Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Ludzie ! przypadek tego czegoś (nie wiem , jak to nazwać), jest gorszy niż myślałam ! Ale jeśli mamy do czynienia z dziewczyną , to sorry... Zresztą ... Sami obaczcie :
Kogo przypomina wam ,,osoba'' , na tych zdjęciach ??
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/65.jpg
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/66.jpg
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/67.jpg
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/68.jpg

Tutaj zwróćcie uwagę , na jego ubiór , a w szczególności , na... buty !
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/51.jpg
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/52.jpg
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/54.jpg
(A to przybliżenie)
http://republika.pl/blog_cg_402609/5273249/tr/56.jpg

I co , Mamy do czynienia z facetem ? A , i do fanek : Te zdjęcia , to nie są raczej fotomontaże... Troszkę się znam , na tych rzeczach , więc mnie nie oszukacie :)

Pozdrawiam normalnych (o Zacu , racze nie można tego powiedzieć) ! Pa !

Phoebe123

dużo facetów chodzi w japonkach, niekoniecznie pedałkowatych...

ludzka_kopiarka

tak... tylko mógł założyć inne... bo te wyglądają , jak damskie ! chyba , że takie są... ale... nie znam się na tych butach...

Phoebe123

pierwsza partia zdjec: są to stare zdjęcia. Wychodził wtedy z siłowni dlatego ubrany jest na luzie i ma związane włosy które mogły mu przeszkadzać.

druga partia zdjęć: sporo facet w chodzi w japonkach i nie muszą one być koniecznie czarne. te sa białe i na pewno nie damskie... W dodatku na jakieś imprezy na których ma być medialnie przedstawiany moga go ubierać styliści chociaz za to głowy nie dam:P

piratka4

wiedziałam , że jego fanki , się zaraz czepią... uhh , co ja się mam...

Phoebe123

uhh...

Po pierwsze nie jestem jego fanką, ale ty się go czepiasz jak rzep psiego ogona... Znasz go? Zrobił ci coś? Ech... Nie cierpię niesprawiedliwości a ty jesteś niesprawiedliwa w ocenie kogoś kogo zupełnie nie znasz...
Po drugie wyraziłam swoje zdanie na temat zdjęć które tu zamieściłaś a więc powinnaś być przygotowana na to ż jedni się z tobą zgodzą inni nie to jest forum.. Niestety ostatnio zaczyna się tu roić od chamów itd ale są osoby normalne które potrafią swoje zdanie wyrazić w kulturalny sposób.

piratka4

a czy ja ,,wyraziłam się , w niekulturalny sposób'' ? najpierw się nauczcie czytać ! a poza tym , to ja , oceniam go po grze aktorskiej , bo tak się zazwyczaj robi... to , że ty nie oceniasz nikogo , po ,,grze aktorskiej'' , albo grze aktorskiej (mam nadzieje , że to zrozumiałaś , ale jeśli nie , to pisz) , to już przyznam : jest dziwne(nie byłabym ,,oryginalna'' , gdybym napisała ,,to już twoja sprawa'')...

wiem , że polaki , są niekumate , więc gdybyś nie zrozumiała , to wiesz co masz robić XD

Phoebe123

a czy ja ,,wyraziłam się , w niekulturalny sposób'' ? najpierw się nauczcie czytać ! a poza tym , to ja , oceniam go po grze aktorskiej , bo tak się zazwyczaj robi... to , że ty nie oceniasz nikogo , po ,,grze aktorskiej'' , albo grze aktorskiej (mam nadzieje , że to zrozumiałaś , ale jeśli nie , to pisz) , to już przyznam : jest dziwne(nie byłabym ,,oryginalna'' , gdybym napisała ,,to już twoja sprawa'')...

wiem , że polaki , są niekumate , więc gdybyś nie zrozumiała , to wiesz co masz robić XD .

sorry , nie zakończyłam zdania kropką... ale już poprawiłam !

Phoebe123

wow...nie pisałam o Tobie tylko ogólnie o ludziach którzy się na CAŁYM forum wypowiadają, więc też się naucz czytać... I soory ale jestem pewna że bym cię przebiła raczej inteligencją bo się na forum na nikogo nie rzucam... I nie obrazam ludzi bez powodu... I jesli mówisz polaki to domyślam się, że masz na myśli cały naród... więc się zastanów co piszesz... I tak sie składa że nie oceniałaś w tym temacie jego gry aktorskiej tylko to jak się UBIERA. Zobacz sobie na swój pierwszy post jak nie wiesz o czym mówię... I sorry ale skąd wiesz ",że ty nie oceniasz nikogo , po ,,grze aktorskiej'"
nie znasz mnie więc sorry... i to co napisałas u góry to juz było trochę niekulturalne, ale tylko trochę...( do ogółu ludzi, których nazywasz polakami)

piratka4

ykmmm... ty też mnie nie znasz !
w ogóle cały ten post , jest nie do przeczytania... tylko nie odpisz , że ,,to już moja sprawa , że go nie rozumiem''...

Phoebe123

no soory, ale taka jest prawda... Nie znam Cię, ok... Ale nie napiszesz nic logicznego tylko powiesz, że post jest niezrozumiały... Zastanów się nad tym co piszesz...

piratka4

no ,,soory'' , ale ,,soory'' , pisze się , przez dwa ,,r'' a nie ,,o'' !! a poza tym , to naucz się stawiać przecinki !

Phoebe123

I znowu to samo. Nie zwracaj mi uwagi na pisownię. Skoro nie masz nic sensownego do powiedzenie to najlepiej nic nie mów/pisz...

Phoebe123

No popatrz. Znasz się na butach, na photoshopie, ale jak widać na ludziach nie. Niech chodzi w czym chce, przecież to jest tylko i wyłącznie jego sprawa, nie tobie go oceniać. I nie, nie jestem jego fanką. Wręcz go nienawidzę. ;)

Phoebe123

Na pierwszej parti zdjęć, jak napisano wyżej wychodził z siłowni. WIELU chłopaków spina sobie włosy w kucyka, aby mu nie przeszkadzały, gdy ma za długie.

Japonki, jak japonki. Każdy facet je nosi. Te są jak najbardziej normalne.

Twoje argumenty sa ŚMIE-SZNE.

pannaannowata

zaraz po studiach , się stąd wyprowadzam... nie wiedziałam , że tu dają , tyle fanek tego lalusia !!!!!!!

Phoebe123

Czy do Ciebie nie dociera, że próbujemy Ci wytłumaczyć, że zaczynasz jakiś temat na forum, a potem nie potrafisz go rozsądnie pociągnąć, bo masz problem? Skoro go nie lubisz i masz swoje zdanie na temat tych zdjęć twoja sprawa... My Ci tłumaczymy, że wygląda normalnie. I niekoniecznie muszę być jego fanką...
I proszę, specjalnie dla ciebie postawiłam przecinki tam gdzie powinny być.

piratka4

ej , ty , będziesz mnie uczyć , gdzie przecinki stawiać ??!!! sama się naucz ! bo nie pisze się np. ,,idę, bo'' , tylko ,,idę , bo'' !!!! cieniutko , cieniutko...

Phoebe123

HAHAHA. Śmieszna dziewczyno jesteś. Nie muszę być od razu fanką jego, by ci tłumaczyć, że twój wpis nie ma sensu. Piratka dobrze mówi. A ty coraz bardziej się pogrążasz. Na języku polskim też tak piszesz przecinki? To musisz mieć 6 z interpunkcji. Gratuluję. Piszę się tak; Idę do domu, bo nie mam ochoty przebywać z tobą w tym lokalu. Ty naucz się pisać, a dopiero prowadź konwersację ze starszymi. Założę się, że nie masz więcej niż 15 lat. Wielka fanka Ashley Tisdale, High School Musical i poucza innych, a sama od nocnika nie odrosła. Nie pozdrawiam.

pannaannowata

high school musical , to gówno !! Tak , tak pisze na J.P. !! a dla twojej informacji ,,HAHAHA'' pisze się , jeżeli już ,,HA HA HA'' !!! analfabeto !!

Phoebe123

a poza tym , to co się dziwić , fance Vanessy Hudgens , i Tego pedała... i kto tu jest fanem HSM ?? ,,HAHAHA'' !!!

Phoebe123

Piszę się i tak, i tak, dziewczynko. Ja widocznie mam taki styl pisania, ale przynajmniej umiem posługiwać się interpunkcją i ortografią. A co do drugiej części twojej żenującej wypowiedzi - ja ich fanką nie jestem, ani tego filmu. Dodałam po prostu DO ULUBIONE. To nie oznacza, że od razu ubóstwiam ten film, jestem w nim zakochana, czy też w tamtych aktorach. Nie mam czasu na prowadzenie konwersacji z dzieckiem o poziomie IQ proszku do prania. Żegnam. :]

Phoebe123

I może ty mi wmówisz, że sama nie jesteś fanką HSM i "Vanesski"?

"Vanesska Hudgens ,,w innym wydaniu'' że tak powiem . Mam nadzieję , że się podoba :)"

Śmieszna jesteś, słońce.

użytkownik usunięty
pannaannowata

ja nie jestem fanką HSM (co to jest? jakaś trzecia liga NBA?) i "Vanesski" a Zac Efron wygląda dla mnie jak Ken (ten od Barbie) po liftingu,

no , bo to jest Ken po ,,liftingu'' !! no a do wypowiedzi tamtej ,,pani'' to : nie kumasz o co chodzi w poście , na moim blogu ?? kompletny brak poczucia humoru... a jeszcze , skoro nie umiesz korzystać , z działu ,,ulubione'' , to tego po prostu nie rób...

Phoebe123

a w którym poście zauważyłaś , że nie umiem się posługiwać ,,interpunkcją i ortografią'' ?? ja nie robię błędów !! ty je robisz , ale skoro jesteś ślepa , to okej...

Phoebe123

poza tym , cudzysłów źle piszesz...

Phoebe123

HA-HA-HA. Ja popełniam błędy, tak? Śmieszna jesteś z każdym swoim słowem, kochana. ;] Komputer pisze źle cudzysłów, jakbyś była ciut mądrzejsza to byś wiedziała. A poza komputerem normalnie piszę. Nie robię z przecinków na pewno tak jak ty, bo to nie jest cudzysłów tylko po prostu dwa przecinki. A ty niby święta? Z interpunkcji nie umiesz korzystać i to nawet nie tylko ja ci to zarzucam. A widać to w każdej twojej wypowiedzi. Nawet zdań poprawnie nie umiesz pisać. Jakbyś nie wiedziała to każdą wypowiedź zaczyna się z dużej litery. Więc spójrz najpierw na siebie, a dopiero krytykuj i pouczaj starszych, hm? A ślepa nie jestem, i nie ubliżaj mi, bo ja tobie tego nie robie. A z działu ulubione korzystać umiem i kij ci do tego. Wrzucam tam co mi się podoba, ot co. I powtarzam - ja tego aktora nie bronię, lecz próbuję ci wytłumaczyć jak i niektórzy inni tutaj, iż twój post jest bezsensowny.

pannaannowata

Nawet jej już nic nie tłumacz, bo nie załapie... Ja już sie poddałam. Próbowałam, nie udało się. Dziecku się nie wytłumaczy... Jest śmieszna i tyle...

użytkownik usunięty
piratka4

piratka lubisz PotC??
tam gra niejaki Bloom, bliski znajomy Efrona, i do tego obaj należą do tego samego gatunku drewna:/ super nie?

ha ha ha !! nie chce mi się pisać z dużej litery i dlatego tego nie robię...a ty jesteś taka durna , że szkoda słów ,,dziecino''
a co do piratki , to na 100% lubi... ona wręcz uwielbia , drewno (wszystkie gatunki !!) !!tak samo jak panna spocona , czy jak jej tam...

Phoebe123

ojoj , napisałam ,,spocona''... pannaannowata...
a poza tym , to tak poprawnie wygląda cudzysłów...

Phoebe123

Pozabijajcie się o niego... No żal mi was ;D

Phoebe123

Tak wygląda w rzeczywistości, ale w internecie nie da się poprawnie go pisać. I dzieciną to ty jesteś, wiec nie podskakuj do starszych. Szkoda na Ciebie słów, bo i tak twoje ujemne IQ przeszkadza ci w zrozumieniu połowy rzeczy, o których tutaj piszemy.

pannaannowata

,,starszych'' ?? a ty ile możesz mieć lat ?? 11?? 12 ???? na tyle mi wyglądasz , pod względem ,,ujemnego IQ...''

Phoebe123

Po pierwsze do tej pory cię nie obrażałam. Teraz mam cię w d...e bo jesteś żałosna i nie wiesz co masz ze sobą zrobić, więc obrażasz wszystko i wszystkich, na wszystkich forach.
I owszem lubię Potc, ale ze względu na Depp'a, którego drewnem chyba nikt nie odważy się nazwać chyba, że byłby lepszy od niego (w co szczerze wątpię). Do Blooma nic nie mam. O Efronie już w kilku innych tematach napisałam co myślę. Zaprzepaścił swój talent.
Ale cały czas "droga" Ash zapomina jaki temat rozpoczęła. O jego UBRANIACH, a nie o jego talencie. Więc może niech wróci do tematu, a nie szuka nowych durnych pomysłów do wyzwisk za (UWAGA!)
poprawnie napisany cudzysłów

użytkownik usunięty
piratka4

"zaprzepaścił swój talent" - nie da rady zaprzepaścić czegoś czego się nie ma:/

Owszem. Miał talent. Zobacz sobie film "Droga po marzenia". Może i znalazłby się ktoś kto autystycznego chłopaka zagrałby lepiej od niego, ale poradził sobie świetnie. Nie było w nim tego lalusia jakim jest teraz...

Phoebe123

Ależ mi pojechałaś. Oj, normalnie pójdę teraz do kąta, wezmę żyletkę, i się popłaczę na dodatek... Mam 15 lat, a nawet jeżeli masz więcej ode mnie to zachowujesz się nieskończenie razy gorzej niż ja. Twoje zachowanie można skwitować w określeniach - wykła, rozpieszczona GÓWNIARA. Ja przynajmniej nie poniżam się przed użytkownikami, tak jak ty i nie wymądrzam się, gdy nie mam racji. Żegnam. Dla mnie ten post jest zamknięty. ;] Tak jak i rozmowa z tobą. "Ash".

pannaannowata

*zwykła.

pannaannowata

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!a więc piszecie , że jesteście mądre ???????? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha , ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!wy i mądrość , ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !! koń by się uśmiał !!

to do ,,piratki'' i ,,pannyspoconej'' .

Jelly

Więc musisz mieć coś z konia skoro się śmiejesz... Ale to raczej niemożliwe, bo konie to piękne i MĄDRE zwierzęta a ty nie posiadasz żadnej z tych cech...

Domi_Nique

aa... wiesz , ostatnio , jak byłam z koleżanką , i jej głupią 4-letnią siostrą w supermarkecie to , kupiła sobie , jakiś taki domek , z kucykami pony... były chyba jeszcze ze 4 takie zestawy (w sklepie)... kupiła to w Realu . jak zechcesz dokładniejszy adres tego sklepu , to napisz... przynajmniej , kilka minut pobawisz się tymi kucykami...

a , i wiem , że zaraz napiszecie , że ja się bawię kucykami pony , i że ja je sobie kupiłam .
otóż , ja sobie ich nie kupiłam , bo z takich rzeczy , już dawno wyrosłam . ale wy , na 100% nie ! kupujcie , bo to dla was idealna rzecz ! naprawdę !

szukajcie sposobu , na odegranie się... ale zapewniam : ,,stary dobry sposób'' , pisania , że ja się nimi bawię , z pewnością nikogo nie zaskoczy , tym bardziej mnie... wiem , że takie coś wykorzystują dzieci w pierwszej i drugiej klasie podstawówki , którymi pewnie jesteście , ale tym nic , nie zdziałacie...

owocnych poszukiwań !

Jelly

Czemu to miało służyć?

Domi_Nique

no , twoim ,,koniom'' . a czemu innemu ?

Jelly

Jeju ty naprawdę nie jesteś partnerem do rozmowy bo nie łapiesz nic! Sama najpierw napisałaś (cytuję fragment): "ha ha ha ha ha koń by się uśmiał..." (Koniec cytatu) więc napisałam, że musisz mieć coś z konia skoro się śmiejesz, wiesz, to miała być taka aluzja do twojej szalenie błyskotliwej wypowiedzi, którą zacytowałam powyżej z której tylko ty się śmiejesz bo nic nie masz do powiedzenia... A ty wyjeżdżasz z jakimiś kucykami pony, co to jest właściwie? Co one mają do Zac'a Efrona? Jakie "moje" konie?
Weź się postaraj i napisz chociaż raz coś uprzejmie i z sensem...

Domi_Nique

,,konie to piękne i MĄDRE zwierzęta'' ------> no ,,twoje , twoje''... skoro się tak nimi zachwycasz , to twoje , no nie ?
to mają , do lalusia , że przy nim to rzeczywiście ,,piękne piękności ''... heh

Jelly

Miało być z sensem ale nie wyszło...

Konie to naprawdę piękne i mądre zwierzęta co mówię w sensie ogólnym, nie swoim własnym czego ty nie łapiesz bo trudno ci rozumieć podstawowe rzeczy. Poza tym to połączenie słów: "piękne piękności" nieistnieje, wiesz, podobnie jak masło maślane.

Poza tym mogłabyś nauczyć się tej interpunkcji jak ci ludzie powyżej radzili. Te spacje przed przecinkami denerwują...

Mogłam w sumie nie zaczynać dyskusji. Od dawna stosuję zasadę "Z wariatami się nie dyskutuje". Cóż, mój błąd...

Phoebe123

Wielka "polonistko". Wiedz,że pisze się "OD WIELKIEJ litery" a nie "z dużej" litery...

Phoebe123

Niewiem co tyle dziewczyn w nim widzi.Wygląda jak jakiś pedzio!!!!Otwórzcie oczy i zobaczcie,że jest o wiele ładniejszych aktorów niż on...np.Johnny Depp.1/10 tak go oceniłam!Zero talentu ani wyglądu zewnętrznego!!!!!!

verse222

Miało być z sensem ale nie wyszło...

Konie to naprawdę piękne i mądre zwierzęta co mówię w sensie ogólnym, nie swoim własnym czego ty nie łapiesz bo trudno ci rozumieć podstawowe rzeczy. Poza tym to połączenie słów: "piękne piękności" nieistnieje, wiesz, podobnie jak masło maślane.

Poza tym mogłabyś nauczyć się tej interpunkcji jak ci ludzie powyżej radzili. Te spacje przed przecinkami denerwują...

Mogłam w sumie nie zaczynać dyskusji. Od dawna stosuję zasadę "Z wariatami się nie dyskutuje". Cóż, mój błąd...

no niestety...

1. ,,nieistnieje'' pisze się razem .
2. co ty z tym łapaniem ?
3. wiem , że nie istnieje , ale napisałam to w sensie ,,troll'' .
4. nie przestawię się z pisania poprawnego , na błędne .

widocznie nie jestem ,,wariatem'' .