Jego głos jest przewspaniały! W każdym filmie aż nie mogę wytrzymać jak go słyszę, albo w GTA...
Potwierdzam, głos Fichtnera jest barrrdzo ciekawy. Prze-mocny, z lekką chrypką, fantastyczna barwa. A ta intonacja.. Potrafi nim świetnie 'kierować'. Mogłabym go słuchać i słuchać, choćby miał czytać jedynie przysłowiową książkę telefoniczną. Rozpoznawalny w mig - od razu przykuwa uwagę. A jak wrzaśnie... Klękajcie narody ;->
potwierdzam w 100%, mi mógłby też mógłby czytać ks. tel... ale jeszcze lepiej jakby mówił coś słodkiego... albo od czasu do czasu przeklinał... ;)
troszkę????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????
A, droga Saro, mogłabyś polecić mi filmy z Jego udziałem, gdzie zagrał dość dużą rolę ? :D Bo tak się składa, że ja też go uwielbiam xD
Weź se skombinuj serial, bardzo fajny zresztą "Invasion" / "Inwazja". Gra w nim pierwszoplanową, ekstra rolę. Zresztą "Prison Break" na pewno oglądałaś/eś.
Pozdro :)
Ale na DVD mi tego odtwarzać nie che :( Będę musiała oglądać na komputerze najwyżej, chociaż strasznie tego nie lubię...
No ja niby też...W sumie to na jednym DVD mi gra, a na drugim nie...A, i jeszcze napisy nie chcą się w ogoóle w DVD otworzyć ;/ Co moze być z nimi źle?
A jak bym zaczęła oglądać od 12 odcinka, tak jak leci w telewizji, bardzo bym była zacofana w akcji? :D
W zasadzie od poczatku jak oglądasz to wiesz o co chodzi, inaczej też wiesz ale mniej :)
Pewnie napisy Ci nie chodzą, bo napisy i film muszą mieś IDENTYCZNĄ nazwę. :)
Pozdro
Hej mam prośbę podaj mi swój numer GG albo napisz do mnie 5734492 :) w sprawie małej pomocy i tych autografów mam nadzieje, że dobry z Ciebie człowiek :) czekam i serdecznie pozdrawiam :* ALEX RZĄDZI AJ :*:*:*
Ja sobie tak PB puszczam i tylko słucham... Jestem uratowana bo sądziłam że tylko ja dostrzegam jego niesamowitą barwę głosu którą kapitalnie kieruje... I jeszcze do tego jest świetnym aktorem... On jest rewelacyjny... Ale jego głos jest naprawdę jest niesamowity...
Ja też tak robię. Czasami puszczam sobie PB i słucham jego głosu ^^ ach... ale jak on usteczka układa przy rozmowie xD