Najbardziej jestem za aby walczył z Davidem Haye,Alexandrem Povetkinem,Nikolaiem Valuevem czy Tomaszem Adamkiem.Najbardziej podobały mi się walki z Rayem Marcerem,Sultanem Ibragimovem,Rusłanem Chagaievem.Myśle ze obecnie może go pokonac tylko Haye,Povetkin i może Adamek,reszta moze liczyc na farta np.Władymir dostanie kontuzji, zemdleje, żle stanie i sie odsłoni itp.
D Haye to jeszcze nic w wadze ciezkiej nie pokazał, (był b dobry w crusier), a Ty piszesz ze miałby pokonać Władka. Powietkin ze strachu po raz kolejny odrzucił możliwość walki. on dziś dopiero dobija się do czołówki HW. A w szanse Tomka to wierzymy tylko my Polacy. On jest za mały i zbyt slaby fizycznie na pokonanie nr 1 HW!
Jeden cios Heya w punkt i Wladzio bedzie latal po ringu jak z Sandersem . Mam nadziej ze Haye wykorzysta slabe punkty wladka . Problem w tym ze Haye tez ma slaba szczeke wiec wygra ten kto pierwszy trafi .
Za maly na pewno nie. Tyson byl duzo mniejszy a jestem pewny ze zniszczyl by dwoch kliczkow w ten sam wieczor .Tylko ze Tyson mial cios , refleks , znakomicie skracal dystans, lepsza technike i byl szybszy od Adamka . Adamek z Wladimirem nie ma szans ale z Vitalijem moze mu sie udac .
Jakby Tyson boksował teraz i był w swojej optymalnej formie to Klitschkwie nie posiadaliby zadnych pasow bo wszystkie cztery nalezałby do Tysona.