Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Brakuje tylko, żeby ta "gwiazda" nagrała płytę o.O

Mary_Jules

APOKALYPSA!

Cpt_Pchelka

już lepiej nie kracz... brakuje tylko tego , że jak zaraz włączę telewizor , to będą reklamować jego płytę... masakra !

Jelly

hahah albo otworzę lodówke i ujrzę jego twarz bo będzie jogurt reklamował, albo coś ;D niedługo tak będzie z polskimi "Gwiazdami": niejaki Piotr Kupicha, Różowa Elektroda Królowa czy jakiś inny Cichopek o.O

użytkownik usunięty
Mary_Jules

Czekajcie, a będzie wam dane

jeśli się sprawdzi ta przepowiednia, siekiera ląduje w odbiorniku. xd

Mary_Jules

Oj wierzcie mi aż się boję co by to było! Ale się boję, że nagra płytę:(, bo zrobili to już: Corbin Bleu, Vanessa Hudgens i Ashley Tisdale!

n_a_t_a_l_i_a

Ten Lucas wydaje się być normalny. Ja tam nie wiem, nie czytam Pudelków więc się nie znam. xd

wracając do Efrona, dzień w którym nagra płytę oficjalnie zostanie nazwany końcem świata.

kto chodzi na koncerty tych... tamtych? oO.

użytkownik usunięty
Mary_Jules

weź mnie nie strasz, co?

Straszniejsze byłoby to gdyby potwierdziły się plotki typu, że zagra w Piratach z Karaibów albo Kirę w ekranizacji Death Note... to byłoby straszne!! Całe szczęście to tylko plotki i dla tego eunacha pozostaje tylko Disney;)

Abukashi

poprawka: eunucha ;]

<za krótka wypowiedź>

Abukashi

BUahahah...;P:PP

On przygotowuje się zapewne do kolejnego gówna typu: "High School Musical 35,5 roku później":P

Mary_Jules

Oby, oby, bo chyba nie przeżyje ja wstawią go do Piratów z Karaibów.

n_a_t_a_l_i_a

Efron i Depp w jednym filmie? koniec świata, żenada i obciach nastaliby jednocześnie. xd