Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Zac Efron ma udowadnia ze jest facetem i mówi ze ma już kompletnie dość HSM i grania nastolatków bo jak stwierdził np: o HSM - "Tego typu film nie był po to aby pokazać ze jest sie najlepszym aktorem czy aktorką ale został nagrany dla dzieci i młodzieży"... Odrzucił tez propozycje zagrania w HSM4 .... Wiele aktorek nawet z Polski też mają na niego słabość i mówią że czas aby zagrał w czymś poważniejszym a nie tylko licealistę....:)Ostatni film jak mówi w którym zagrał licealistę to 17 again....

MissTeeQ

nie martw sie napewno sie sprawdzi i to dobrze !!

Skromny16

heh, on facetem? dobre:D:D.

Phoebe123

a ty to kto moze ty gej !!! nie mów tak o nim bo ty nie lepszy(a)

Skromny16

Wiele aktorek nawet z Polski też mają na niego słabość// znaczy jak wiele?
Och Zakuś! Nie rób tego! Chcesz się pozbyć swojego naturalnego dziecięcego uroku i zacząć udowadniać swój talent?! Świat schodzi na psy ;D

Skromny16

ZAC sam wie w czym i w jakiej roli sie dobrze czuje poprostu chce pokazac sie fankom z innej strony poczekajmy a moze nam udowodni jakim jest swietnym i przystojnym aktorem!!! ale nie sadze ze HSM był zły jak dla mnie był rewelacyjny szczególnie rola troy'a and Gabryela :)
Pozdrawiam

Skromny16

No i dobrze. Bo już się bałam, że wyjdzie czwórka. Bo to chyba znaczy, że jej nie będzie? Trójka, w porównaniu z resztą HSM, wyszła chyba najlepiej, więc niech już sobie dadzą spokój. To strasznie wkurzające, gdy film raz przyniesie zyski, to się go kręci bez końca. No dobra, poczekamy, zobaczymy, może jakiś sensacyjny film, albo ekranizacja Juliusza Verne'a? Aż mnie ciekawi, jak on się w tym sprawdzi ;DD...

użytkownik usunięty
Skromny16

Nie znam sie ale jak mogl by zagrac w HSM4 skoro o ile sie nie mysle w HSM3 skończyli szkołe? No oczywiscie ze juz nie bedzie grał licealisty bo trudno to robic przez całe zycie bo czlowiek sie starzeje? Teraz bedzie grał studenta 8)

A tak serio to wybacz tutaj nie chodzi kogo on gra tutaj chodzi w czym i jak gra.. Ja nie mam nic przeciwko zeby dobry aktor cale zycie gral licealiste w dobrych filmach... Ale on poprostu nie potrafi grac a jak czytam ze chce byc jak DiCaprio to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac...

"Wiele aktorek nawet z Polski też mają na niego słabość i mówią że czas aby zagrał w czymś poważniejszym a nie tylko licealistę."

Hę?