Zachary Quinto

Zachary John Quinto

7,9
11 362 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zachary Quinto

Co o tym sądzicie...? Według mnie Zachary pasuje idealnie do tej roli
-->http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4667972.html
ale boje sie że sam serial okaże się mega gniotem...:P
a Wy jak myślicie?

Aleera_2

Jeśli gra tam Zachary to jaki by nie był będę oglądać, bo go po prostu uwielbiam. To najlepszy i najprzystojniejszy aktor:):) Wiadomość o tym, że zagra w Star Treku była super. Ciekawe z jakiej strony go tam ujrzymy. Kocham ten jego czarny charaketerek w Heroach, i nie mogę sie doczekać jak go tam zobaczymy:) Oglądałaś serial So NoTorious, tam miał fajną role:D

joasia1492

niestety nie oglądałam tego serialu ale mam nadzieje,ze jakos go skąś dorwe;) zgadzam sie z tym,że zachary jest świetnym aktorem,prawdziwy czarny charakterek;) mam nadzieje ze w ST nie bedzie grał dobrego,bo w koncu Zach potrafi robic taki fajny "bad look" ;)

Aleera_2

ojjj to spojrzenie jest boskie. Uwielbiam kiedy tak patrzy. Hmmm... w ST to nie wiem, czy Spock jest dobry czy nie. Zachary nada sie do każdej roli. A w komedii romantycznej mógłby zagrać. Dla mnie to on jest bardzo sexi:) Rola Sylara to był strzał w dziesiątkę:)

joasia1492

Oooj taaak...to jego spojrzenie zabija...;) dosłownie:P
według mnie zachary powinien teraz grac w wielu serialach i filmach,dostawac roznorodne role bo jest bardzo dobrym aktorem. To ze jest sexy to swoja droga,ale on naprawde potrafi grac...:)

joasia1492

..no tak.. młodzi jesteście i nie wiecie co to Star Trek T_T.. .

.ZQ zagra (młodego jeszcze) Mr Spock'a - pół-Człowieka / pół-Wolkana - jest to jedna z najciekawszych (o ile nie najciekawsza) postać z całej serii, a chodzi tu przede wszystkim o psychikę tego bohatera, który z jednej strony zmaga się z logiczną naturą Wolkanina a z drugiej z ludzkimi emocjami.. .

..więc raczej na pewno nie będzie "mr bad guy'a", ale za to "cold blooded guy" :)

diana6echo

No i to mi się podoba:) Najciekawsza rola przpadła Zachowi! Chwała producentów i gratuluję im inteligencji, bo to, że go wybrali to najlepsza decyzja w ich życiu!
Już nie mogę się doczekać ST. To będzie hit, czuję to:)

Aleera_2

"Milusi" i "Sylarek" <- Bosh, jak to się gryzie ze sobą. A swoją drogą Aleera, to Ty nie byłaś czasami na moim blogu? (ZQ ofc)Jaki ten świat jest mały... ^^

Gabrys

Podaj adres tego bloga, to z checią zajrzę.

Aleera_2

co jak co, ale Leonard Nimoy wysoko ustawił poprzeczkę. dorównać właściwemu Spockowi będzie niemiłosiernie trudno, a co dopiero go prześcignąć.

przynajmniej jedno mu wyszło - w Volkańskim makijażu jest niezmiernie podobny do Spocka. oby tej szansy, jaką daje mu ST, nie zmarnował

iron_marcin

Fizycznie jest cholernie nawet podobny 0_0

Pierwsze slysze o tym aktorze, ale mam nadzieje, ze nie spieprzy mojej ulubionej postaci ;)

Kasiaufo

Dokłądnie, też pierwsze o tym aktorze słyszę. Faktycznie, fizycznie nawet nawet, ciekawe jak u niego z grą. Jedno jest pewne - jak spartoli mr. Spocka, trekkies nie dadzą mu żyć. Słusznie zresztą ;}

malgorzata

Widze że osoby, ktore nie znają Zacha mają pewne wątpliwości:) Ja jestem jego fanką i wiem, że stac go na dużo. Na pewno nas nie zawiedzie. Jest typem aktora, ktory daje z siebie wszystko.
Jeśli chcecie dowiedziec sie o nim czegoś wiecej zapraszam na mojego bloga:
www.zachary-quinto.blog.onet.pl

malgorzata

No muszę przyznać fizycznie pasuje do roli Spocka. Ale czy rzeczywiście jest tak dobrym aktorem...? Spock, jak już ktoś napisał, to dość skomplikowana postać, ciężko będzie sprostać wymaganiom fanów serii - do których niewątpliwie się zaliczam:) Poza tym mam ogromne obawy co do tego filmu. Zachary do tej pory grał tylko w serialach, więc ciężko powiedzieć jakim jest aktorem, szczególnie że znam go tylko z roli Sylar'a... Dla mnie osobiście był po prostu przeciętny. Rola w "Star Trek" jest dla ZQ okazją by wcielić się w naprawdę skomplikowaną postać, pokazać kunszt aktorski (o ile takowy posiada) ciekawe jak ją wykorzysta?

Tak swoją drogą ma ktoś więcej fotek Zacharego w roli Mr.Spocka??? Te z filmwebu już widziałem.