William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Albo inaczej mówiąc: zabawa dla wszystkich fanów :)
No więc...musicie odpowiedzieć na kilka pytań...wiem, że wszystkie sytuacja przedstawione tu są całkowicie abstrakcyjne i prawdopodobnie "nie do spełnienia" ale co tam! Uruchamiamy wyobraźnię i jedziemy XD

1. Jestes w Londynie...ulicą idzie Will. Co MYłśisz? Co robisz?
2. Wracasz do domu ze szkoły, w Twojej kuchni ptz TWOIM WŁASNYM stole siedzą William i Skandar, rodzice oznajmiają CI, że są oni Waszymi goścmi i będę u Was mieszkać przez miesiąc. Co myślisz? Co robisz?
3. Czy odstąpił(a)byś im swoje łózko??
4. Jestes z rodzicami/przyjaciółmi w KFC (powiedzmy...) nagle patrzysz...a przy sąsidnim stoliku siedzą william i skandar. Co myśłisz? Co robisz? (no chyba, że nie myslisz) XD
5. Wygrywasz w lotka 500 000 złotych (nowych oczywiście). Z powodu chwilowej niewypłacalności kolektury zarząd lotto proponuje Ci w zamian spotkanie z Willem/Skandarem. Co robisz? (w domyśłe: co wybierasz?)
6 Na premierze "opowieści z narni"...
Okazuje się, że masz miejsce siedzące obok Willa. Jednak z drugiej strony siedzi jego dziewczyna. Co myśłisz? Co robisz?
7. Andrew Adamson proponuje Ci rolę kaskadera jednego z obleśnych ogrów (nie bój się, ja nic nie sugeruje, charakteryzacja mże WSZYSTKO). Na planie będziesz codziennie obok swoich ulubionych aktorów. co Myłśisz? Co robisz?
8. Okazuje się, Ze will i skandar są Twoimi sąsiadami (przeprowadzki chodzą po ludziach...XD) Co myłsisz? Co robisz?

veritaserum

Nieźle! Będzie super!
1. "Może do niego zagadać? Ale moj angielski nie jest idelany. Jak mu powiem coś głupiego!? Ale co tam podejdę!"
2. "Boże! Dzięki, dzięki, dzięki! Jak ja sobie zapracowałam na takie błogosławieństwo!?" POdchodze do stołu, przedstawiam sie i proponuje byśmy przeszli sie po moim trzy pokojowym domu, bo chcę ich oprowadzić ;)
3. Nie! Spałabym razem z nimi!
4. Z tym niemyśleniem to bardzo prawdopobobne, jednak ja, inteligentna inaczej, podchodzę do kasy, biorę sos słodko-kwaśny (mój ulubiony) przechodze obok ich stolika i wylewam ten sos Willowi na koszule.
"Bardzo Cie przepra.... O mój Boże! William?! William Moseley??!! Ten z Narnii?? To ja może wyczyszczę"
5. O kurde... Trudne, ale ja materialistka nie jestem! Wybieram spotkanie i robie wsyztsko by ich w sobie rozkochać!!!
6. "NIE!!! Boże? Czemu?? A jak nie jest prawiczkiem??!! Głupia wrona ta dziewczyna. Dlaczego z nią jest? Przecież ona wygląda jak siostra bliźniaczka Cristi..., te same krzywe zęby"
Wychodze pod pretekstem toalety i w momencie, gdy przechodze obok Willa udaje, ze coś mi spadło i siegam po to, tak by Will mógł "coś" zobaczyć. Taka moja wersja "Nagiego Instynktu" :P (to był żart, jakby co)
7. Jezu!! (brecht na maxa... Cały czas sie śmieje Veri!!!) Zgadzam się!!! Ale pytam się czy w przyszłości nie znalazła by sie dla mnie rola młodej i pięknej księżniczki?
8. Jestem w siódmym niebie, to raz. Dowiaduje się do jakiej szkoły chodzą, to dwa. Oferuje im swoja pomoc w oprowadzeniu po mieście, to rzy ;)

Lina_16

Mam nadzieję, że też go rozwiążesz Veri!

Lina_16

no chyba będę musiałą XD
pkt6. trzcie pytanie-o willa ci chodziło? to dość prawdopodobne...

veritaserum

Tak o Willa ;)

Lina_16

oho...no to mamy problem w tej kwestii :)

veritaserum

A dlazcego?? :)

Lina_16

Tak myłsałąm że będzie Cię to meczyć, ale skoro nie...

veritaserum

Nie ja chyba czegoś nie rozumiem??? ;) O którymy pyataniu Veri mówimy i co mnie będzie męczyć i co skoro nie?? :)

Lina_16

o prawiczka

veritaserum

A ja się pomyliłam. Myślałam, ze chodzi Ci o odstąpienie łóżka. Problem prawiczka...hmm... On ma 19 lat, więc... no wynikałoby, że nieby ma to za sobą, ale kto wie ;)

Lina_16

Jak nie ma to ja jestem paris hilton wcielająca się w rolę matki teresy z kalkuty.

veritaserum

Veri... Chcesz mnie wpędzić w kompleksy jakieś? Hmm... ale masz racje. Przecież każda dziewczyna (tym bardzije po Narnii) chciałaby z nim "to" przejść. Chociaż nie. Nie każda. Bo mimo, ze ejst swietny ja bym się nie zgodziłą! trzeba szanować samą siebie! :P

Lina_16

Dokłądnie Lina, a poza tym to on MA już dziewczynę, a zwaz na brytyjskie prawo...eee...nie będę kończyć bo nie che Cię wpezać w jakieś kompleksy...popatrzs sobie na ten promienny usmiech i pomysl że to grzeczny chłopiec...(hahaha...ale argumnet :) gorsze by było jakby miał takie sklonnosci jak skandar??? :D:D:D

veritaserum

Ja bym coś teraz napisała, ale boję się, ze wkroczymy w tematy dojrzewania dziewczyn i ich potrzeb ;)
A co do Skandara... CIekawe czy on jest prawiczkiem?? (O NIE!!!) Mój spaczony "musk" znów działa!!! Nie!!!!!!

Lina_16

Skandar? No napewno nie jest, faun już o to zadbał.

veritaserum

Veri... Przestań... Ja nie potrafię się kontrolować. Teraz spadlam z krzesła i wije się ze śmiechu, jakby ktoś się pytał.

Lina_16

Ja tylko mówię prawdę! Powinno zostać wydane takie DVD:"the chronicles of narnia-behind the scene" (jezeli nic nie sknociłąm po angielsku). A faun Ci na takiego nie wygląda? bo mi bardzo! Przecież on zaprasza do siebie małe dziewczynki! O_o
A najlepsze było to jak Lucy nie chciala się zgodzić (miala trochę wpojonych zasda jak widać) a ten...FAUN zaczął ją przekonywać: "no chodź, będzie gorąca herbata, sardynki...I NAWET CIASTO!"

veritaserum

Jezu... zaraz padnę... "nawet ciasto"... przecież on był samotny i szukał przyjaciół... chyba. Wynikałoby, ze moja babcia ma racje.
A pamniętasz jak Skandar (znaczy sie Edmund) szybko wyszedł z tego domku jak juz sotał spladrowany przez Czarownicę? Może miał złe wspomnienia zwiazane z faunem?? ;):))

Lina_16

Nac pewno ( leży ) na pewno miał, bo to jest tak, że w filmie zostało co nieco przerobione...to edzio-pedzio pierwszy odwiedził narnię i fauna (zmieniona wersja). Aaa...cytat z ksiązki mnie rozbroił: łucja w domu fauna, faun mówi: "tu mam dwa fotele, jeden dla mnie a drugi dla PRZYJACIELA".

veritaserum

Tja... jasne przyejciela... Ten faun naprawde ma jakieś przewlekłe zboczenia. Nie dość, ze chłopacy i dziewczynki, to na dodatek młodzi. Ciekawe czy "zaliczył" Piotra i Zuzanne?

Lina_16

no...ich razem :)
Ogólnie to było tak, ze piotr i (p)edzio pierwsi weszli do narni i spotkali fauna, ale w książce i w filmie zostało to zamienione...żeby ludzie się nie domyśłili...:)A pamiętasz jak skandar musiał sę przytulić z willem po wypiciu eliksiru?? Pewnie to była uulbiona scena skandara...

veritaserum

(p)edzio miał wtedy taki rozmarzoy uśmiech, ale Piotr płakał... Dlaczego? może go bolała jak "to" robili.,... Jezu co ja gadam!!

Lina_16

O fuck!! dobrrrre... ;)
ale przeciez oni się tylko przytulali, moze zbroja go uwierąłą? :):)

veritaserum

aha...skandar wtedy miał rozmarzony usmiech i zamknął oczy..pewnie sobie wyobrazał że to jest "rijal" :)

veritaserum

Rzeczywiscie mogło go uwierać... A Skandar moze miał luźniejszą to wsyztsko moglo "działąć" be zbólu...
Dodałam to zdjecie u mnei na blogu.

Lina_16

aha...ten podpis nad "trumną" mówi sam za siebie...o żesz k***!!!

veritaserum

POwiedz szczezre... Podobało Ci się? :) (Nie pod względem tego jaka osoba tam była, tlyko jak zdjecie wyglądało samo w sobie)

Lina_16

Wiesz co pomyłs, moze i był ok (nie biorą pod uwagi osoby) ale po 1. to wyglądało jak trumna
po2. koleś wyglądał jak nieboszczyk (nieboszczyk w bokserkach niezłe...)
jedyny plus dla tego zdjęcia to "kaloryfer" rzeczwyście ma co pokazywac ale nie w ten sposób! ogólnie nie podobało m sie! A Tobie?

veritaserum

No wystarczy zajrzeć do mojej pierwszej wypwoeidzi w "Czy to możliwe'
Zdjecie mi się podoba, William tym bardziej, ale dlazcego on się na to zgodził (tz. wiem czemu sie zgodził. Kazano mu i zaoferowano kase i rozgłos. O asertywnosci w show-biznesie też sie wypowiadałam)
Znaczenie większe wrażenie zrobiłaby na mnie jego budowa ciala, gdybym np. zobaczyła Williama w samych kąpielówkach na plaży. Bo on sie po prostu kąpał a paparazi zrobił mu zdjecie :P

veritaserum

O Skandara nie ma co się martwić...jemu to jeszcze prawo nawet nie pozwala ;)

veritaserum

http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=2&pos= 17 [williammoseleygallery.s...] zobaczcie jak się Skandar patrzy na Willa :D Tylko bez skojarzeń... :P Sprawdźcie jeszcze poprzednie zdjęcie :D:D:D
O Boże mi też odwala :P

Christinka

O mój Boze! Ris mas zrację! Veri tosz to czytsa prowokacja ze strony Skandara! On go dosłownie rozniera wzrokiem!!!

Lina_16

A w tym poprzednim zdjeciu spójrzcie na ręce Willa i tego faceta. Jakby w krocze mu je włozyli!!! (lol2)

Christinka

o cholera! rzeczywiscie! hahahaha...nie mogę (padam) jejku...on ma w spojrzeniu tkaą dumę "patzrcie to mój chłopak!: (pada i leży)

veritaserum

Sprawdźcie jeszcze poprzednie zdjęcie... Coś czuję że to obustronne :P

veritaserum

on ma taką rozanieloną minę na tym zdjęciu, jak myłsicie dlaczego (jakbym nie wiedziałą!) jejkuuu...już nie powiem, że skandara przytula Andrew!aha jeszcze jedno: na filmwebie est taka galeria z premiery (zaraz Wam podam linka) i tam jest zdj. Willa z jakimś gościem i pokazują taki znaczek który w krajach sródziemnomorskich oznacza homo!

veritaserum

A to zdjecie znam! Mówiłąś juz o nim i przeczytałam. Ale widziałyście "Chwyt Liny" (opatentowałam to) za krocze?

Christinka

BOŻESZ TY MÓJ! przecież oni próbują...nie powioem nie przejdziemi to przez klawiature

veritaserum

http://www.filmweb.pl/News?id=25658\ [www.filmweb.pl/News?id=...]

veritaserum

jescze raz, tamten vlink nie działą:

http://www.filmweb.pl/News?id=25658 [www.filmweb.pl/News?id=...]

veritaserum

A to zdjecie znam! Mówiłąś juz o nim i przeczytałam. Ale widziałyście "Chwyt Liny" (opatentowałam to) za krocze?

Lina_16

"a o co cho?"
tzn. "co się STAO"
"piwo bartek się rozłało"
nie...o co chodzi?

veritaserum

To zdjecie
Spójrz, gdzie powędrowała ręka Willa i tego faceta.
http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=2&pos= 16 [williammoseleygallery.s...]
Oni złapali go za "Małego Skandara" i spójrz na fauna. jaki zadowolony, tez by chciał!!! Zboczeniec jeden! Tylko Tilda się jakoś zachowuje!

Lina_16

ja wlasnie o tym mówiłam! skandar sę broni, ale są jak widać już zdecydowani! biedny skandarek! :):):)

veritaserum

Dziewczyny... Litości... Opanujcie się...

Christinka

Kurcze... No skoro proszisz to ja sie uspokajam! ;) Najwyzej kiedy indziej sie dokończy nasza zabawe, ale musisz przyznać Ris, ze to czasmai są bardzo dwuznaczne zdjecia...

Lina_16

a ja się nie zgadzam! tak jest fajnie!!! :):):) Co myśłisz Ris o tym zdjęciu? Oni chcą go...no wiesz...

veritaserum

A ty Veri ciagle pzry swoim. Mimo wsyztko jednak to był "Chwyt Liny!"
Powiemm Wam moją słodką tajemnicę...Stosuje go na swojej babci (znaczy sie ten chwyt)
O Lol... hahahahahahahahahaha,a le ja jestem głupia.... No dobra wracam do porządku. Jezu już 17.00 prawie! A ja miałąm się spotkać z koleżanką...

Lina_16

wy tak ciągle o nich a patrzcie na georgie xD też sie trzeba pozastanawiać co ona robi

Loona_

Oj prosze Was... To już trochę przesada... Fajnie jest się pośmiać ale to troszkę przekracza normy... Ja osobiście uważam że te plotki o homo są nieprawdziwe... Ot taki głupi dowcip... Już dajcie sobie spokój, albo chociaż trochę przystopujcie. Proszę.