę komentarz. Pewnie zaraz wszystkie wyskoczą.
Nie do końca zrozumiałem to, co napisałaś. Ale generalnie sens załapałem.
"Komercja" była w tym przypadku wyjątkowo źle użytym wyrazem, bowiem wiąże sie ona ze spadkiem wartości artystycznej, w celu zwiększenia zysków (to teraz ja pojechałem jak z wikipedii :)). A rola Depp'a w Piratach jest, moim zdaniem, jego najlepszą w dotychczasowej karierze. Że przy okazji zyskał wielka sławe, cóż, nikt nie mógł tego przewidzieć, skoro Piraci nawet przez wytwórnię uważani byli za ryzykowną inwestycję.
Dlatego też nie uważam J. za aktora "komercyjnego". Jeśli taki był, to wcześniej - grając w kółko zagubionego chłopca, przyciągając widzów do kin wyłącznie nazwiskiem (wierz mi, znany był na długo przed POTC). W Piratach pokazał, że potrafi inaczej i świetnie mu to wychodzi.
A zakochane nastolatki niewiele mnie obchodzą. :)
Osoba może być komercyjna? A wiecie, że praktycznie wszystkie filmy są mniej lub bardziej komercyjne? Komercja, to mało ścisłe słowo jest..
Natomiast powiedziałbym, że aktor jest na topie, właśnie przez jego udział w komercji. To ona daje mu rozgłos.
Uzi Loc zgodzę się! Niestety komercja robi swoje i taka jest prawda! Heh. No ale nie oszukujmy sie - powstanie nowy serialik z drugim millerem, to Went przejdzie do historii:p....
Heh a tak szczerze to w pierwszym odcinku strasznie podobały mi się jego oczy. A teraz to nawet na niego patrzeć nie moge. Po prostu za duzo go wszedzie:)... heh pozdro;P
Właśnie, za dużo Go. A co za dużo to nie zdrowo. Co do Jego oczu to są ładne, ale trzeba również zauważyć, że na każdym plakacie ma inny kolor oczu, raz brązowe, raz niebieskie... xD
Właśnie, za dużo Go. A co za dużo to nie zdrowo. Co do Jego oczu to są ładne, ale trzeba również zauważyć, że na każdym plakacie ma inny kolor oczu, raz brązowe, raz niebieskie
Hah, fakt, W.Millera wszędzie było pełno. Ostatnio jakby mniej...
*
"No więc tak, większość młodzieży jest zafascynowana twórczością panna Deppa twierdząc, że Jego najlepszą rolą jest Kapitan Jack z POTC"
Ej, ja też tak twierdzę. Mimo, że widziałam jeszcze er... ok. 15 innych filmów z nim? Swoją drogą Sparrowa uwielbiam za sposób, w jaki Depp go grał i za jego charakter [to chyba akurat zasługa scenarzystów ;) ]
*
A co do wyglądu Wentwortha...
http://republika.pl/blog_af_3729972/4666766/sz/wentworth-miller-home-alone-01.jp g
http://members.optusnet.com.au/semaphore/wentworth_miller_3.jpg
Nie uważam go za szczególnie przystojnego [Ekhem, z dwojga złego wole jego od jego filmowego brata... jak on się zwie? Dominic Purcell?] szczególnie w PB (widziałam jedo zdjęcie, na którym wyglądał prawie ładnie ^^)
Za przystojniejszych od WM uważam: Deppa, Pitta, Blooma (??), Hugh Jackmana er... Małaszyńskiego, Colina Farrella(!) Josha Hallowaya i Jacka Nicholsona (jak był młodszy ^^)
Gusta :) Co do roli Deppa w Piratach to uważam, tą rolę za świetną bo był tam taki... naturalny?! A co do Wentyla... dobry aktor ale robi sie nudny bo za dużo go wszędzie :)
1. Źle ujęłam to, co chciałam napisać. Bo u aktorów których wymieniałam w sumie nie chodziło mi o przystojność, tylko o to, że oni mają w sobie to COŚ. Czego u Wentyla chyba nie widzę...
Wcześniejszym komentarzu chodziło mi o Wentyla :) Bo Depp to naprawdę dobry aktor i nie ma co się kłócić :):):))