..zastanawia mnie u fanów (i anty fanów) tej postaci ogromna trudność z poprawnym napisaniem tego imienia (dla przypomnienia, 'Sylar' to marka ostatniego zegarka jakim Gabriel Gray się zajmował)..
..spotkałam się z przeróżnymi odmianami: Saylor, Seylar, Sailor, Syler - do wyboru do koloru.... .
.to tyle - teraz będę w spokoju oczekiwać wydania pierwszego sezony na DVD oraz 2 sezonu, gdzie Sylar wystąpi w hawajskiej koszuli^^... .
a chrzanic to jak kto pisze i tak wiadomo o kogo chodzi! ale zawsze mozna sie przeciez czegos uczepic prawda...jak sie nie ma czegos ciekawszego do napisania :PP
1 sezon jest już na DVD:)
A co do drugiego to odliczam juz godziny:P Nie mogę sie doczekać kiedy sobie znowu będę mogła na niego popatrzeć. W innych serialach też fajnie gra, ale w tym najlepiej mi sie podoba:) Ten czarny charakterek... A i masz racje z tą pisownią, mnie też wkurza, jak ludzie przekręcają jego pseudo.
...ale wyobraź sobie, że ktoś non stop przekręca Twoje imię.. i co? masz to w d...?? ..a jak na bank się pomyli i Twoją kasę dadzą komuś innemu, bo jakiś urzędnik pomylił się przy wpisywaniu Twojego imienia/nazwiska?? lub nagle okaże się, że Twoje imię widnieje na liście gończym?? już zdarzały się takie przypadki :).... .
..omfg! to TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY xD... .
.niestety większość dzisiejszej młodzieży ma problemy z pisaniem i czytaniem ze zrozumieniem ;/.... .
hehe jesli o mnie chodzi to akurat non stop ktos przekreca moja ksywke i zyje a czasem jest sie jeszcze z czego posmiac
a z tymi bankami to juz normalnie ktos przesadzil przeciez tu i tak chodzilo o postac fikcyjna z serialu...nie popadajmy w paranoje..
Ludziska, ALE MACIE PROBLEMY xD Mam to gdzieś, jak o nim mówią. Prawdziwy fan napisze bezbłędnie, a reszta ma to gdzieś. Wracając do tematu... Widziałam go już w hawajskiej koszuli (ściągam Heroes 2 z neta) i jest co oglądać ;) Tylko trochę krótko w tej koszuli pobędzie :P
No to był świetny moment:) Ale w ostatnim, czyli 6 odcinku, też był niezły co nie? Jak mówił do Alejandra o tym, że ich zabije itd, to aż ciarki przechodzą. On jest niezastapiony!
Dopóki nie zobaczyłem jak to się pisze naprawdę to myślałem, że trzeba tak: "Cylar". Ale to jest nazwa własna, więc zasady ortografii na nic się zdały
Cztałam różne nazwy na Sylara, chodzi mi tu o błędną pisownię, ale twój "Cylar" mnie rozbroił, hehe. To juz prędzej by sie "kylar" czytało, co nie? Ale gratuluję pomysłowości.
Przecież często się czyta "c" jako "s", stąd ten pomysł, poza tym potwierdzam, ze różnie go nazywają, np na GRONO.NET: Saljar, chyba raz zauważyłem
Właśnie to 'C' wziąłem ze słowa "Cyclop" - (sajklop), więc już rozumiesz moją pomyłkę, a Sylar jest super postacią w serialu, bez niego było by nudno, pozdro
Fajnie jest, dobrze jest widzieć jak on się tym wkurza, że nie ma mocy, ale zapewne ja odzyska bo dalej byłoby to trochę bez sensu
No napewno je odzyska. Ale dobrze by było gdyby zabił tych ciąglę płaczących meksykaninów, co nie? Jak odzyska moce to na pewno to zrobi, bo narazie to Mayą bawi się jak to on powiedział: "jak zabaweczką":)
Zdecydowanie, meksykanie to żenua na 102, kompletna beznadzieja, tylko zaśmiecają film ich drętwym wątkiem
No dokładnie. Sylar przy nich dużo traci. Zabił by ich i poszedł sam to by mu lepiej było:) Tylko bez mocy troche trudno..., ale znając go by sobie poradził:) Widziałeś Zacharego jak wygląda ucharakteryzowany w nowy Star treku?