moze i Zac Efron nie wszystkim przypada do gustu. Ot, taki jest minus bycia oryginalnym w ten wlasnie sposob. Ale fakty sa takie, ze Zac w wieku 21 lat jest naprawde aktorem w miare doswiadczonym i calkiem niezlym. Film "High School Musical" byl dla niego wstepem do duzej kariery i mysle, ze wkrotce bedziemy mogli go obserwowac w coraz powazniejszych produkcjach, bo aktorem jest dobrym.
nie podobał mi się bardzo w HSM. nie dość że tam grał rolę "wspaniałego chłopaka, który wie co jest w życiu ważne" to jeszcze "zeszmacił się" pokazując się potem publicznie pomalowany.
w "Lakierze do włosów" mi się podobał nawet. przydałoby się też zobaczyć go w "17 again".
ale najlepiej by było jakby dali mu rolę w jakimś dramacie. wtedy można by było powiedzieć, czy jest dobrym aktorem czy nie.
Otoz wlasnie o tym mowie - dobrze by bylo, gdyby zagral w jakims dramacie (lub chociaz filmie sensacyjnym), zeby mozna bylo jeszcze glebiej ocenic jego umiejetnosci aktorskie, ktore mi przynajmniej wydaja sie niezle.
"Lakieru do wlosow" nie ogladalem (mam zamiar), ale w "17 again" zagral calkiem przyzwoicie. Nie byla to oczywiscie rola bardzo trudna, ale na pewno lepsza niz w "HSM".