Zoraida Gómez

Zoraida Virginia Gómez Sánchez

7,0
178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zoraida Gómez

Świetnie gra w serialu "ZBUNTOWANI" postać Jóse Luján Landeros.Świetna aktorka!! Chciałabym ja zobaczyć jeszcze w innym serialu.
MA klase!!!!!!!!!!

Kaja88

Zgadzam się z poprzewniczką ona jest super to moja ulubiona postac drugoplanowa w Rebelde :)

nata_12

Moja postacia drugoplanowa jest wlasnie Jose, ale tez Vico, bo to przyjaciolka mojej naj naj naj Mii ;)
Zoraida jest dobrą aktorką, powinna zagrać w jakimś filmie nowym :)

Kaja88

tak jest świetna. I wyczytałam też ze miała nawet zespół swój razem z Celiną i Vico z rebelde. Podobno nagrały jeden utwór a później już nie było słychać o nich.

Kaja88

moim zdaniem gra tak sobie jak każda inna mniej ważna aktorka i jest brzydka :P

Kaja88

Zgadzam się ;) Zagrała świetnie Jose Lujan ... podoba mi się ona bardzo .... bardzo lubię postać Jose ...

Roberta_Ruda

Ja również lubię tą aktorkę i uważam, że jest ładna:)

arisa_

Ejjj chyba troszku przesadziłaś Rosalie_Hale19... Może nie jest tak ładna jak Maite, Dul czy Annie ale nie jest też brzydka... Wszystkie dziewczyny ze Zbuntowanych mają coś w sobie:D Celina też... Ma na przykład ładną buzię a to że jest gruba no to już trudno...:D

Lola140392

Noo, Celi jest tak naprawde sliczna. Dzisiaj to zauważyłam. Jakby była szczuplejsza to napewno chłopakom wpadałaby w oko bardziej niż Mia czy Vico.
A co do Zoraidy to jestem jej wielbicielką :) Jest świetna, świetnie gra i może rzeczywiscie, urodą nie dorównuje koleżanką, ale też na swój sposób jest ładna. przyjamniej nie przywiazuje do swojego wyglądu tak dużej wagi jak Anahi, która odchudza sie w nieskończoność. Nie to, zebym coś miała do niej ale poprostu nie rozumiem tej dziewczyny. Na początku I temp. "Rebelde" Anahi miała boską figurę, widać było, że spędzała dużo czasu na siłowni. Chciałam mieć taką figurę jak ona. Ale potem zaczeła dosłownie 'schnąć' i tzw kobiece kształty znikły i zostało z niej niewiele w porównaniu do dawnej sylwetki. No cóż, szkoda szczerze. Nie wiem jak to nazwac; chciwosć? brak umiaru? bzik na punkcie swojego wyglądu? Z reszta.. nnie mnie to oceniać ;)
Aaa i przepraszam ze tak sie zorpisałam o Anahi na forum Zorci ;*
Zoraida i tak jest dla mnie jepsza od Anahi, Dulce i Maite ;* :)

Cythrina

Ja uwielbiam Zori. Jest świetną aktorką. Urzekła mnie jej postać w Zbuntowanych. Zori trzymaj tak dalej. Chciałabym zobaczyć ją w roli głównej. Super by bylo gdyby zagrała taka prawdziwą rolę, a nie te 2go planowe role. Należy dać jej szanse na rozwijanie się. Mam nadzieję że pewnego dnia zagra w roli głównej!!!!

gosiunia210_2

Mnie również urzekła w Rebelde świetnie zagrała dziewczyne z ulicy która znajduje się z najlepszej szkole w meksyku.
Niestety ogląałam ją tylko w rebelde mam nadzieje że zobacze ją jeszcze kiedyś w innych.Mam nadzieje że może dadzą jej szanse nie tylko na 2go planowe role . ;)

Cythrina

Cythrina nie zgodze sie z Toba. Nie zauwazylam, zeby Anahi zmienila swoja sylwetke od 1 temporady. Ma ladna figure i nie moge uwierzyc, ze przechodzla anoreksje, bo nie widzilam zadnego jej zdjecia, zeby byla wychudzona jak kiedys L. Lohan. Moze nie byla az tak zaawansowana, ale ona chorowala przed Zbuntowanymi. Ma piekna sylwetke i zdrowa. Jest bardzo szczupla, ale zdrowo wyglada. Jak porownywalam ja za zdjeciach z Dulce to dla mnie sie bardzo nie roznily, tyle ze Anahi ma bardziej wycwiczone cialo. Piszesz ze Zorida nie przywiazuje wagi do wygladu. Moze nie przywiazywala jak grala w Zbuntowanych, bo wtedy wygladala jak szara myszka, ale pozniej odkryto w niej potencjal i zrobili z niej laske. Rozjasnila wlosy i chyba zrobila sobie piersi, bo ma fotki w samiej bieliznie i wyglada tam jak kroliczek pleyboya, a w RBD nie miala duzych walorow.

monixD

Zagrała też w Kiedy się zakocham niech to poprawią i wstawią do filmografii ok.