nie czaje co wy do niego macie???
Jest piękny, Boski i cudownie śpiewa!!!
Kocham go....
myśl co chcesz... każdy ma inne poglądy. A ty nie musisz wyrażać ich w taki sposób!!! Po co w ogóle wchodziłaś na tą stronę?!?! ja zgadzam się z tamtą dziewczyną!!!=]
Wiki
hej zgadzam się z tobą!!! masz z nim plakaty? bo ja tak!!! ODPISZCIE WSZYSCY CO O NIM MYśLICIE!!!!!!!!!!!!
O my f*uckin'...dobra od początku:
- skoro jest taki mega, boski, sexy i co tam jeszcze to załóżcie sobie o nim bloga, albo forum, albo co tam chcecie. Tekst 'ale on słoooooooooodki' nie jest wypowiedzeniem się na temat aktora.! Ludzie.!
On ma reprezentować swoją grę, talent - lub jego brak, w przypadku Zaca również umiejętność śpiewania...to powinnyście doceniać.! A to czy jest słodki - mało facetów macie na około.? Zakon, czy żeński internat.?
ja mam z nim plakaty z niemieckich gazet jak chcesz to moge ci je zeskanowac bo przeslac to raczej nie
Hmm zgadzam sie z tobą. A to ze np. ja uważam ze jest przystojny nie oznacza, że mam rozpisywać się o jego słodkości:D:D Ale uważam, że chłopak ma to coś;p i Ladnie śpiewa
On jest słodki, ale facet nie powinien być słodki!
Facet powinien byc napakowany, żeby przypierdolić, jak bedzie trzeba.
A piękny on w ogóle nie jest, nie pociaga mnie.
Od razu mówie iż jestem facetem, tyle że pociągaja mnie dziewczynki i chłopaczki (jestem bi)
Ja też go kocham... (tylko inaczej). Cóż... Każdy ma swój gust. Zastanawia mnie tylko fakt, że można aż tak nisko upaść i ośmieszać się na forum.
Jak mam być szczery to przyznać mu trzeba że ładnie śpiewa nie powiem . Ale jeśli chodzi o gre aktorską to na kiepskim bardzo kiepskim poziomie . Cały czas taki sam wyraz twarzy bez sensu mowa ciała ale jak ktoś może zostać prawdziwym aktorem jeśli jest wypromowany przez Disneya . Nie powiem że to ciota bo nie spotkałem go na żywo . A wygląda i zachowuje sie jak 15 latek bo tak promuje go Disney . :D pozdrawiam Fanki Efrona mimo wszystko . Nawet jakbym był pedałem bym się z nim nie umowił :D
Ty tak na serio? Oo czy to moze jakas ukryta ironia jest,hę? Oo
buahahahahaha xD
wybacz,na ogół nie jestem wredna,bo wole żyć z ludzmi w zgodzie,ale ... ale tym razem chyba trochu bede,ale postaram sie byc "miła"
xD buaahaha xD
po pierwsze,nie spiewa cudownie,spiewa co najwyzej dobrze,zeby nie powiedziec poprawnie...i ten "słodki" głosik..bleee xD może to w HSM ładnie brzmi,ale... buahaha xD
hm...no piekny to sobie może być xD zwłaszcza,ze "piekno" jest raczej używany do określen kobiet :D np. piekna (no nie wiem..hm...) o, piekna Nicole Kidman,o :D facet to ma być przystojny...xD
a plakatów nie skomentuje... xD buahaha... xD