Bravo to najdurniejsza gazeta jaką czytałam!Te wszystkie plotki i pogaduchy.Pierdolca dostałam(za przeproszeniem),a te wszystkie łajzy które w to wierzą są godne potępienia.To takie "różowe dziewczynki".Po prostu nie wytrzymuję tego!Kipię nienawiścią i złością..no po prostu...nie umiem opisać!!!NP.Will kręci z filmową Zuzanną!A zamknijcie się!Nie kręci bo ma dziewczynę-słuchałam ich komentarzy i reżyser we własnej osobie mówił jak Will się do niej uśmiechał...Zresztą kogo to obchodzi?Jak kręci to kręci.Nie nasz problem...
A ja fluid muszę, bo jak mi wyskoczy coś baaardzo brzydkiego, to jak mam to zakryć? A czasem mam takiego... hmm... stofora na twarzy, ze szkoda słów.
I wszystko gra :D A słyszałyscie, ze William oficjalnie przyznał, zę ine ma dziewczyny! (Świętujemy!) Powiedział, ze miał kiedyś, ale nigdy nie była to żadna Kate (chodzi o tę córkę producenta) i nigdy nie był z Anną :D
Ale radocha, normalnie mi ulżyło, nareszcie mogę z nim bez przeszkód SMS-ować ... bez przesady, nie ma to nie ma, właściwie to powinno nam być go żal. Życzę szczęścia w przyszłości.
A co do fluidu ... nie zakrywać "stfforów". I tyle. Przecież to nic straszniego od czasu do czasu. Uznajmy, że to piękne, bo naturalne ;] z resztą i tak mam paskudny odruch wyciskania wszystkiego, co czerwone i białe w środku.
Ja się cieszę, że to nie Anna. Bo po prostu mi nie pasują takie romanse "z planu". Oby znalazł sobie ziewcyzną wartą jego osoby :D :)
ja tam czytam bravo i nic do niego nie mam....
a jak słyszałam że4 kręci z Anną to i tak nie uwierzyłam..../żal
Szczerze mowiac, nie czytałam całych trzech stron wypowiedzi. Ale zgodze się z tymi co są przeciwko Bravo - jedno wielkie nieporozumienie. To jest akurat moje zdanie, więc niech nie biorą do siebie tego osoby, które to czytają... każdy w końcu ma swój gust:)
Co do Willa, autorka ma racje, w dodatkach mówili o jego dziewczynie, z którą chyba nadal jest.
Mnie tylko ciekawi, kto z nich nie ma rozumu i stwierdził, że on kręci z Anna...
"Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!!"
Jahuuu!!!!! To list czytelniczki Bravo. Sory, nie mogłam się powstrzymać;]
O, to też świetne:
"W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka)"
Haha, 12-latka to napisała:)
Bravo jest ciekawe jako książeczka z dowcipami. Ale jako magazyn dla nastolatek to raczej kiepsko wypada;]