William Fichtner

William Edward Fichtner

7,7
21 437 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Fichtner

... pliska zmieńce mu zdjęcie, on jest ładny a te zdjęcie ... boze zmieńcie je.. ;]

Dasiiek

Taak też jestem za! jest tyle fajnych fotek choćby z samego prison break to dali taką obleśną! Gdzie można zgłosić wymianę?:P To zgłoszę

Dasiiek

Zgadzam się, na tym zdjęciu William średnio wyszedł...niech ktoś zmieni to zdjęcie!:P

użytkownik usunięty
Dasiiek

Dolaczam sie do powyzszych postow...Przeciez on jest nawet niczego sobie, a to zdjecie jest ohydne...Dajcie jakies z Prison Break!!

Dasiiek

No i mamy! Udało się! Zobaczcie jaką Bill ma ladną fotę w profilu! Dziękuje za to pewnej osobie :))

użytkownik usunięty
Hillda_2

W koncu normalne ladne foto ;)!! Osobie ktora zmienila fotosa- dziekuje :D:D

Dasiiek

Długo się nie nacieszyłam! Znów stara, beznadziejna fotka- DLACZEGO?

Hillda_2

Juz jest ok, pewnie nikt nie zauwazyl tej chwilowej zmiany na stara. Mam nadzieje,ze to zdjęcie zagości na dobre i nikt nie bedzie podmienial na tą masakryczna fotke z gniewu oceanu

Dasiiek

cóż za sweet niespodzianka :D dzięki za to śliczne zdjęcie, aż się milej wchodzi na tę stronke :))

Dasiiek

Dajcie proszę jakieś zdjęcie w garniturze...w garniturze najlepiej wygląda:)

blumenkohl

Nie narzekaj:] wiesz ile mnie kosztowało uproszenie o tą fotkę? poza tym ta jest dobra-widać całą twarz itd a takie własnie są wymagania co do zdjęcia na filmweb. Nie chcij wiedziec jaka straszna byla ta poprzednia:]