William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Albo inaczej mówiąc: zabawa dla wszystkich fanów :)
No więc...musicie odpowiedzieć na kilka pytań...wiem, że wszystkie sytuacja przedstawione tu są całkowicie abstrakcyjne i prawdopodobnie "nie do spełnienia" ale co tam! Uruchamiamy wyobraźnię i jedziemy XD

1. Jestes w Londynie...ulicą idzie Will. Co MYłśisz? Co robisz?
2. Wracasz do domu ze szkoły, w Twojej kuchni ptz TWOIM WŁASNYM stole siedzą William i Skandar, rodzice oznajmiają CI, że są oni Waszymi goścmi i będę u Was mieszkać przez miesiąc. Co myślisz? Co robisz?
3. Czy odstąpił(a)byś im swoje łózko??
4. Jestes z rodzicami/przyjaciółmi w KFC (powiedzmy...) nagle patrzysz...a przy sąsidnim stoliku siedzą william i skandar. Co myśłisz? Co robisz? (no chyba, że nie myslisz) XD
5. Wygrywasz w lotka 500 000 złotych (nowych oczywiście). Z powodu chwilowej niewypłacalności kolektury zarząd lotto proponuje Ci w zamian spotkanie z Willem/Skandarem. Co robisz? (w domyśłe: co wybierasz?)
6 Na premierze "opowieści z narni"...
Okazuje się, że masz miejsce siedzące obok Willa. Jednak z drugiej strony siedzi jego dziewczyna. Co myśłisz? Co robisz?
7. Andrew Adamson proponuje Ci rolę kaskadera jednego z obleśnych ogrów (nie bój się, ja nic nie sugeruje, charakteryzacja mże WSZYSTKO). Na planie będziesz codziennie obok swoich ulubionych aktorów. co Myłśisz? Co robisz?
8. Okazuje się, Ze will i skandar są Twoimi sąsiadami (przeprowadzki chodzą po ludziach...XD) Co myłsisz? Co robisz?

Kotylion

Widze nowy nick :) ciekawy... :D
ja juz nie wiem czy chce ogladac kolejne mecze polakow...juz gruzini z francja bardziej sie starali.... no moze przasadzam, nie wiem jaki byl ostateczny wynik ale po kilkunastu min. bylo juz 2:0 dla tricolores :)

veritaserum

Nie, ja mówię na serio, mecze Polaków chyba będę CZYTAĆ w gazetach ... Włączę sobie Polsat Sport i nie będę się męczyć ani polskimi zawodnikami ani komentatorami z telewizji publicznej ... horror.

Kotylion

nie...wczoraj nie było AŻ tak źle :) jakby komentował iwański to bym mogła powiedzieć, że "najlepszy w tym meczu był komentator" :) ale nie...szpakowski&mielcarski to juz nie to samo...a gdyby nasz nowy trener wystawił stary skład tzn. te wszystkie mirki,dudki itp. to raczej bysmy przegrali. Dobrze że postawił na "młodszych" :)
Wczoraj wzorem artykułu z "PN" zawsze jak widzialysmy z kuzynką jacka to krzyczalysmy "krzyniu, pakuj się!" :)

veritaserum

Bardzo ładnie ... Na pewno się ucieszył ;)) Nie wiem, meczu nie oglądałam (przyznać się tu trzeba bez bicia, że przypomniałam sobie o nim dość późno), tylko czytałam, że było całkiem nieźle. Nie wiem, zobaczymy, powiedzmy, że do 3 razy sztuka i dajmy im jeszcze jedną szansę. Im, znaczy stanowczo młodszym!

Kotylion

A Wy znów rozmawiacie o czymś o czym nie mam bladego pojęcia... :((

Christinka

W sumie to racja, Veritaserum. Zaprzestańmy dyskusji o piłce tutaj i wróćmy do tematu, a ew. załóżmy nowy temat. Jak z tym "na luzie" - miałyście gadać tylko wy dwie, a potem zeszło z tematu i jakoś jest nas więcej .. ;))

Kotylion

Proponuję założyć takowy temat na forum u którejś :D Ewentualnie tu albo u Skandara ;)

Christinka

Tu to chyba nie, bo tak głupio, jak my gadamy, a wy tylko co jakiś czas wtrącacie, ze nic nie rozumiecie ;))

Kotylion

No Kotylionie po części masz racje, ale coś tam zrozumiałyśmy :)

Lynn_2

wiem,że jest juz 2008rok a ostatni wpis był w 2006roku no ale po prostu dopiero niedawno się zalogowałam.
Ta wasza cała rozmowa od początku była bardzo ciekawa.Nieźle się uśmiałam przy tym.
Aha i było można sie pokapować o czym gadacie.