Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Nie jestem jego wielką fanką, ale patrząc na to jak go nazywacie wydaje mi sie ze macie ze sobą jakiś problem a wszystko przez to ze jest gwiazda Disneya.. Gdyby nie to uwazali byscie go za normalnego aktora! Gdyby ktoremus z was trafilo sie zagrac w produkcji disneya byscie z tego nie skorzystali? ojj watpie... i byscie zrobili taka sama kariere jak on. Nie znacie go nie wiecie jaki jest to czemu piszecie ze jest pedałem gejem ? macie pojecie co oznaczaja te slowa? w filmie 17again gra zupelnie inna osobe i film jest naprawde dobry. Nic o nim nie wiece..przeczytacie cos na pudelku czy jeszcze gdzies.. i mysliscie ze pozjadaliscie rozumy bo wie3cei co sie dzieje u britney u zaca czy u amy, czy naprawde wierzycie ze na pudelku napisana jest prawda?????? zastanowice sie nad soba, nad swoimi słowami i nad tym jak wy byscie postapili dostajac propozycje zagrania w filmie dla nastolateg, zaloze sie ze byscie zagrali a tabuny nastolatek by za wami szczaly

asiiiia4

Mi chodzi o jego wygląd głownie... Może to nie świadczy o mnie najlepiej ale nie znoszę tego faceta... Nie oceniam jego talentu aktorskiego bo nic z nim nie widziałam... Ale nienawidze takich lalusiów.. i brzydki jest do tego to tyle :D

użytkownik usunięty
asiiiia4

Zgadzam się z autorką tematu. <wpisz przecinek>