Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Nie wiem po co wypisujecie tutaj wszyscy swoje denne frustracje na temat jego ilości pudru na twarzy, czy żelu na włosach. Chciałabym podkreślić, że Orlando Bloom, czy Johny Deep też mają tapete na twarzy w filmach. Sama za Zaciem nie przepadam, ale nie piszę od razu, że jest pedałem, ciotą. Trochę tolernacji. Dla ludzi raczej powinna być ważna jego gra aktorska, a nie dywagacje na temat jego urody. Jedni powiedzą, że jest plasitkowy, a drudzy że jest boski, najlepszy, najcudowniejszy i po co się licytować. Gdyby też był takim marnym aktorem, to by nie brali jego do kolejnych produkcji, a jednak biorą. Czujecie się bardziej dowartościowani, jeżeli zwyzywacie kogoś, choć tak naprawdę jego nie znacie, nie wiecie jaki jest z charakteru. Wiekszość nie potrafi tutaj nawet znieść, że jakaś zagorzała 12-letnia fanka Zaca ma bzika na jego punkcie. I co w tym złego? Wy nie mieliście kiedyś swoich idoli? Nie popadajcie w skrajności. Nic wam złego nie zrobił ten chłopak, to czego do niego cały czas pijecie.

who008

Oceniamy tego aktora,tak samo jak oceniamy np.Johnny'ego Deppa.
No i doszliśmy do wniosku że Zac Efron na ekranie jest sztuczny,grać nie potrafi i w dodatku na codzien nosi na sobie tapetę.Może go nie znamy z charakteru,ale czy jakąkolwiek znaną gwiazdę znamy? Nie.
Ale jednak ta gwiazda ma więcej pozytywnych ocen niż negatywnych.
Zac Efron zasłuzyl sobie na ocene która większość z nas nam mu wystawia.
I Tobie tez potrebny jest dystans do osób który mają inny tok myślenia niż Twój. ,,Gdyby też był takim marnym aktorem,to by nie brali go do kolejnych produkcji'' Masz na myśli High School Musical?.Otóż nie.Biorą go dlatego że muszą,bo film znacznie by spadł gdyby zabrakło Słit Zakusia.Do HairSpray go przyjęli bo uznali go za ładnego,który w dodatku umie śpiewać i jako tako pokazuje swoje umiejętności (które są mierne) na antenie.Oczywiście to tylko moje podejrzenia.

Pozdrawiam:)

Bodysnatchers

"No i doszliśmy do wniosku że Zac Efron na ekranie jest sztuczny,grać nie potrafi i w dodatku na codzien nosi na sobie tapetę" <--dziwne a skąd wiesz, że na codzień? Mi nie jest potrzebny żaden dystans, bo to nie ja opluam ludzi i udaję, że deszcz pada. "Do HairSpray go przyjęli bo uznali go za ładnego,który w dodatku umie śpiewać i jako tako pokazuje swoje umiejętności (które są mierne)" <--ale jakoś biorą jego do kolejnych produkcji tak, chociażby za to, że umie śpiewać.
Hilary Duff też nie jest żadną świetną aktoreczką, a jednak biorą ją do filmów. A jak nie zauważyłeś to sama napisałam, że zanim nie przepadam. Co do tego dystansu, to gratuluję osobą inteligencji i kultury, którzy piszą, że Zac jest ciotą, soczystą pałą itp. i itd. Zresztą nie zamierzam wymieniać tutaj z nikim swoich poglądów. Ja nie atakuje osoby wulgranymi tekstami, która mi się nie podoba, czy nie wczuwa się dobrze w swoje role.

who008

przepraszam, że się wtrącam ale ZAC NIE UMIE ŚPIEWAĆ;)

Lovely_Paige

Dla jednych umie dla drugich nie rzecz gustu ;d

Antonio_Montana

Popieram Paige;) Ten jeden raz kiedy pokazał w High School Musical 2 swoje wokalne (oraz również taneczne:D) umiejętności w zupełności mi wystarczają;)

Antonio_Montana

Tylko nie wnioskuj od razu że mi się podoba bo tak napisałem ;d ja nie lubię takiej "muzyki".

Antonio_Montana

Ja napisalam ze innym sie to podoba MNIE OSOBISCIE NIE.

Bodysnatchers

Dobrze nie irytuj się ;) Ja już napisałam, to co miałam napisać.

Pozdrawiam...:)

who008

dobrze, że wyraziłaś swoją opinię;) ja to szanuję i zdania nie zmienię, ale nie chcę też się kłócić;)
jeśli uważasz tak jak uważasz to ja się nie będę udzielać w tym wątku i już;)

Lovely_Paige

Ja też nie chce się kłócić, bo chyba nie po to jest założona ta strona. Każdy ma inny podejście do danej sytuacji. Ja osobiście, też za nim nie przepadam ale nie znam chłopaka, więc nie mogę mówić czy jest zły, czy też dobry. PEACE :)