No no... Jak to z FW można się ciekawych rzeczy dowiedzieć! Widziałam Wita na VIVIE POLSKA ale nigdy nie podejrzewałam że jego macochą jest Małgorzata Foremniak! O_o
A że jest synem Darii Trafankowskiej i Waldemara Dzikiego jest mniej ważne niż to, że drugą żoną jego ojca też jest aktorka (zwłaszcza, że związała się z Waldemarem kiedy Wit był już pełnoletni i po śmierci matki, o której leczeniu w końcowej fazie sam podejmował decyzje, więc Foremniak tylko technicznie jest macochą, bo z wychowywaniem go nie miała nic wspólnego).
Moim zdaniem facet jest totalnym kretynem (może jego wygląd mi nie przeszkadza-nie będę oceniał facetów), zwłaszcza że jego sposób bytu przypomina mi mojego nauczyciela od angielskiego... i to bardzo.
khmbpff... "mówi to co myśli" to niech mu język utną. Denerwujące jest właśnie to że jego wypowiedzi są sprzeczne, po za tym sprawia wrażenie napuszonego indyka, jak by wszystkie rozumy pozjadał. Hmm... czasami myślę że powinni zabronić wolności słowa. I jestem niemal pewny że w życiu tylko w krytyce jest najlepszy... mega beztalencie.
I jak to czyta mój nauczyciel od angola to niech wie że jest palantem i kretynem a jego muza jest jak gra na grzebieniu...