William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Ja jeszcze jakieś 4 godziny temu uwarzałam, że Daniel. Skad ta zmiana?
Po prostu zaczęłam się interesować Williamem. Przestudiowałam "za" i "przeciw" do obu tych aktorów i...
Daniel:
Wyglad: Ogólnie rzecz biorac przystojny, jednak bardzo niefotogeniczny. Jak widzę jego sztuczny uśmiech to mi się niedobrze robi. No! Chyba, że zajmuj się nim fotografowie, którzy mówi: "Ustań tam, Zrób to itp." Wtedy wyglda świetnie.
Gra aktorska: Gra dobrze. Czasem sztucznie, ale umie się wygrzebać... czasami.
William:
Wyglad: To zdjęcie http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=92&pos =0 [williammoseleygallery.s...]
mówi samo za siebie. Szczęka mi opadła, jak to zobaczyłam.
Gra aktorska: Świetna. Mam Opowieście z Narnii na DVD i obejrzałm sobie. Naturalny i... uroczy.
Ogólnie rzezcz biorć William jest lepszy. Dałbym mu w dziesięcio punktowej skali...hmm... 9, a Danowi 8!

Christinka

Nie wiem, czy chce mi się być u Keynesa na forum ... ostatnio jakoś tak nie. Chris, dochodzisz do ulubionych.

Lina_16

LINA 16 zgadzam się z tobą w 200%. Uwielbiam Williama, wrecz go kocham. Mam plakat Wiliama przystojniaka powieszony przy łóżku. Gdy zasypiam widzę go przed swoimi rozmazonymi oczami. Daniel tez jest niczego sobie:):):):):)

Fantastic

A bardzo dziękuję za przyznanie mi racji. Zgadzam się Will jest super!

Lina_16

Jakby brać pod uwagę bardzo powierzchowny aspekt, czyli wygląd- jak na mój gust, William jest zdecydowanie ładniejszy od Daniela (jak dla mnie, to nawet jeden z najprzystojniejszych aktorów młodego pokolenia, zaraz obok Seana Biggerstaffa).
Jeśli chodzi o usposobienie- niestety, nie mamy tak wielu wywiadów czy filmów z planu i poza niego, żeby móc go choć w najmniejszym stopniu bliżej "poznać" (jak to jest w przypadku większych gwiazd, jak poiwiedzmy Tom Hanks), dlatego w tej kwestii wypowiedzieć się nie mogę (bo przeciez moje wyobrażenia- jak łatwo się domyślić, bardzo wyidealizowane, mogą być zupełnie niepoprawne).
W kwestii aktorstwa, William zdecydowanie powala Daniela na łeb- jego gra jest bardziej przekonująca i jakby... naturalna? Co tylko wróży mu dobrze na jego aktorską przyszłość (żeby tylko z niej nie zrezygnował).

Tak więc, w mojej klasyfikacji, Will zwycięża z Danem 2:0 :)

Lina_16

Jakby brać pod uwagę bardzo powierzchowny aspekt, czyli wygląd- jak na mój gust, William jest zdecydowanie ładniejszy od Daniela (jak dla mnie, to nawet jeden z najprzystojniejszych aktorów młodego pokolenia, zaraz obok Seana Biggerstaffa).
Jeśli chodzi o usposobienie- niestety, nie mamy tak wielu wywiadów czy filmów z planu i poza niego, żeby móc go choć w najmniejszym stopniu bliżej "poznać" (jak to jest w przypadku większych gwiazd, jak poiwiedzmy Tom Hanks), dlatego w tej kwestii wypowiedzieć się nie mogę (bo przeciez moje wyobrażenia- jak łatwo się domyślić, bardzo wyidealizowane, mogą być zupełnie niepoprawne).
W kwestii aktorstwa, William zdecydowanie powala Daniela na łeb- jego gra jest bardziej przekonująca i jakby... naturalna? Co tylko wróży mu dobrze na jego aktorską przyszłość (żeby tylko z niej nie zrezygnował).

Tak więc, w mojej klasyfikacji, Will zwycięża z Danem 2:0 :)

Carol

Ja nie mówię że coś nie tak! Li! Po prostu wyraziłam swoje zdanie na ten temat, nie krytykuję Cię ;)

Carol przeczytaj kilka poprzednich wypowiedzi (Liny i moich) a zobaczysz że nie tyko Ty uważasz że William jest naturalny, jakby nie grał, tylko w zasadzie żył jako Piotr, jakby nim naprawdę był! Jest super!! I też myśle że jest przystojniejszy od Dana ;)

Ja bym dała im klasyfikację 3:0 dla Willa ;)

Christinka

A ja bron Boże nie poczułam się skrytykowana Chris! Po prostu wyraziłaś swoje zdanie i tyle ;)
No i racja. William powala Dana na kolana. (Chciałabym to zobaczyć...) A poza tym ja bym dała 4:0 dla Willa ;)

Lina_16

:D tak to już się dogadujemy ;)

A czemu aż 4:0?? Ja 3 bo:
po pierwsze wygląd przeważa
po drugie talent,
a po trzecie samo usposobienie.
Nie żebym go znała (niestety...), ale oglądam właśnie film z komentarzami reżysera i czwórki rodzeństwa... ;) :P

Christinka

Ja po pierwsze za wygląd
po drugie za gre
po trzecie za usposobienie (wnioskuję na tej samej zasadzie co ty)
a po czwarte za wygląd... Wiem, że wygląd już był, ale icągle nie mogę nacieszyć oczu jego przystojnością ;)

Lina_16

hi, hi ... no, moje panie, coś czuję, że ta organizacja studząca zapał fanek najpierw musi zająć się sobą ... Naprawdę proponuję przenieść się także po za filmweb.
Po pierwsze za wygląd i po drugie też;
po trzecie za naturalność i po czwarte też;
po piąte za dobre występowanie w moich wyobrażeniach i za to też po szóste i po siódme.
Także ja wygrywam: 7:0 dla Willa! ;))

Kotylion

Masz rację!!! Wyobraźnia Kocie, wyobraźniea!!!! Musże doliczyć parę punktów

Lina_16

Hmmm... Ja się starałam nie naciągać... :P Ale doliczam punkt za naturalność i wyobraźnię ;) Więc 5:0... Wyobraźcie sobie że tu wchodzi i to czyta... Trochę by mi się słabo zrobiło...

Christinka

Gdyby to przeczytał to by było jazda...
Jednak na pewno chciałby nas poznać. W końcu tyle tu o nim miłych rzeczy wypisujemy ;)

Lina_16

Jasne, że tak, kto by nie chciał nas poznać ? ;)) Jak się taki znajdzie, to niech się, za przeproszeniem, wypcha. Nie zna się i tyle. A takich pięknych i mądrych fanek Will może nie mieć dużo, więc pewnie nas wyjątkowo polubi ... ;))
A potem co? Poznamy się z nim i będziemy konkurentkami! ;DDD

Kotylion

Największa jazda by była jakby przeczytała to co jest w temacie "Mam małe pytanko..." :P Nie zostaniemy konkurentkami, tylko założymy harem :D:D:D

Christinka

Harem! Ale jazda! Się uśmiałam! Świetny pomysł! Już się nie mogę doczekać ;P

Lina_16

Nie chwaląc się ale czasem jak coś powiem to mi wyjdzie :P

Christinka

No to, to ci wyszło kochana ;)Hmm... Will gdyby przeczytał, że chcemy zorganizować harem na pewno był by zadowolony ;)

Lina_16

Jasne! Najlepiej byłoby się jednak nauczyć jeszcze tańca brzucha .... ;))
Chyba, że już któraś umie?

Kotylion

Nie. Ja nie umiem, a chcaiałbym umieć. Kocie, znasz jakieś dobre szkoły tańca brzucha. Zapisałybyśmy się. :)

Lina_16

No właśnie liczyłam, że któraś z was zna. Może Chris ... W niej jedyna nadzieja. Chciałabym się nauczyć. Można by było tym nieźle pare osób zbajerować ... ;))

Kotylion

Oj można by było, można... :D:D:D

Lina_16

Kotku (może być Kotku? Bo Kocie to takie trochę bezpłciowe...)niestety nie... Proponuję popodglądać Shakirę, bo jej to nieźle idzie (np. w teledysku "Hips don't lie") i powodzenia w nauce!! :D

Christinka

Gdybym ja tak umiała...ach...

Lina_16

Kotku (może być Kotku? Bo Kocie to takie trochę bezpłciowe...)niestety nie... Proponuję popodglądać Shakirę, bo jej to nieźle idzie (np. w teledysku "Hips don't lie") i powodzenia w nauce!! :D

Christinka

Nie marudź tylkoze za trudne!! Podpatrz jakieś prostrze ruchy i lecimy z tym koksem!!! :D :P

Christinka

Myślałam, że chcemy zauroczyć Willa,a nie go przestraszyć. Dlatego też proponuje żebyś ty zaczęła :D:D:D

Lina_16

Odrazu przestraszyć... Ja mogę zacząś ale Ty będziesz gwiazdą wieczoru :P

Christinka

Gwiazda Wieczoru! ŁAŁ! Czuję się zaszczycona!

Lina_16

lepiej zobaczcie jak wypowiedzialam się owillu na blogu Aslana, nic dodac nic ując.

veritaserum

nie zebym go juz nie lubiła...ale pisalam o tym przed chwilą w "czyż to jest możliwe?"

veritaserum

Ja też sie tam "obficie" wypowiedziałam ;)

Lina_16

Czytałam Wasze wypowiedzi... Sama tez bym się wypowiedziała ale narazie nie mam weny :P Innym razem jak mi odbije to się wypowiem :D

Lina_16

Czytałam Wasze wypowiedzi... Sama tez bym się wypowiedziała ale narazie nie mam weny :P Innym razem jak mi odbije to się wypowiem :D

Christinka

A to czekamy, czekamy Ris (niech pomysł Veri zostanie zaakceptowany). Mam nadziejeż, że mi pomożesz ;)

Lina_16

Raczej tak. W polowie się z Tobą zgadzam a w drugiej nie do końca :P Choć był taki moment że Veri miałą rację... Ale to będę musiała dołączyć do Was na forum Aslana...

Christinka

moment? ;) nie bardzo rozumiem chodzi Ci o wypowiedzi na forum Aslana (wytłumacz niekumatemu dziecku ;) tzn.mi, bez obrazy dla kogokolwiek ;) No i koniecznie się wypowiedz!

veritaserum

Tak, chodzi mi dokładnie o tę wypowiedź :) Wypowiem się tam tylko teraz, dziś a później, jutro czy jeszcze kiedy indziej... Tego nie wiem... :) I wcale nie jesteś niekumata :) też mam czasem takie odpały :P

Christinka

A bardzo Cię prosze Chri. Wypowiedz się też w temacie założonym porezez Veri. Konfrontacja: William Vs. Skandar
Chciałąbym dogłębnie poznać twoje zdanie ;)

Christinka

Niech będzie Kotku, choć trochę to ... słodziutkie ;)) Ale, zeby być dokładnym, i Kot i Kotek jest bezpłciowy ... ;))
Intrygujące, jestem bezpłciowa, Skandar jest homo ... interesujące ;))

Kotylion

no coż możemy to zamienić miejscami..eee...nie lepiej nie będę konczyć...nie oburzaj się kocie! :) i nie uciekaj od nas! :)

Kotylion

A to mnie rozbroiłaś tym tekstem Kocie ;) "Intrygujące, jestem bezpłciowa, Skandar jest homo ... interesujące ;))"

Lina_16

Ooo, nie mam mowy, żebym od was uciekła. Może czasami, na chwilkę, to tak. Ktoś was przecież musi przywoływać do porządku, kiedy Chris (nie będę pisać Ris, o nie. To głupawe, a po za tym nie mam takich uprzedzeń jak co poniektórzy ;)) nie ma tutaj ,... ;))

Kotylion

dlaczego to głupawe? jA mam uprzedzenia do "kofffffanych cristuśów" no chyba że Ty go Kocie lubisz to ok :):):) mozesz się przyznać, nie zlinczujuemy Cię :P

veritaserum

Dzięki za wsparcie Kotku :P Li czy ja się już na tym temacie nie wypowiadałam??

Christinka

jakby co to dzis wieczorem będziecie musiały sobie radzić beze mnie :)

veritaserum

Nie wiem, dlaczego głupawe, nie podoba mi się i już, co mam poradzić. Czy jestem fanem C. Ronaldo... Nie, chyba raczej nie. A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W każdym razie nie mam do niego nic, przez co tak miałabym o nim mówić.

Kotylion

to dobrze...ja przez te jego pi**** fanki od "koffffffanych cristusiów" mam go diść...dlatego nie chcę słyszeć o żadnych crisach!

veritaserum

A ja mam dość jego zębów... Przez Wasbędę mieć koszmary :)

Lina_16

Co Ty tak z tymi zębami? :P Mnie też wnerwia jego uśmiech, ale co z tymi zębami jest TAK strasznego? Ribery ma gorsze...:P