Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
36 192 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Brakuje tylko, żeby ta "gwiazda" nagrała płytę o.O

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mary_Jules

APOKALYPSA!

Cpt_Pchelka

już lepiej nie kracz... brakuje tylko tego , że jak zaraz włączę telewizor , to będą reklamować jego płytę... masakra !

Jelly

hahah albo otworzę lodówke i ujrzę jego twarz bo będzie jogurt reklamował, albo coś ;D niedługo tak będzie z polskimi "Gwiazdami": niejaki Piotr Kupicha, Różowa Elektroda Królowa czy jakiś inny Cichopek o.O

użytkownik usunięty
Mary_Jules

Czekajcie, a będzie wam dane

jeśli się sprawdzi ta przepowiednia, siekiera ląduje w odbiorniku. xd

Mary_Jules

Oj wierzcie mi aż się boję co by to było! Ale się boję, że nagra płytę:(, bo zrobili to już: Corbin Bleu, Vanessa Hudgens i Ashley Tisdale!

n_a_t_a_l_i_a

Ten Lucas wydaje się być normalny. Ja tam nie wiem, nie czytam Pudelków więc się nie znam. xd

wracając do Efrona, dzień w którym nagra płytę oficjalnie zostanie nazwany końcem świata.

kto chodzi na koncerty tych... tamtych? oO.

użytkownik usunięty
Mary_Jules

weź mnie nie strasz, co?

Straszniejsze byłoby to gdyby potwierdziły się plotki typu, że zagra w Piratach z Karaibów albo Kirę w ekranizacji Death Note... to byłoby straszne!! Całe szczęście to tylko plotki i dla tego eunacha pozostaje tylko Disney;)

Abukashi

poprawka: eunucha ;]

<za krótka wypowiedź>

Abukashi

BUahahah...;P:PP

On przygotowuje się zapewne do kolejnego gówna typu: "High School Musical 35,5 roku później":P

Mary_Jules

Oby, oby, bo chyba nie przeżyje ja wstawią go do Piratów z Karaibów.

n_a_t_a_l_i_a

Efron i Depp w jednym filmie? koniec świata, żenada i obciach nastaliby jednocześnie. xd