William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Ja jeszcze jakieś 4 godziny temu uwarzałam, że Daniel. Skad ta zmiana?
Po prostu zaczęłam się interesować Williamem. Przestudiowałam "za" i "przeciw" do obu tych aktorów i...
Daniel:
Wyglad: Ogólnie rzecz biorac przystojny, jednak bardzo niefotogeniczny. Jak widzę jego sztuczny uśmiech to mi się niedobrze robi. No! Chyba, że zajmuj się nim fotografowie, którzy mówi: "Ustań tam, Zrób to itp." Wtedy wyglda świetnie.
Gra aktorska: Gra dobrze. Czasem sztucznie, ale umie się wygrzebać... czasami.
William:
Wyglad: To zdjęcie http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=92&pos =0 [williammoseleygallery.s...]
mówi samo za siebie. Szczęka mi opadła, jak to zobaczyłam.
Gra aktorska: Świetna. Mam Opowieście z Narnii na DVD i obejrzałm sobie. Naturalny i... uroczy.
Ogólnie rzezcz biorć William jest lepszy. Dałbym mu w dziesięcio punktowej skali...hmm... 9, a Danowi 8!

veritaserum

Ale on je wszędize pokazuje! Mysli, ze skoro na tych krzywych "cosiach" ma porcelane to świeci!!! Wnerwiający człowiek ;)

Lina_16

Skoro wnerwiajacy to zmienaimy temat!!! :D

Christinka

No, to to była madra propozycja... Wrcamy do porównywnaia Dana z WIllem?

Lynn_2

Jasne1 Ale co jeszcze można porównać?? Bo ja już pomysłów nie mam... Chyba że zarobki obu, ale kto wie ile oni dostają... (?)

Christinka

Zarobki? Tu to wiadomo, zę Daniel więcje zarabia, ale kto by na to zwracał uawagę. Przecież i Will i Dan maja teraz kasy jak lodu... chyba ;)

Lynn_2

To pewne, ciekawi mnie tylko czy Dan dostał więcej za pierwszy film, czy Will...

Christinka

Podobno William, ale to ze względu na jego wiek. Im starszy jesteś tym więcej masz kasy, a poza tym Walt Disney kojarzy mi się z ludźmi chojniejszymi niż Warner ;)

Lina_16

Ty się w ogóle nie pyaj, bo jasne, że Will mianowicie:
1.jest duuuuuuuuuuuużo przystojniejszy
2.jest (przynajmniej w wywiadach) fajniejszy
3.według mnie Danielowi woda sodowa do głowy uderzyła, a Willowi nie
4.po prostu jest Willem

narnijka

Łądnie powiedziane. Szczególnie ten ostatni punkt ;)

Lynn_2

O tak. Zdecydowanie, choić trzeba przyznać że jak Willa nie było to Danem się zachwycałąm ale po tym w czym będzie albo już występował to masakra...

Christinka

Ja tez kiedyś zachwycałam sie Danielem, a teraz taki przeciętny mi się wydaje :/

Lynn_2

Tak ja też byłam KIEDYŚ zachwycona danielem.
Ale kiedy obejrzałam Narnie to od razu przerzuciłam się na Williama.
Will jest po prostu o wiele przystojniejszy(dan do pięt mu nie dorasta),o wiele bardziej podobała mi sie jego gra,bo była bardzo naturalna np.kiedy Edek umierałam Piotr zaczął płakać(daniel nie gra naturalnie,ani nawet płakać w filmie nie umie,bo wychodzi mu to naprawdę sztucznie)
No i Will jest wogle lepszy,ładniejszy koniec i kropka klamka zapadła.

Pati_Peace

Dan mi się szalenie podobał, gdy był, hmm.. troszkę młodszy:) No i ja też byłam;) W wakacje (dobrych kilka lat temu) niemal codziennie oglądałam jakąś część Pottera. Ale to skończyło się, gdy obejrzałam Narnię. Zaczęłam szukać jakichkolwiek informacji o Williamie, ogólnie o "Opowieściach z Narnii". Tak się zaczęło z Narnią. Teraz Daniela lubię nadal, ale już nie tak jak kiedyś. Ciekawi mnie co będzie, gdy wejdzie do kin "Książę Półkrwi":D:D:D

Julia_20

U mnie nie było absolutnie żadnej fascynacji Radcliffem. Ani przystojny,a gra czasami sztucznie. Will jest: przystojny, gra dobrze, a z czasem będzie jeszcze lepiej - póki co gra naturalnie i przekonująco, naprawdę!

Elie_i_Keira_13

Ach William... Jest świetny, rewelacyjny, cudowny, nadzwyczajny, znakomity, śliczny, no i magnificent, czyli wspaniały!!!

ehh to moje zdanie.