Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Już czuję te wszystkie ataki na mnie. I dobra niech sobie będą. Założyłam konto na filmwebie, bo słyszałam, że są na nim INTELIGENTNI ludzi, z którymi można porozmawiać i usłyszeć obiektywne opinie na temat filmów ludzi. Wiecie co? Gówno prawda. Od pewnego czasu w ogóle przestałam czytać opinie internautów, bo takie działanie mija się z celem.

Weźmy jakiś konfliktowy przeykład. Dobra skoro jesteśmy na forum Efrona to niech będzie Efron i film High School Musical. Zacznijmy od filmu.
Fani mówią: kocham ten film, anty fani: co za gniot. Żadne z was nie ma racji. Na okrągło się kłócicie jakby to miało jakikolwiek sens. Ten film nie jest ani ósmym cudem świata, ani jego dnem. Osobiście bardzo go lubię, ale zdaję sobie sprawę, że to no... nie jest najwyższych lotów. Ale czy to powód, żeby się od debili itp wyzywać? No chyna ny.

Co do Efrona. Chłopak, którego cały czas się czepianie. Jesteście zajebiście niesprawiedliwi. Od razu mówię, że podobnie jak h.s.m gościa bardzo lubię, mam do niego słabość, no już taka się urodziłam, nic nie poradzę, ale w tej całej pseudo zaznaczam PSEUDO miłości do niego, widzę, że z graniem nie idze mu najlepiej (dla tego mu 6 dałam) ale kurczę on ma dopiero 20 lat. Al Pacino, czy Robert de Niro też nie zawsze grali w dobrych filmach, miewali wtopy, ale OCZYWIŚCIE o tym się nie mówi (dajmy na to film "Poznaj moich rodziców" przez wielu krytyków był nisko oceniany, lub jako film przeciętny. Na filmwebie jest w miarę wysoko, ale przyzwyczaiłam się, że filmy na tym portalu są oceniane niestety w dużej mierze pod aktorów).

I zaznaczam, że nie czuję się upośledzoną, nastoletnią (mam 17 lat) idiotką kochającą (aaaa zackuś!) Efrona. Bo nie jestem. Nie wiem skąd się u was bierze ocenianie ludzi po filmach jakie oglądają, albo po aktorach jakich lubią. Nie zawsze ma się humor na "Zapach kobiety" albo "K-Pax" czasem trzeba obejrzeć "Step up" by odetchnąć. Ale to chyba normalne nie? Szkoda, że na każdej stronie aktora, filmu więcej jest kłótni i wyzwisk niż wymienia opini, odczuć (ale w bardziej cywilizowany sposób)

Pozdr.
(sorx za blędy)

claudia_11

A to już nie można NIE lubic Efr... nie napisze bo sie klawiatura spali... :D Heheh!

xXWronQaXx

Up:Idiotka ^^

Top: Zgadzam się

Antonio_Montana

Całkowicie się zgadzam z tobą Claudia:)