William Fichtner

William Edward Fichtner

7,7
21 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Fichtner

Jego głos jest przewspaniały! W każdym filmie aż nie mogę wytrzymać jak go słyszę, albo w GTA...

Sara_Kellerman

Potwierdzam, głos Fichtnera jest barrrdzo ciekawy. Prze-mocny, z lekką chrypką, fantastyczna barwa. A ta intonacja.. Potrafi nim świetnie 'kierować'. Mogłabym go słuchać i słuchać, choćby miał czytać jedynie przysłowiową książkę telefoniczną. Rozpoznawalny w mig - od razu przykuwa uwagę. A jak wrzaśnie... Klękajcie narody ;->

caleena_ex_0ut

potwierdzam w 100%, mi mógłby też mógłby czytać ks. tel... ale jeszcze lepiej jakby mówił coś słodkiego... albo od czasu do czasu przeklinał... ;)

Sara_Kellerman

popieram Bill jest boski :-) uwielbiam go. Jest wspaniałym aktorem troszkę niedocenionym

baby_blue2

troszkę????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????

Sara_Kellerman

dałam tyle znaków, bo był za krótki post

Sara_Kellerman

A, droga Saro, mogłabyś polecić mi filmy z Jego udziałem, gdzie zagrał dość dużą rolę ? :D Bo tak się składa, że ja też go uwielbiam xD

Ravenheart

Raven obejrzyj Armageddon, Biały Aligator, Helikopter w ogniu. W pierwszym wygląda bosko :-P :D

baby_blue2

A czy w Białym Aligatorze i Helikopterze gra jakąś szczególną rolę?:D

baby_blue2

A czy w Białym Aligatorze i Helikopterze gra jakąś szczególną rolę?:D

Ravenheart

Kurczę...Ale skąd ja wezmę tego Aligatora? :P

Ravenheart

Weź se skombinuj serial, bardzo fajny zresztą "Invasion" / "Inwazja". Gra w nim pierwszoplanową, ekstra rolę. Zresztą "Prison Break" na pewno oglądałaś/eś.

Pozdro :)

Sara_Kellerman

Napewno ściągnę ;) Tylko mam problem ze znalezieniem pierwszych trzech odcinków...

Ravenheart

Weź z www.torrenty.org i tam masz xvid ads czy tam asd z napisami.

Sara_Kellerman

Ale na DVD mi tego odtwarzać nie che :( Będę musiała oglądać na komputerze najwyżej, chociaż strasznie tego nie lubię...

Ravenheart

Aha, bo ja mam odtwarzacz z divixami i mi działa

Sara_Kellerman

No ja niby też...W sumie to na jednym DVD mi gra, a na drugim nie...A, i jeszcze napisy nie chcą się w ogoóle w DVD otworzyć ;/ Co moze być z nimi źle?

Sara_Kellerman

A jak bym zaczęła oglądać od 12 odcinka, tak jak leci w telewizji, bardzo bym była zacofana w akcji? :D

Ravenheart

W zasadzie od poczatku jak oglądasz to wiesz o co chodzi, inaczej też wiesz ale mniej :)

Pewnie napisy Ci nie chodzą, bo napisy i film muszą mieś IDENTYCZNĄ nazwę. :)

Pozdro

Sara_Kellerman

Noo.. ma gościu głos co przykuwa uwagę =oP Świetny.. =oD

Sara_Kellerman

Hej mam prośbę podaj mi swój numer GG albo napisz do mnie 5734492 :) w sprawie małej pomocy i tych autografów mam nadzieje, że dobry z Ciebie człowiek :) czekam i serdecznie pozdrawiam :* ALEX RZĄDZI AJ :*:*:*

Sara_Kellerman

Ja sobie tak PB puszczam i tylko słucham... Jestem uratowana bo sądziłam że tylko ja dostrzegam jego niesamowitą barwę głosu którą kapitalnie kieruje... I jeszcze do tego jest świetnym aktorem... On jest rewelacyjny... Ale jego głos jest naprawdę jest niesamowity...

T_Meg

Ja też tak robię. Czasami puszczam sobie PB i słucham jego głosu ^^ ach... ale jak on usteczka układa przy rozmowie xD

Sara_Kellerman

nie slyszałem o tym że w GTA jest jego głos;) wiesz może jakiej postaci udziela głosu?:)

OeSteErRLZ

Ken Rosenberg mówi jego głosem w GTA- Vice City :)

Hillda_2

oo prosze;) dzieki;) teraz bede uważny jak będę grał w VC ;)

OeSteErRLZ

Ken Rosenberg pojawia się także w GTA San Andreas