No wiecie... Młoda gwiazda coraz bardziej się wybija...
"Zac Efron dostał okładkę lutowego numeru magazynu Details. Aktor znany jest głównie z występów w High School Musical i Lakierze do włosów. Jednak dziennikarze już traktują go jak gwiazdę. Efron przyciąga uwagę, a wraz z nią wielkie pieniądze reklamodawców. Media porównują go z młodym Leonardo DiCaprio. Details opublikowało obszerny artykuł, w którym możemy przeczytać o wszystkim, co dotyczy nowego "Króla nastolatków".
Obraz, jaki wyłania się z artykułu jest bardzo słodki. Efron, jak przystało na Disneyowską gwiazdę, jest "niewinnym", "ślicznym chłopcem". Dziennikarze przypomnieli jego pierwszą miłosną przygodę: Zac dał się (przyłapać na Hawajach, w towarzystwie koleżanki z planu, Vanessy Hudgens.
To dzięki zdjęciom ich plażowych pieszczot media przestały postrzegać młodego aktora jako dziecko. Efron w jednej chwili "wydoroślał", ale najwyraźniej nie stracił niewinności. Zachowuje image słodkiego nastolatka. Pytany o dwuznaczną sytuację z Vanessą wspomina, jak bardzo był zaskoczony zainteresowaniem dziennikarzy:
Wtedy to było dla mnie niepojęte. Nie myślałem, że to może kogokolwiek obchodzić. Myślałem, że takie rzeczy zdarzają się, cóż, wielkim gwiazdom. Obudziłem się, a mój tata powiedział mi, że widział mnie na zdjęciu w gazecie. To była fotka z tamtej plaży. Śmiał się ze mnie, mówił, że się "zabawiałem".
Później fotograf, który nas złapał wysłał mi płytę ze wszystkimi zdjęciami i kartkę. Napisał: "Dzięki za Range Rovera!". Teraz już się przyzwyczaiłem do zainteresowania. Tylko nasi sąsiedzi narzekają: paparazzi zajmują wszystkie miejsca parkingowe!
Wszystko fajnie. Słodcy chłopcy w show-biznesie są nad wyraz potrzebni. Nie przesadzalibyśmy jednak z tymi porównaniami do Leonardo. DiCaprio nie dokleja sobie rzęs..."
i fotka: http://e1.pudelek.pl/p1099/2eb6969b000fb897478d57b4
Na tej okładce naprawdę jest ładny, nawet piękny - ideał mężczyzny, ale tylko tam, bo jak wpisze w wyszukiwarce jego nazwisko to od razu wyświetla mi się młody chłopak o słodkich oczkach i uśmiechu z 0% czegoś z dorosłego faceta... To tylko moja opinia i niektórzy nie będą się z nią zgadzać. Nie toleruję tego, że porównuje się go do młodego DiCaprio, (którego strasznie go lubię, stoi on na drugim miejscu ulubionych aktorów -po Johnnym Deppie), a moim skromnym zdaniem, gdyby nawet Zac mu kiedyś dorównał, jakoś trudno będzie mi się z tym zgodzić i nigdy nie będzie na mojej liście...
Dodam jeszcze że na pierwszym zdjęciu bardziej zwróciłam uwagę na tego gościa po Jego lewej stronie... ;)
To głupota!!!!!!!!!!
Zac to chłopak, który podoba się młodym dziewczynom i na tym zdjęciu moim zdaniem żałośnie imituje styl i fryzurę młodziutkiego Leonardo.
Prwda jest jednak taka, że to media zrobiły z Leonardo aktora jednego filmu "Titanica", a Leonardo ma na swoim koncie wiele dobrych ról i myślę, patrząc na jego nowe propozycje ról filmowych, jego dalsza kariera zapowiada się świetnie!!!!!
Zac zniknie za nim się pojawił, nigdy nie dorówna Leonardo.