William Fichtner

William Edward Fichtner

7,7
22 261 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Fichtner

Ej ludziska, piszcie więcej tematów do osoby Willy`ego,co to kurde ma być???!!! to że jest... no dobra stary to nie znaczy, że ma się o nim zapominać!!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
alexis586

Stary, to jest człowiek który skończył 70 lat!!! William jest po prostu dojrzałym,seksownym mężczyzną;)Uwielbiam GO!!!
A ludzie zapominają o nim, bo mało gra a w dodatku dostaje takie role, w których nie może wykazać się swoim wielkim talentem.
Prawda jest taka, że większość osób zna go tylko dzieki roli w PB, a wraz z zakończeniem serialu przestała sie tym aktorem interesować...
Oczywiście wierne fanki takie jak my zawsze będą o Willu pamiętać;)

alexis586

Starym ?
Stary to jest facet dla mnie po 70.
William Jest właśnie w średnim wieku, utalentowany i wsponiały ,sexowny aktor.
Zgadzam się z użytkownikiem powyżej brak mu Głównych ról.

angelikakotek5

Nie wiem dlaczego William nie jest obsadzany w głównych rolach tylko zawsze w jakiś drugoplanowych, albo wręcz w epizodach. Po tym co pokazał w II serii PB powinien być moim zdaniem wręcz rozchwytywanym aktorem. Może po prostu nie ma siły przebicia, nie wydzwania do producentów, reżyserów i nie błaga o role tak jak podobno robi to wiele "gwiazd". Gdyby dane mu było zagrać w jakimś dobrym filmie postać psychopaty, narkomana albo innego wykolejeńca miałby szansę w końcu naprawdę zabłysnąć.

Renee07

Prawda jest taka, że właśnie o takich aktorach się zapomina, teraz "na topie" rządzą gwiazdeczki m.in. z Disneya". Will dostał rolę, w Nocnej Randce, no ekstra, tylko jest taki mały szczegół, że nie ma go nawet w czołówce, a Day and Night, kryminał który naprawdę nieźle się zapowiadał nie przyjął się...

alexis586

Producenci chcą mieć w filamch "gwiazdy" pokroju Efrona i Vanessy jakiejś tam, bo na ich punkcie szaleją głupie małolaty, które na pewno będą szturmowac kina gdy będzie pokazywana kolejna część High school musical.
Teraz niestety wiekszą siłę przebicia w Hollywod mają plastkiowe lalki i zniewieściali faceci kompletnie pozbawieni talentu niż aktorzy tacy jak William, tzn. naprawdę męscy choć nie będący typowymi opalonymi i wyżelowantmi "przystojniakami". Szkoda mi Willa głównie z tego względu, że jest chyba jednym z najbardziej niedocenianych aktorów:(

Renee07

Ja się do małolat jeszcze zaliczam, ale na widok Efrona czy Lautnera mnie na rzyganie zbiera...
... z resztą może to i dobrze, nie, to BARDZO dobrze!...
A co do Willa to zgadzam się z tobą, jest na swój sposób poszkodowany, bo ma talent i to wielki, ale niestety nie wykorzystany...

alexis586

Do listy osób, które powodują u mnie odruch wymiotny dodałabym jeszcze oprócz wyżej wymienionych osobników Roberta Pattinsona...O matko, co te dzieuwchy w nim widzą???
Alexis - pozostaje nam tylko czekać, aż ktoś w końcu zaproponuje mu jakąś ciekawą rolę...
Ja tam z chęcią wykorzystałabym jego talenty...wszystkie;)

Renee07

Tak zgadzam się, ale obawiam się, że będziemy musiały dłuuugo czekać...

alexis586

Ja tam mogę poczekać...
Will jest jak wino-im starszy tym lepszy:)

Renee07

He He He dokładnie i z sensie wizualnym i w sensie gry aktorskiej...

alexis586

Przede wszystkim w sensie wizulanym:)
Kiedy był młodszy prezentował się zdecydowanie mniej korzystnie niż obecnie, rzekłabym wręcz że wyglądał niemęsko:( Za to teraz jest po prostu...ach nawet nie wiem jak to określić, zresztą, co ja tu będę Ci pisać, sama wiesz jaki jest:)
Gdyby wszyscy faceci w jego wieku tak wyglądali życie byłoby zdecydowanie piękniejsze

Renee07

nie wiem jak to określić... he to proste, cholernie seksowny, ciacho jakich mało, każdej by w głowie zawrócił...
i w ogóle boski facet...

alexis586

...a na dodatek jest tajemniczy, intrygujący, pociągający, ma piękny głos i to coś, co sprawia, że kiedy go widzę wszystko inne przestaje się nagle liczyć...ach, rozmarzyłam się;)

Renee07

Zapomiałam dodać, że grany przez niego w PB Alex Mahone to według mnie facet IDEALNY - super inteligentny, umie przylać, jest stanowczy a jednocześnie taki troskliwy...

Renee07

No cóż, taki facet to skarb, ale można tylko o takim pomarzyć, bo w realu takich nie ma i nigdy nie będzie......

alexis586

...... pieprzona rzeczywistość...................

alexis586

Wiem, że to mega głupota i totalny infantylizm, ale zawsze zazdrościłam Pam...
Nienormalna chyba trochę jestem, no bo jak można zazdrościć czegoś fikcyjnej postaci... eh to wszystko przez to, że Will jest taki cudny;)

Renee07

Podpisuje się pod autorka i tobą też .
Racja .
Chcemy go w jakiejś głównej roli.

Renee07

Oj możnaaa, nie raz się o tym przekonałam...
... ale moja głupota jest jeszcze większa bo rzadko kto w wieku 16 lat marzy o dojrzałych facetach...
... czuję się dojrzała...
...ale fajnie!
XD XD XD XD XD XD XD XD
Ale dobra przestańmy się zachwycać, bo deprecha murowana!
Co do głównej roli tak!, chcemy dla Willa głównej roli, i to jak najprędzej!

alexis586

Co prawda jestem trochę starsza od Ciebie, ale i tak uważam, że wiek nie ma tu nic do rzeczy. Will jest starszy od mojego ojca, a z łóżka bym go nie wypuściła;););)
Zresztą wydaje mi się, że młodym kobietom dość często podobają się dojrzali faceci, którzy potrafią czymś zaipmonować...

Renee07

Co prawda to prawda.............................

alexis586

Ale o czym tu pisać? Facet i tak ma o połowę więcej tematów niż Hugo Weaving, a ten miał swoje 5 minut w trylogiach "Matrix", "Władca pierścieni", czy ostatnio w "Wilkołaku". Obu panom życzę jak najwięcej dobrych ról, a zwłaszcza w tych filmach, które będą celowały w mój gust. :)