William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Czyli temat wolny

Nikt nie wierzy w bzdury oliManU, więc głupio by było dalej tam pisać (poza tym, wcina posty :/)

Pozdrowienia dla:
Kotyliona, który trwa na posterunku :D
Lynn, którą dawno tu już widziałam
Cassie, która nadal gdzieś tu jest
Christinki, którą równiez coś wcięło
Aslana, który tak wyczekuje na premierę "mostu do terbihtii", że nie ma czasu wpaśc na FW :D
Loony, która chyba znów nas opuściła naczas nieokreslony (choć mam nadzieje, że się mylę)

Eh, mam nadzieje, ze ten temat nie zostanie potraktowany jako niemający nic wspólnego z W.M więc...OPOWIEŚCI Z NARNI GÓRĄ! :D
Juz, moze być? :P

veritaserum

Ślicznie, brawa za zabranie się za nas nareszcie :]
Christinka obiecywała na GG, że zrobi tutaj rozróbę, żebyśmy znowu gadali, ale coś mnie ominęło, czy jej nie widzę ...?
nikogo po za tobą tak w ogóle nie widać ostatnio :/
Tylko my nie przygotowujemy się do egzaminów czy co? ;>

Kotylion

Przecież one/i mają testy za sobą ;) Ja też się nie przygotowuje, bo czego mozna się nauczyć w miesiąc?? Nawet nie wiadomo na co trafisz-nie ma sensu.

Polska 5:0 Azerbejdżan
Chorwacja 2:1 Macedonia

Przewidziałam, nastepnym razem obstawiam STSy :D

veritaserum

Wracam! Nowa! Odświeżona!
A tak na serio, to nie zawile się zmieniło :D CO porabiacie tutaj dziewczyny? ;)

Lynn_2

Tutaj? :D Piszemy :P
A tak ogónie? Ja się ciesze wczoajszymi zwycięstwami :D
A dziś będę do północy oglądać skróty, bo nie miałam gdzie oglądać reszty spotkań :/

Nie za wiel się zmieniło? Czyli jednak COŚ się zmieniło? :D

veritaserum

No coś tam się u mnie zmieniło :P
Ja wiem tlyko, że Polska wygrała 5:0 i że Małysz ma kulę. I tyle ;P

Lynn_2

A Otylia srebrny medal ..
No moje drogie, zabieramy się ostro do pracy. Po pierwsze trzeba to forum nareszcie rozruszać, po drugie wyciągnąć coponiektórych z wiosennego marazmu, rozleniwienia czy wręcz depresji ... A więc głowy do słońca, opalamy się i nie pozwalamy nikomu opuścić twarzy! :]]

PS. Matko, ale romansidłową scenę walnęłam .. Nie mogę! Przepraszam, musiałam to gdzies napisać :]

Lynn_2

A Otylia srebrny medal ..
No moje drogie, zabieramy się ostro do pracy. Po pierwsze trzeba to forum nareszcie rozruszać, po drugie wyciągnąć coponiektórych z wiosennego marazmu, rozleniwienia czy wręcz depresji ... A więc głowy do słońca, opalamy się i nie pozwalamy nikomu opuścić twarzy! :]]

PS. Matko, ale romansidłową scenę walnęłam .. Nie mogę! Przepraszam, musiałam to gdzies napisać :]

Kotylion

Też wróciałam!! Postaram się pomóc! Tęskniłam za Wami! Li co się z Tobą działo? W ogóle Cię na gg nie ma...

Christinka

Nie lubię Małysza ;)
Kotylion, piszesz dalej opowiadanie? Pogratulować, ja nie miałabym siły na to :D
Ps. GDZIE JEST LOONA!? :D
Czasem ma zapaloną żarówkę, czyli jest na FW, ale nie zaglada do nas :/

veritaserum

Nie wiem, nie widzę nawet tej żarówki już od dawna :((
Nie mam do niej szczęścia :] (durne dziecko Neostrady, wszędzie emotikony).
To już inne opowiadanie ... ale i tak mam już 89 stron ... od stycznia! Nawet nieźle, choć wiem, że jak to przeczytam za kilka miesięcy, to się chwycę za głowę :DDD

Kotylion

89 stron!? <respect>
Ja bym w życiu nie napisała TAK długiego opowiadania :D
A o czym to jest??(mniej lub wiecej )

veritaserum

<lol2> żebym to ja sama wiedziała o czym, to by było dobrze :]
Gdzieś czytałam, że należy pamiętać w pisaniu o jedym - fabułę musi się umieć streścić w jednym zdaniu. Jestem więc koszmarną pisarką :DDD

Poczekaj, gdzieś to już próbowałam kiedyś wytłumaczyć koledze ... Gdzież to jest .. Nie, to jego teksty piosenek ...
O mam:
"piątka ludzi idzie do fantastycznych stworów powiedzieć im o pewnym wydarzeniu, które dla nich banalne, okazuje się przełomowe. Potem wyruszają do panującego nad całym ich światem demona, aby go pokonać, przy okazji zachaczając się o Szatana i paru starych wrogów .. to tak w wielkim skrócie."
Matko, ależ to idiotycznie brzmi <lol2> jak się tak opisuje ogromnie skrótowo :DDDD

Kotylion

Wcale nie brzmi idiotycznie... Brzmi nawet ciekawie, jak bym coś takiego znalazła w bibliotece, to ktoo wie? :)

Christinka

Tak w ogóle to dzięki za pozdrowienia :D Ja również pozdrawiam wszystkich razem i każdego z osobna :P Może z tą rozrubą przesadziłąm... Ale postaram się żeby jakieś rozmowy się tu toczyły. Oczywiście w miarę możliwości moich, które są ściśle związane z zajęciami w szkole , w domu i poza tymi miejscami ;)

Christinka

Brzmi idiotycznie, bo jako autor wiem, że to streszczenie koszmarnie to wszystko spłaszcza, ułatwia, a ja sama komplikuję wszystko jak moge. Ale nic. Na razie zmechanizowałam Niebo i zdemoniłam Piekło .. jedziemy dalej, muszę wyciągnąć wreszcie tego ducha z małej dziewczynki.

Kotylion

Jezu... Ducha z dziewczynki... A nie mógł to być duch kogoś wrednego, może starego, obleśnego i obrzydliwego?? :P

Christinka

Boże... Dziewczyny, ale macie prędkość.
Chris... miałam pewne problemy... jutro (jeśli się złapiemy) powiem Ci na gg :D

Lynn_2

A cóż cię tak natchło na takiego ducha, Chris??
Ciekawe ... Ale musisz mi wybaczyć, w moim wypadku to "zwyczajny" demon :]
Znaczy Lynn, że będzie cię można nareszcie ewentualnie na gg spotkać?

Kotylion

Tak :) Od soboty na gg będą już nawet "dostępna :P

Lynn_2

Dobra, to ja życzę wszystkiego dobrego na święta już teraz, jako że jutro z samego rana wyjeżdżam do babci, gdzie nie ma komputera. Przemoczenia do suchej nitki przez odpowiednią osobę, nażarcia się jak nieboskie stworzenia i jak najmniej zbitych jajek :]]
||
O
UU

Kotylion

||
O
UU --> a cóż to jest? <lol2> <lol2>

Kotylion

No dobra, to mam prośbę - jak będziecie na gg to się do mnie odezwijcie!! Zwłaszcza Ty Li!! Bo jak zwykle się minęłyśmy i jak Cię nie złapałam :)

Christinka

Co Wy tu umarłyście czy jak?? :D Nikt tu nic nie pisze! :(

Christinka

ooo, nawet Chris się już uaktywniła, coś faktycznie z nami nie tak ;>> Ja chętnie wrócę, wracam zawsze jak bumerang (czasami zabijając .. dobra, dobra, dość tej filozofii), tyle że trzeba mieć do czego .. A my z tym mamy ostatnio zadziwiające problemy.
Czy zapytanie na forum Williama o innego faceta to jakieś takie ... nie ładnie? Czy jeżeli zapytam o "Skazanego na śmierć" i L.J.a albo o "The 4400" i o Shawna, to mnie coś nie teges zrobicie? ;>

Kotylion

Nic Ci nie zrobimy :P
Nistety, ale znam tylko Skazanego na śmierć i... nie cierpię tego. Aktora też nie lubię, za to, że wystąpił u Marychy w teledysku :)

Lynn_2

Też znam tylko "Skazanego na śmierć" ale tylko kilka pierwszych odcinków... Niestety. A podobał mi się nawet :) (serial)

Christinka

Prison Break jest najlepszy!!!!!!!!nie ma nic lepszego :D a Wentworth Miller jest naj naj naj!!!! ( nie jestem gejem ) :):D i Sara i T-Bag i Abruzzi i Veronica i Fernando i oczywiście Bellick i wogóle wszyscy wszyscy!!!!! a tak wogóle to tu (BYŁY) aslan :D pozdro:D:)

MaRqUeZ

Uff, dzięki Aslan. Choć ty tak na serio :] Znaczy znam jeszcze wielu fanów, ale to tak ... ja sama nie oglądam <lol2> jakoś nie zbiega mi się z czasem. Ale jestem super na bierząco - opowiadanie mojej mamy jest dwa razy ciekawsze niż samo oglądanie :]
A Abruzzi to już chyba ... Ale nic. T-Baga nie mogę, ale tak ma chyba być ...

Kotylion

ogladnij sobie 2 sezon tam jest dopiero jazda ;);)

MaRqUeZ

Wybrałeś akurat T-Baga? Mam to jakoś rozumieć? ;>> Jakby co, nie mam nic przeciwko.

Kotylion

PB mi wisi i powiewa. Fanki Łentłorta-wkurzają :D Zbiorowa histeria na punkcie tego gościa [???]
A powiem Wam, że wczoraj obwejrząłam jeszcz raz "HP i CO" i wydał mi się nawet niezły, lepszy odpoprzednich częsci.

veritaserum

a ja sie przymieżam do zrobienia takiego tatuaża jak on ma ale chyba by mnie z domu wywalili:D

MaRqUeZ

Spróbować zawsze można. Zacznij od ręki :DD
Ja wiem ... tobie "zwisa" PB, mnie osobiście zaczyna spływać jak po kaczce HP. Każdy.

MaRqUeZ

Spróbować zawsze można. Zacznij od ręki :DD
Ja wiem ... tobie "zwisa" PB, mnie osobiście zaczyna spływać jak po kaczce HP. Każdy.

Kotylion

Wrócisz jeszcze do ksywy Aslana? Tak jak kiedyś, czy zostaniesz tak? Ja chyba i tak będę pisać Aslan :P Taaak... Może nawet tacznij od... pleców :P

Christinka

znudził mi się tamten avatar i wogóle...jak mi się znudzi ten to kto wie:):)

MaRqUeZ

Avatar avatarem a nick nikiem :P

Christinka

Racja, jak już nie Aslan, to powinien być on i nie na zdjęciu (kiszka, co to za zdanie?? Mam nadzieję, że załapiecie sens <lol2>). T-Bag na zdjęciu ... no, znajdź jakieś ładne i jedziemy ;> a my ci powiemy, czy pasuje.

Kotylion

Moja miłosc do cyklu HP jest stała i niezmienna :D

A ja...jadę na mecz Wisły Kraków :D
5maja gramy z Odrą, jadę na "weekend" majowy do krk wiec i na mecz
Aslan, a Ty też Wislak czy może pasom kibicujesz?? :D

veritaserum

Wiślakiem byłem, Wiślakiem jestem, Wiślakiem będe ;)ale na mecz i tak nie pójdę:P

MaRqUeZ

No to BARDZO dobrze, ze jesteś wiślakiem
A byłeś kiedykolwiek na meczu? boisz sie pseudokiboli z bejzbolami i sztachetami z płotów??
ja jadę na mecz z Odrą, więc nie ma strachu
szykowąłam się na Legię ale to za wcześnie, bo 28 kwietnia :/

a kurde, mój wujek pracuje w firmie, której szefem jest włąsciciel Cracovii...o ironio...

veritaserum

ach no i mam problem
tu jest wszystko wyjasnione
http://www.filmweb.pl/topic/620694/ADMIN+PROSZONY+O+POMOC.html

i tu
http://www.filmweb.pl/topic/619637/Pomocy%21%21.html

linki pewnie juz nieaktualne, bo pokasowąam dziś 3 strony komentów z mojego bloga :/

veritaserum

Hm ... a kwestii Cracovii i Wisły nie mam ani słowa do powiedzenia ... Ani jedna ani druga mnie nie rusza ... Podenerwuję jeszcze tylko Veritaserum (alias właśnie fankę Wisły) i powiem, że nawet dziś, kiedy przeciwnikiem ManU będzie Kaka, będę za tymi pierwszymi :P
Głupi N-sport, nie ma wszystkich meczów w publicznej!! Idiotyzm!!!!!

A co do problemu, Lynn (miło cię nawiasem mówiąc znów widzieć :] Czy ty w ogóle kiedyś wchodzisz na gg??) chyba nie bardzo pomogę. Nie miałam (dziękować) takiego problemu i zupełnie nie wiem (nie chce mi się myśleć? Hm, ciekawa opcja ... To pewnie po tym egzaminie dziś :]) jak sobie z nim poradzić ...

Kotylion

nie chodzi o to:D poprostu nie interesuje mnie piłka:D a zamiast tracic kasę to wole iśc z przyjaciółmi i wypic zimne piwo :) (polecam piwo w Aferze) :) pozdro :D

MaRqUeZ

Nieletni..;) Ale nie dokłądaj mi, bo zazdroszczę Ci tego Krakowa. Jaka szarośc mnie złapała kiedy po tygodniu spędzonym w krakowie wróciłam do tego mojego szarego "miasta". bez porównania!

Kotylion... i masz ManUtd :/
Zobaczymy na San Siro jak Diabły obrywają, Maldini nie będzie gołosłowny i rzeczywiście zatrzyma Krystjano ;)

veritaserum

Niech se zatrzymuje, byle mu po drodze nóg nie urwało, żal by mu pewnie było :P Oddać trzeba tylko szacunek Kace za gole. No i Ronney'owi, ale to chyba jasne ... Bo tego gościa chyba nawet ty lubisz.

Kraków ... i znów napada mnie niebezpieczna chęć popuszenia się <lol2> <lol2> no to go, Veri, jeszcze 3 lata szkoły i fruu na studia na UJ ... tylko na co? wiesz już?

W ogóle czy wy wiecie, gdzie zamierzacie studiować w przyszłości? (wybaczcie takie dziwne pytanie, ale coś mnie tak nachodzi ostatnio, same takie :D)

Kotylion

Ja wiem tylko, że medycyna (o ile Bóg da zdać rozszerzoną maturę z fizyki, bo chemią i biolą się nie przejmuję, ale ten pierwszy przedmiot to czarna magia :/)

Lynn_2

Słuchajcie! Zapraszam Was na forum o Narnii www.staraszafa.fora.pl Jest na serio swietne! Należy do strony ker-paravel.prv.pl

Lynn_2

Ja na prawko [nie jazdy, chociaz też :D] ale nie wiem jeszcze gdzie :D

veritaserum

Rooney spoko ziom :D
nie bój się o Malidineog, on już stary wyga, ale to legenda Milanu

Lynn, medycyna? to musi być straszne :D