Nie jestem jego wielką fanką, ale patrząc na to jak go nazywacie wydaje mi sie ze macie ze sobą jakiś problem a wszystko przez to ze jest gwiazda Disneya.. Gdyby nie to uwazali byscie go za normalnego aktora! Gdyby ktoremus z was trafilo sie zagrac w produkcji disneya byscie z tego nie skorzystali? ojj watpie... i byscie zrobili taka sama kariere jak on. Nie znacie go nie wiecie jaki jest to czemu piszecie ze jest pedałem gejem ? macie pojecie co oznaczaja te slowa? w filmie 17again gra zupelnie inna osobe i film jest naprawde dobry. Nic o nim nie wiece..przeczytacie cos na pudelku czy jeszcze gdzies.. i mysliscie ze pozjadaliscie rozumy bo wie3cei co sie dzieje u britney u zaca czy u amy, czy naprawde wierzycie ze na pudelku napisana jest prawda?????? zastanowice sie nad soba, nad swoimi słowami i nad tym jak wy byscie postapili dostajac propozycje zagrania w filmie dla nastolateg, zaloze sie ze byscie zagrali a tabuny nastolatek by za wami szczaly
Mi chodzi o jego wygląd głownie... Może to nie świadczy o mnie najlepiej ale nie znoszę tego faceta... Nie oceniam jego talentu aktorskiego bo nic z nim nie widziałam... Ale nienawidze takich lalusiów.. i brzydki jest do tego to tyle :D