William Fichtner

William Edward Fichtner

7,7
21 258 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Fichtner

Obejrzałam 24 filmy z udziałem Williama, jestem ciekawa ile wy
widzieliście? :)

ania_beata

No przyznam, że liczba imponująca. Ja gdybym zliczyła, wszystkie obejrzane odcinki Prisona to wtedy pobiłabym Cię;-) a tak to pewnie nie więcej niż 8-10. Niestety, bo jest bardzo ciekawym aktorem i mężczyzną. No ale przede mną jeszcze "Mroczny rycerz" nie wiedziałam, że tam gra aż do teraz.

sylbow

a właśnie "Mroczny rycerz" ... już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć całość bo początek z Williamem też już widziałam ;)

ania_beata

Nie chwaląc się: 25 filmów, plus trzy seriale (PB, Inwazja, MDs), plus na YouTube fragmenty z Fichtnerem z filmów: Nine Lives, Quiz Show, Grace w opałach, Słonecznego patrolu i At the world turns... Choć oczywiście mogłam się pomylić w obliczeniach, bo trochę tego było... :)

Holllka

Witam, mogłabyś powiedzieć, gdzie dostać MDs online?

ania_beata

Ja widziałem na pewno 3 filmy: PB, Mroczny Rycerz i Sądny dzień. Wogóle nie mogłem przestać sie śmiać gdy go go zobaczyłem w SD :P taki wesoły blond agent :P zupełnie inny niż w PB :)

Sylwo117

haha..jako ten blond agent był kapitalny xD ...

Aleks1662

Gorączka, Armageddon, Equilibrium, Mroczny rycerz, Helikopter w ogniu, Pan i pani Smith (udzielił w tym filmie tylko głosu), Gniew oceanu, Wykiwać klawisza.

ania_beata

dziewięć, a dzisiaj lub jutro oglądnę dziesiąty.

użytkownik usunięty
yasioo

Nieźle, ja tylko 8:)

ania_beata

No dobra, pochwaliliście się, a teraz podajcie, które filmy z jego udziałem są najlepsze.
Bo wydaje mi się, że o ile jest świetnym aktorem, to jakoś nie trafiają mu się równie dobre filmy. Sama nie widziałam zbyt wiele, ale przeglądając jego dorobek to jako nie zapiera dech. no może mylę się, w sumie nawet cichłabym się mylić się, bo mam nadzieję, że coś ciekawego mi polecicie.

sylbow

Cóż ja widziałem kilkanaście filmów z Williamem, ale żadnego w roli głównej. Jest genialny w Prison Break III i IV seria to jest geniusz tego aktora, ale muszę przyznać, że nie cieszy się zbyt wielką popularnością niestety, nigdzie poza Prison Break(z tych filmów co widziałem) nie miał okazji się wykazać. W wykiwać klawisza, bardzo mała rola nie zbyt ciekawa, w Gorączce już nieco dłuższa rola, aczkolwiek i tam nie bardzo miał jak się wykazać, jest jeszcze wiele filmów które z nim widziałem, ale to też nie to. No aż do czasu Mrocznego Rycerza, zagrał tam nic nie znaczącą rolę, ale zagrał genialnie, po prostu wbiło mnie w fotel w pierwszej scenie filmu, szkoda, że jego rola zaczyna się w pierwszej scenie i tam się właśnie kończy:( Jak może ktoś polecić film gdzie William rzeczywiście się pokazał, to będę wdzięczny za podanie tytułu.

ania_beata

Ja widzialem 5 + serial Skazany na Śmierć
Mroczny rycerz
Pearl Harbor
Helikopter w ogniu
Gorączka
Armageddon

ania_beata

w Gniew Oceanu zagrał świetnie :) lepiej od Clooneya nawet :)

ania_beata

Ja tylko 7

ania_beata

skonczylem ogladac prisona i kilka dni pozniej ogladam mrocznego rycerza... patrze: William Fichtner,
dwa dni pozniej heat i to samo...

ania_beata

:O wlasnie skonczylem ogladac 6 film z udzialem Fichtnera "Misato Gniewu" i zrobil zarowno film jak i Fichtner na mnie bardzo dobre wrazenie

Krzych1

Ja widziałem 24 filmy... plus 3 seriale...

ania_beata

ja 15 dzisiaj bedzie 16

pingus_216

Czy ktoś wie, gdzie można obejrzeć MDs? Po polsku było by wspaniale!!, ale nie pogardzę ang. lokalizacją!
Dziękuje z góry